Re: Sumoteriškėje vyrai
tinsanis parašė:nesvarbus parašė:Sunkmeciais zmones dirbdavo neziurint i lyti, visi vyrai, moterys dirbdavo ir fizinius darbus. Dabar bezdorizmas ir tiek. Geriau jau uz minimuma kaip ir vyras dirbti, nei sedeti ir kritikuoti kaip princese nori milijonu. Savarankiskumas kur?
O as nuomone tik isreiskiu, nezinau kodel kitiems visur matosi kazkokie verkslenimai. Irgi megstu papriestarauti jei mano nuomone priesinga. Negaliu juk viska toleruoti ko nenoriu. Negaliu juk rasyti visada uoj kokie jus visi geri, kaip as jus visus myliu ir gerbiu.tu tikra boba ,,,sunkmeciu-kiek tau metu buvo tuo sunkmeciu,,,kiekvienas moka uz save pasisakyt ko tu uz tas kalbi,,geriau uz minimuma dirbt-tu nevykelis konkretus jai uz jy dirbi,,,ir cia jau ne darbas o arimas,,kiekvienas ziuri is savo puses,tu ari tau normalu tu "savarankiskas"kiek gali zmogus but savarankiskas su minimum,,greiciau jau piktas ant kitu kai jie beveik nieko neveikdamai gauna n kartu daugiau nei pats,,,pasakysiu tik tiek kiek tu uzdirbi -tiek ir esi vertas ,,tas pats kaip ir su moterim,,,kiek jos i tave ziuri tiek tu jom idomus
pasiskaityk ka tu rasai teisngai tu sakai savo nuomone,,bet kad ir kur pasisakytum tu mazai uzdirbantis,aplink tave vien barakudos,ir pan,,tu verki bet keist nieko nekeiti,,man idomu,,kodel as nematau barakudu ar mega savanaudziu?tu "protingas"kai kalba apie kitus bet kai ji pasisuka apie tave tu vaidini AUKA,,,Oj net neskaiciau tavo kriokavimus. Svarbu tu sedek ir kelk sau kaina, tikekis , kad uzsidirbsi pagaliau ta savo milijona.
visu pirma perskaitei,ir pats ta zinai,,antra esi meme ir irgi ta zinai,,milijona?as nedirbu del pinigu,,man darbas malonumas ir kai moka gerai +gali keliaut negalvoji apie kazka,kas tavo atveju galvojama bet net jai kazkada ir milijona gauciau per diena po kazkurio laiko tai butu maza,,,tiketis?tu tikies ,egzistuoji,,,