1 (redagavo vykintas 2013-08-01 08:42)

Tema: vst audio plugins

sveiki visi noreciau sukurti tema apie VST audio pluginus kuriuos galima naudoti su muzikos kurimo programomis pats juos irgi naudoju bet su ableton tiktai gal kas kokiu geru zinot? jie tinka ne tik abletonui fl studio reason cubase logic pro ir kitoms programoms  ^_^

2

Re: vst audio plugins

sunku tuos pluginsus gauti, galima aisku free plugins atsisiusti, pilna ju. Uz kokybe reikia moketi. as jau seniai supratau, kad kuriant muzika pirmas dalykas yra gera iranga, kai gera garso korta, paciomis programomis galima moduliuoti garsa.

3 (redagavo vykintas 2013-08-02 15:40)

Re: vst audio plugins

Nu jo galima gaut ir nemokamus kelis neblogus atsisiunciau
O jau del tu kur mokami ir Geri tai galima is torrentu atsisiust su crackais ir licensijom pvz massive abisynth 5 battery 3 komplete 7 native instruments krc :-)  www.kinozal.tv uzsiregistruoji ir siuntiesi is Rusu servo o jau is eu servo gavau pacius pagrindinius kuriu man irgi reikejo labai sylenth 1 pilna versija nexus 2 pilnas virs 5 Gb stuff LOL IR effectams turnado irgi pilnas :-) ir Dar daug kitu kuriuos planuoju pamegint linkas tai googlei parasai kickasstorrents ir ismes tau main saita registracijos nereikia eini ir siuntiesi visi pluginai kuriuos isvardinau tinka visom muzikos kurimo programom visas pasaulis juos naudoja na tai va tokia informacija nedidele :-)

4 (redagavo vykintas 2013-08-06 02:24)

Re: vst audio plugins

https://www.youtube.com/watch?v=9Okhtq9 … ata_player  mano naujas gabalas smile "Ableton" 8.2.1  Used VST's  "Nexus" 2 "Sylenth" 2.2.1 "battery" 3  .Fx   Remixas comming soon :-)