Re: Merginu skonis
Gintai tu kalbi apie abiejų pusių taiką.Bet pats puoli Rūta ,atseit ji Įžeidė vaikinuką,o jis jos ne.Bet Rūta tavęs nepuolė ,ji tik gynė Akvilę,nes jis įžeidė ją.Akvilė parašė kokio vaikino norėtų ,žinoma ji ir pati netiki ,kad visas išvardintas savybes jis turės ,bet kai kurios yra tikrai būtinos.Bet pradėjo ją įžeidinėti vaikinukas ,prisidėjai ir tu atseit į ją niekas,nežiūrės . Man įdomu ar jūs galite normaliai be įžeidimų parašyti ,koks jos reikalavimas nerealus. Gal žeidžia ,kad ji rašo ,kad turi turiėi bent minimalias pajamas. Tos pajamos būtinos ,bent pusei sumos prie būsto išlaikymo ,jo paties maistui,o ir nuogas nevaikščios. Tai gali žeisti tik tokius kurie nori būti moterų išlaikytiniai.Juk ji nereikalauja,kad būtų brangi mašina,turėtų būsta ,pirktų brangius kailinius.Kas į ją žiūri? Alfonsiukai į ją nežiūrės su tokiais reikalavimais ir tai jos laimė.O Lietuvoje yra dar protingų ir atsakingų vaikinai,pagal komentara ji irgi protinga mergina. Tik tokios merginos protingai mąstančios ir sutiks vaikiną su kuriuo turės laimingą šeimą ir nebus vieniša mamytė. Gal ji ilgiau paieškos,bet turės tikrą draugą.
Esmeralda, puolimu aš tikrai nevadinčiau savo rašliavos, čia tik pastebėjimai, kurie kai kam labai nemalonūs ) O pulti netgi galėčiau, bet prasmės nematau Ir beje tas vaikinukas visai neblogai parašė, tik gal reikėjo šiek tiek švelniau ir mandagiau tai padaryt. Tie Akvilės reikalavimai, dovanokit, kažkokia kosminė fantastika ) Su tokiais reikalavimais ką nors rasti yra nerealu. Aplamai reikalavimai yra savęs pateisinimas, kodėl atstūmei vieną ar kitą. Pas mane reikalavimų niekada nebuvo. Jūs netgi nesprendžiat kai renkatės vyrą. Renkasi Jūsų pasąmonė, o sąmonė tik galvoja pasiteisinimus
Atsipalaiduokit, viskas bus taip, kaip turi būti Likimas pats į Jūsų glėbį stumtels tai ko reikia. Neapsistatykit kulkosvaidžiais ir spygliuotom vielom, per jas labai retai kas prasibrauna