Re: operas megstat?
nesu buves operoj bet turiu dideli susidomejima ten nuvykt kada nekada dar sakiau i baleta reiks nulekt
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Kultūra (Kinas, Dailė, Renginiai...) → operas megstat?
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
nesu buves operoj bet turiu dideli susidomejima ten nuvykt kada nekada dar sakiau i baleta reiks nulekt
Aš buvau operoje Aida" ..bet tiesą pasakius, nebuvau taip stipriai sužavėta.
Užtat aš dievinu baletą...neapsakomas grožis...
Mehstu Operos ir baleto teatra
o as baleto nesuprantu. nepatinka man. nieko as ten gero nematau jame
esu buvusi, bet prefer ne operas. sunkiai sekasi jas žiūrėti.
negaliu sakyt kad man jos nepatinka, ba as ju nesuprantu..man mieliau operetes..tai zymiai lengvesne ir malonesne ausiai ir akiai:)
man tai labai patiko filmai Cikaga ir Operos Fantomas nezinau ar tai priklauso prie ju
negaleciau pasakyt kad labai megstu operas,bet idomu pamatyt pati pastatyma,nevisada malonu klausytis operiniu balsu,bet patcios muzikos yra daug ir labai grazios,tai del to yra verta paklausyt. va uz baleta as keliu ir kojas ir rankas,manau zodziais lengviau isreikst jausmus nei judesiu,tai cia yra didysis menas!as isimylejus baleta:)
Aida turbut idomi dar nora si chaikovskio gulbiu ezera uzsukt butu na i baleta
patiko man kai kauno muzikiniam traviata atvaziave dainavo uzsienieciai, nepamenu tiksliai pavardsiu, berods Popovas ir mergicka kazkokia, atrodo vardas Asmik. Nu blin, likau suzavetas ju balsais, seniai toks lygis buvo kauno muzikiniam
pacioje operoje nebuvau bet klausau Andrea Bocelli
Duag nekalbesiu bet tik noreciau pasakyti kad gera opara yra kazkas dievisko. As su operos ir baleto teatru tiesiog uz augau ir galiu pasakyti kad tai tikrai stipriai praplecia akirati, jau vien todel kad ten eina ne kiekvienas ir ne bet kaip apsirenges. Jauciasi tam tikras kulturos lygis. Jau tiek tu operu aplankiau kad net nebepamenu visu ir noriu DAR! Esu besotis siuos atzvilgiu ~
nebuvau operoje:(
as buvau ne viena karta super vaizdas man unreal patiko kas nebandet pabandykit ir jus
Shiaip buvau Operos ir baleto teatre paspoksot "Graikas Zorba", "Acid City", va dar ten pat machiau Queen - We will rock you, ruskiu pasirodyma. Vat patarchiau tiems kas nori baleta pamatyt, taij tikraij verta nueiti i Zorba ir Acid city, pachiu baletu ash ten nelabaij susidomejau, bet kas liechia muzikine dali - nerealu.
nesu dar buvus, todel smalsu kada pamatyt.....tuyomet ir zinosiu
ne buvoi ir nesinori baisu kazkaip
nebuvau bet nueiciau...
ir kas ten idomaus?
niu niekada nera teke buti operoi :? o kas ten ydomaus ziureti i kaukencius tipo atlikejus
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Kultūra (Kinas, Dailė, Renginiai...) → operas megstat?