41

Re: Merginu skonis

Esmeralda parašė:

Gintai  tu  kalbi  apie  abiejų  pusių  taiką.Bet  pats  puoli  Rūta ,atseit  ji  Įžeidė  vaikinuką,o  jis  jos  ne.Bet  Rūta  tavęs  nepuolė ,ji  tik  gynė  Akvilę,nes  jis  įžeidė  ją.Akvilė  parašė  kokio vaikino  norėtų ,žinoma  ji  ir  pati  netiki  ,kad  visas  išvardintas  savybes  jis  turės ,bet  kai  kurios  yra  tikrai  būtinos.Bet  pradėjo  ją  įžeidinėti  vaikinukas  ,prisidėjai  ir  tu   atseit  į  ją  niekas,nežiūrės .  Man  įdomu  ar  jūs  galite  normaliai   be  įžeidimų   parašyti  ,koks  jos  reikalavimas  nerealus. Gal  žeidžia  ,kad  ji  rašo  ,kad  turi  turiėi  bent  minimalias  pajamas. Tos  pajamos  būtinos ,bent  pusei  sumos  prie  būsto  išlaikymo ,jo  paties  maistui,o ir  nuogas  nevaikščios. Tai  gali  žeisti  tik  tokius  kurie  nori  būti  moterų  išlaikytiniai.Juk  ji  nereikalauja,kad  būtų  brangi  mašina,turėtų  būsta ,pirktų  brangius  kailinius.Kas  į  ją  žiūri?  Alfonsiukai  į  ją  nežiūrės  su  tokiais  reikalavimais  ir  tai  jos  laimė.O  Lietuvoje  yra  dar  protingų  ir  atsakingų  vaikinai,pagal  komentara  ji  irgi  protinga  mergina. Tik  tokios  merginos  protingai  mąstančios  ir  sutiks  vaikiną  su  kuriuo  turės  laimingą  šeimą  ir  nebus  vieniša  mamytė. Gal  ji  ilgiau  paieškos,bet  turės  tikrą  draugą.

Esmeralda, puolimu aš tikrai nevadinčiau savo rašliavos, čia tik pastebėjimai, kurie kai kam labai nemalonūs smile) O pulti netgi galėčiau, bet prasmės nematau wink Ir beje tas vaikinukas visai neblogai parašė, tik gal reikėjo šiek tiek švelniau ir mandagiau tai padaryt. Tie Akvilės reikalavimai, dovanokit, kažkokia kosminė fantastika smile) Su tokiais reikalavimais ką nors rasti yra nerealu. Aplamai reikalavimai yra savęs pateisinimas, kodėl atstūmei vieną ar kitą. Pas mane reikalavimų niekada nebuvo. Jūs netgi nesprendžiat kai renkatės vyrą. Renkasi Jūsų pasąmonė, o sąmonė tik galvoja pasiteisinimus wink
Atsipalaiduokit, viskas bus taip, kaip turi būti wink Likimas pats į Jūsų glėbį stumtels tai ko reikia. Neapsistatykit kulkosvaidžiais ir spygliuotom vielom, per jas labai retai kas prasibrauna wink

42

Gintas parašė:
Esmeralda parašė:

Gintai  tu  kalbi  apie  abiejų  pusių  taiką.Bet  pats  puoli  Rūta ,atseit  ji  Įžeidė  vaikinuką,o  jis  jos  ne.Bet  Rūta  tavęs  nepuolė ,ji  tik  gynė  Akvilę,nes  jis  įžeidė  ją.Akvilė  parašė  kokio vaikino  norėtų ,žinoma  ji  ir  pati  netiki  ,kad  visas  išvardintas  savybes  jis  turės ,bet  kai  kurios  yra  tikrai  būtinos.Bet  pradėjo  ją  įžeidinėti  vaikinukas  ,prisidėjai  ir  tu   atseit  į  ją  niekas,nežiūrės .  Man  įdomu  ar  jūs  galite  normaliai   be  įžeidimų   parašyti  ,koks  jos  reikalavimas  nerealus. Gal  žeidžia  ,kad  ji  rašo  ,kad  turi  turiėi  bent  minimalias  pajamas. Tos  pajamos  būtinos ,bent  pusei  sumos  prie  būsto  išlaikymo ,jo  paties  maistui,o ir  nuogas  nevaikščios. Tai  gali  žeisti  tik  tokius  kurie  nori  būti  moterų  išlaikytiniai.Juk  ji  nereikalauja,kad  būtų  brangi  mašina,turėtų  būsta ,pirktų  brangius  kailinius.Kas  į  ją  žiūri?  Alfonsiukai  į  ją  nežiūrės  su  tokiais  reikalavimais  ir  tai  jos  laimė.O  Lietuvoje  yra  dar  protingų  ir  atsakingų  vaikinai,pagal  komentara  ji  irgi  protinga  mergina. Tik  tokios  merginos  protingai  mąstančios  ir  sutiks  vaikiną  su  kuriuo  turės  laimingą  šeimą  ir  nebus  vieniša  mamytė. Gal  ji  ilgiau  paieškos,bet  turės  tikrą  draugą.

Esmeralda, puolimu aš tikrai nevadinčiau savo rašliavos, čia tik pastebėjimai, kurie kai kam labai nemalonūs smile) O pulti netgi galėčiau, bet prasmės nematau wink Ir beje tas vaikinukas visai neblogai parašė, tik gal reikėjo šiek tiek švelniau ir mandagiau tai padaryt. Tie Akvilės reikalavimai, dovanokit, kažkokia kosminė fantastika smile) Su tokiais reikalavimais ką nors rasti yra nerealu. Aplamai reikalavimai yra savęs pateisinimas, kodėl atstūmei vieną ar kitą. Pas mane reikalavimų niekada nebuvo. Jūs netgi nesprendžiat kai renkatės vyrą. Renkasi Jūsų pasąmonė, o sąmonė tik galvoja pasiteisinimus wink
Atsipalaiduokit, viskas bus taip, kaip turi būti wink Likimas pats į Jūsų glėbį stumtels tai ko reikia. Neapsistatykit kulkosvaidžiais ir spygliuotom vielom, per jas labai retai kas prasibrauna wink

Kur tu čia įžvelgi kosminę fantastiką? Bent minimalaus grožio, finansinio ir psichinio stabilumo reikalavimai atrodo kosminė fantastika? Taigi taip išeina, kad turi tikt pirmas pasitaikęs? Na jau ne. Tai bet kad ir tu reikalavimus keli, ir dar ohoho kokius.... Ne, mes nesitveriam jokiom spygliuotom vielom nuo visos vyrijos. Tik nuo tokių liurbių, kurie čia atlekia paverkt, kokia ta moteriškoji giminė yra baisiai bloga... Dabar kiek naujų temų - kodėl moterys nenori neįpareigojančių santykių, kodėl vyresnės nežiūri į jaunesnius, kodėl moterys/merginos tą, kodėl aną...  visos sukurtos kam - norint pasiskųst moteriškąja gimine ar pasigirt, kokie temų autoriai kieti (tik nesulaukiantys jiems patinkančių moterų dėmesio), pažemint moteriškąją giminę? Nors nuo tokių ir tvertis nereikia - jie, matot, į mus nežiūri. Ir ačiū dievui, kad nežiūri. Ir dar - nėkiek nesijaučiu tą Vaikinuką įžeidusi - mane jo pareiškimai žeidžia daug labiau, net jei taikomi ne konkrečiai man, bet visoms moterims.

43

Gintai  aš  nieko  prieš  tave  neturiu,ir  nelaikau  blogiuku,greičiau  viduriukas  ,kaip  ir  aš. Milijonierių  vienetai ,kaip  ir  prie  konteinerių  irgi  dar  ne  visi  sulėkė:::021:::021:::021:::021Be  to  aš  vadovaujuose  ,kad  geriausiai  aukso  vidurys.Gal  ir  kyla  tau  noras  mane  iš  čia  išvaryti ,o  man  tave  ne.Turi  savo  nuomone  ir  nesi  per  naglas.Su  kai  kuriom  tavo   mintimis  sutinku ,o  jei  ne  tai  parašau  ,kaip  man  atrodo.Gal  šiek  tiek  per  kategoriškai,bet  tikrai  nesu  kategoriškai  nusistačiusi  ,prieš  kitaip  gyvenančius.Jei  nebus  ,kas  reiškia  kitokia  nuomone  nei  mano ,neliks  diskusijos  ir  forumas  mirs. Tik  gal  nereikia  įžeidinėti  ,kas  į  tave  tokia  žiūrės,jei  tu  nežiūrėsi,žiūrės  kitas.Vistiek  viso  pasaulio  merginų  nesusigriebsi:::021:::021:::021,taip  ,kad  linkiu  susirasti  tą  kuri  tiks  tau  ir  kuriai  tiksi  tu.Kam  tau  tokios  kurios  ieško  su  naujom  mašinom.Kiek  atsimenu  tu  rašei ,kad  pats  remontuoji  savo  pusiau  senutę .Mano  akimis  tai  vertybė,ir  aš  tokius  darbščius  labiau  vertinu ,nei  kokį  pasipūtusį  piniguotį ,kuris  į  moterį  žiūri  ,kaip  į  nusipirktą  daiktą. Tikiu ,kad  tikrai  yra  tavo  amžiaus  merginų  kurios  vertins  tavo  darbštumą. Na  o  dėl  tavo  nuoširdumo,ir  mokėjimo  gerbti  moterys  ,tai  dar  nesu  įsitikinusi  ir  nekomentuosiu.Tai  tegul  išsiaiškins  tavo  mergaitės. Sėkmės.

44

O  kas  dėl  kulkosvaidžių,tai  kol  vaikinai  šaudys ,tol  merginos  atsišaudys. Nuomonė  ,kad  Akvilė  nieko  neras  ,tai  vienas  kulkosvaidžio  šūvis .Nesulaukiau  komentaro,kas  konkrečiai  nerealaus  jos  reikalavime.Mums  irgi  jūsų  nuomonė  labai  įdomi. Kada  reikšime  nuomone  ,kas  patinlka ,o  kokie  reikalavimai  nepriimtini ,pasibaigs  karas .Gal  tada  labiau  ir  paaiškės  ko  nori  vaikinai  ir  ko  nori  merginos.Akvilė  išreiškė  nuomonę  kokio  nori,ir  jos  komentare  nebuvo  ,jokių  visi  vyrai  kiaulės,ar  dar  kokie. Nerealūs  jos  norai? Na  tai  kas  žeidžia  ar  ,kad  ji  princo  lauks  100  metų. Kur  tos  problemos?
Kada  vaikinai  baigs  įžeidinėti,kad  visoms  reikia  tik  šlamančių  ,ko  tikrai  nėra.Kada  pripažins  ,kad  yra  išnaudotojų  ir  kitoje  baridų  pusėje,tai  ir  kul kosvaidžiu  nebereikės. Tai  kokia  tavo  nuomonę  Gintai,ir  kas  tave  pašiurpino  Akvilės  komentare,kurie  jos  punktai  žiauriai  nepriimtini.Man  labai  įdomi  tavo  nuomonė  ir  kitų  vaikinukų.Tik  be  žeminančių  komentarų,juk  karo  nereikia.

45 (redagavo Martynas 2013-10-20 15:17)

As ieskau merginos kuri atstotu visus situos punktus protingos darbe ,geros seimininkes namie, pavyzdingos zmonos sveciuose, karstos prostitutes lovoje ir va niekur neatspindi pajamos is merginos puses o tai sakyciau turetu buti idealas deja tokiu nerasta siais laikais. O ne taip kaip pas jusu vien tik daiktas o zmogus dzin jai pinigingas vyras, neduos duos meiluzis kuris irgi pinigingas turi buti

46

Rūtai -> Jūsų įsitikinimai šventam karui neabejotini wink Už atsidavimą ir pasišventimą šiam kilniam darbui, paaukštinu Jūsų karinį laipsnį wink Sėkmės tolesniuose, kaip rašėt "atsakomuosiuose smūgiuose" wink

Esmeraldai -> atsakymas apie varymus iš forumo rašiau Rūtai, man rodos painiojate wink
Esmeraldai, Rūtai ->mano tikslas čia nėra merginos/moters paieškos, nesakiau to. Kažką sumaišėt smile)
Esmeraldai -> kas negerai Akvilės reikalavimuose - skaityti mano žinutę prieš šią (ir priešpaskutinė šiek tiek tinka) dar kartą. Jei neprašviesės, dar kartą. Jeigu vistiek neprašviesės - nebeskaityti, nes jau nebeprašviesės. Dovanokit už sarkazmą, gero poilsiadienio visiems wink

47

Gintai  ir  ne  mano  pagrindinis  tiksla  susirasti  čia  draugą ,lengviau  nueini  į  šokius ir  užtenka  vieno  vakaro,ir  jei  nepabėgsi  po  šokių  bičas  bus ,ir  nereikės  tiek  vargti  ir  rašyti:::021:::021:::021:::021
Į  forumą  atėjau  ir  galvojau,kad  čia   moterys  ir  vyrai  dalinasi  mintimis ,ką  kas  mėgsta ,ko  negali  pakęsti. Būna  vieną  moterį  varo  iš  proto  šleoetės  ne  vietoje  padėtos ,kita  viską  ramiai  surinks. Viena  neatleis  neištikimybės,o  kita  tyliai  kentės  už  vyro  bapkes. Tai  va  galvojau  pasižiūrėsiu  kokios  nuomonės,kokie  charakteriai. O  radau  kulkosvaidžius  į  vienus  vartus,vien  tik  merginos  barakūdos  kekšės ir  dar  dar. Jei  koks  vyrukas  palaiko  merginas,pasako  ,kad  reikia  su  juom mokėti  elgtis  ir  viskas  bus  gerai,tai  nagliukai  taip  užpuola  jį  ,ir  paskutiniu  durniumi  išvadina,kad  tas  dingsta  iš  forumo.Klaiku ,nejau  padorus  vyras  ne  žmogus ,o  tokie  kurie  negerbia  moterų  turi  vyrauti  pažinčių  portale? Na  ,o  moterys  tyli,lyg  iš  tiesų  visos  būtų  barakūdos  ir  kekšės.  O  kai  parašiau  ,kad  ir  moterų  yra  puikių  ir  atsakingų,ir  tikrai  jei  ne  jos  vaikų  namuose  ir  vietų  neliktų. Nes  vaikais  rūpinasi  jos ,o  dauguma  padaro  ir  palieka  savo  vaikus.Tai  jau  vien  tuom  moterys  stovi  aukščiau  už  vyrus.
Nusigėrusių  vyrų  irgi  daugiau ,nebent  jaunos  mergaitės  pradėjo  sekti  blogu  vaikinukų  pavyzdžiu,nežinau.Tai  vyrai  ,pradėjot  karą  būkit  geri  užbaikit,aš  už  šia  tavo  įdėją,kai  karas  prasidėjo  tavęs  Gintai  nepastebėjau,tai  neskaityk  ,kad  čia  kaltinimas  tau.Dėkoju,kad  nevarai  iš  forumo.

48

Perskaičiau  ir  net  atkopinau  tavo  komentarą  po  Akvilės  komentaru;
Pabūsiu nekuklus, ir paklausiu - Akvile, Jūs vyrą (draugą) turite?
Iš  jo  nesupratau , kokia  jos  komentaro  dalis  tave  pašiurpino,kad  kad  tavo  nuomonę  į  ją  niekas  nežiūrės.Apie  tai  ką  rašė  iš  meterialios  pusės  pakomentavau.Dabar  apie  išvaizdą,pagal  nuotrauka  nemanau  ,kad  turėtum  nerimauti .Ji  rašė  ,kad  ieškos  ne  supergražuolio,o  kuris  atitinka  skonį  JOS.Dėl  skonio susėdom  5  draugės  ir  diskutavom,kas  vyro  charakteryje  nepriimtina.Man  svarbiausia,kad  perdaug  negertų,o  kita  ginčijasi,kad  negiariantis  būna  daug  friednesni. O  nuomonė  susidaro  iš  to  ,kas  mums  apnuodijo  gyvenimą,o  su  kuo  nesusidūrėme  nelabai  ir  suprasime.

49 (redagavo Martynas 2013-10-20 16:09)

Esmeralda parašė:

Man  svarbiausia,kad  perdaug  negertų,o  kita  ginčijasi,kad  negiariantis  būna  daug  friednesni. O  nuomonė  susidaro  iš  to  ,kas  mums  apnuodijo  gyvenimą,o  su  kuo  nesusidūrėme  nelabai  ir  suprasime.

Ai tai jau dabar kad negertu labai daug kas negeria ,o yra tokiu kurie galbut geria is sielvarto kad sirdi islupa  ir i siuksline sugruda pana atema turta ir pabega pas kita kuris turi daugiau dolcu

50

Tada  pradėjome  diskusija  apie  grožį,parinkome  10  nuotraukų  iš  žurnalo.ir  rinkome  patį  gražiausią. Net  pačios  nustebome ,vienai  gražiausias ,kita  sako  ,kokį  grožį  jame  matai ,jis  visai  negražus.Ir  nebuvo  nei  vieno  ,kad  visoms  būtų  jis  super.Kaip  sakoma  dėl  skonio  nesiginčijama.
Kad  ir  tą  pačią  barakūda  vieni  keiks ,o  kiti  jos  paleisti  nenorės. Jei  visi  jas  apeitų  lanku,jų  ir  neliktų.
Aš  pamačiusi  gerianti  per  daug ,[neieškau  būtent  abstinento  ,bet  ir  nevengčiau],apeinu  ratu,stengiuosi  nepalaikyti  jokių  kontaktų,ir  man  jie  nenuodija  gyvenimo.Nebent  būtų  gaila  ,kad  Lietuva  nusigertų,ir  pirmautų  čia ,o  ne  krepšiniu ,plaukimu  ir  kitais  gerais  dalykais.

51

Na ir karo frontą jūs čia atidarėt big_smile
Nepamirškit kad dėl skonio nesiginčijama smile
Tai va, atsiduodu jūsų karo lauko teismui smile
Manau kiekvienas turim bent minimalų antros pusės idealą, bet tai dar nereiškia, kad į kitokius nežiūrim ir nežiūrėtume. Esu įsitikinus kad maniškis tikrai ne iš fantastikos pasaulio, įdomu kokios jūsų nuomonės smile
Išvaizda: Man vyras turi būti švarus ir stiprus. Aš pati kas liečia higieną esu šiek tiek linkus į pedantizmą, todėl į vyrą dvokiantį prakaitu tikrai nežiūrėčiau. Tai labai svarbu. Jei pasigilinsim į žodį stiprus, tai nemanykit kad kalbu apie tuos kur sporto salėj gyvena big_smile Bet mane pakelt jam turi būti tikrai nesunkus uždavinys. Ir šiaip esu pastebėjus kad dažniausiai akis užkliūna už vyrų turinčių plačius pečius ir tvirtas rankas. Man gražu. O pilvas... Na svarbu kad ne alaus bačka. Ūgis- svarbu kad už mane aukštesnis, o aš tikrai ne iš aukštųjų giminės, taip kad čia labai paprasta.
Charakteris: Vyras turi būti protingas, už mane protingesnis, o aš savęs kvailiuke irgi nelaikau. Atsakingas ir kantrus (be kantrybės su manim ilgai netemptų), žemiškas, paprastas ir žinoma turintis puikų humoro jausmą (na kad nebijočiau kad ką leptelėjus juokais įžeisiu, sarkazmas, juodas humoras man nesvetimi, taip pat turėtų būti ir su juo). Dar būtų puiku jei nebūtų paranoiškai pavydus, grubus ir visiškas namisėda.
Kas liečia finansus, tai taip jie svarbūs. Tiek kad vyras galėtų pasirūpinti šeima (ne ne, ne vienas, kartu su manim), bet ne, milijonų nereikia (esu įsitikinus kad jie dažnai gadina žmones).
Tai ačiū kad skaitėt, leidžiu pradėt akmenim mėtytis big_smile

52 (redagavo Juozas 2013-10-20 17:40)

Akvilė parašė:

pirmiausia, pirmai pradžiai - išvaizda. Turi būt mielas akiai, t.y. mano skonio. Toliau - bendravimas: ar smagu, ar lengva bendrauti, ar yra bendrų dalykų. Taip pat, ar žiebiasi aistra...  Renkantis žmogų rimtiems santykiams, žinoma, finansai yra svarbu. Netikiu laime prie šiukšlių konteinerio, nors ir įsimylėjus. Man - vyras, kurį rinksiuosi rimtiems santykiams, turi galėti išlaikyti save ir būsimą šeimą. Ir tai nepriklauso nuo šiuo metu vairuojamos mašinos ar turimo/neturimo buto. Nesiekiu deimantų, kailinių ir vilų kurortuose, bet turi gauti bent jau vidutines pajamas. Taip pat svarbu, ar sutapa lūkesčiai dėl šeimos, tikslų gyvenime, ar yra bendrų dalykų, ar smagu būti kartu, ar yra aistra. Taip pat svarbu, ar giminėje nėra sunkių paveldimų ligų, ar jis turi tėvus, kurie, eant reikalui, galėtų pabūti su anūkais, ar turi draugų, su kuriais galės leisti laiką vienas ar kartu su manim. Taigi, renkantis antrą pusę, svarbu visi šie dalykai yra svarbūs, daugiau ar mažiau. Tobulo, tikriausiai, nerasi (nors būna!), todėl žiūri į visumą. Nepakanka vien gražaus vien protingo, vien turtingo, vien linksmo ir t.t. Beje, ir tie turtingi (arba laikantys save tokiais) dažnai būna sugadinti barakudų dėmesio... Patys nenori nieko rimto ir neturi vertybių...

sekmės ieškant nemanau kad su tokiu išrankumu ką nors rasi. big_smile
Ypač kad vyras turi gauti vidutine alga ir viska vienas išlaikyti o tu nieko nedaryti ir garantuotai dar ateity verktai kodėl jis tau neskiria dėmesio nes gi dirba pinigai nenukrenta iš dangaus gi...

53

protingas, aktyvus, optimistiškas.

54

Juozas parašė:
Akvilė parašė:

pirmiausia, pirmai pradžiai - išvaizda. Turi būt mielas akiai, t.y. mano skonio. Toliau - bendravimas: ar smagu, ar lengva bendrauti, ar yra bendrų dalykų. Taip pat, ar žiebiasi aistra...  Renkantis žmogų rimtiems santykiams, žinoma, finansai yra svarbu. Netikiu laime prie šiukšlių konteinerio, nors ir įsimylėjus. Man - vyras, kurį rinksiuosi rimtiems santykiams, turi galėti išlaikyti save ir būsimą šeimą. Ir tai nepriklauso nuo šiuo metu vairuojamos mašinos ar turimo/neturimo buto. Nesiekiu deimantų, kailinių ir vilų kurortuose, bet turi gauti bent jau vidutines pajamas. Taip pat svarbu, ar sutapa lūkesčiai dėl šeimos, tikslų gyvenime, ar yra bendrų dalykų, ar smagu būti kartu, ar yra aistra. Taip pat svarbu, ar giminėje nėra sunkių paveldimų ligų, ar jis turi tėvus, kurie, eant reikalui, galėtų pabūti su anūkais, ar turi draugų, su kuriais galės leisti laiką vienas ar kartu su manim. Taigi, renkantis antrą pusę, svarbu visi šie dalykai yra svarbūs, daugiau ar mažiau. Tobulo, tikriausiai, nerasi (nors būna!), todėl žiūri į visumą. Nepakanka vien gražaus vien protingo, vien turtingo, vien linksmo ir t.t. Beje, ir tie turtingi (arba laikantys save tokiais) dažnai būna sugadinti barakudų dėmesio... Patys nenori nieko rimto ir neturi vertybių...

sekmės ieškant nemanau kad su tokiu išrankumu ką nors rasi. big_smile
Ypač kad vyras turi gauti vidutine alga ir viska vienas išlaikyti o tu nieko nedaryti ir garantuotai dar ateity verktai kodėl jis tau neskiria dėmesio nes gi dirba pinigai nenukrenta iš dangaus gi...

man asmeniškai iš jos pasakymo gal labiausiai kiūna dėl tėvų ir draugų. ne su jo tėvais gyventi reikės, tad keista vyrą rinktis pagal jo tėvus tam, kad būtų kam prižiūrėti vaikus. Dėl draugų tai gal jam užtenka kelių, su kuriais kartą per mėnesį susitinka. Dėl pajamų, manau visos nori, kad jų vaikinai uždirbtų daugiau nei minimumą, natūralu. Visa kita man atrodo labai normalu jos pasakyme.

55

Martynas parašė:
Esmeralda parašė:

Man  svarbiausia,kad  perdaug  negertų,o  kita  ginčijasi,kad  negiariantis  būna  daug  friednesni. O  nuomonė  susidaro  iš  to  ,kas  mums  apnuodijo  gyvenimą,o  su  kuo  nesusidūrėme  nelabai  ir  suprasime.

Ai tai jau dabar kad negertu labai daug kas negeria ,o yra tokiu kurie galbut geria is sielvarto kad sirdi islupa  ir i siuksline sugruda pana atema turta ir pabega pas kita kuris turi daugiau dolcu

Pala  jei  kita  apiplėšė  ,tai  aš  turėčiau  vargti  su  juo. Be  to  dabar  yra  vedybinės  sutartys,ir  jos  apsaugo  nuo  barakūdų  ir  Alfonsiukų. Geriantys  labai  išradingi ,dėl  apkaltinimų.  Žmonems  viską   atėmė  sugrūdo  į  gyvulinius  vagonus ,gyveno  barakuose,kur  miegant  plaukai  prie  gultų  prišaldavo ,bet  nenusigėrė.Kurie  nemirė,tie  prasigiveno  sibire,arba  gryžę  į  Lietuvą. Man  nusigerti  priežasčių  buvo  en,negalvok  ,kad  netapau  alkoholike  tai  gyvenime  nebuvo  smūgių, nesutikau  išdavikų  ir  apgavikų. Sako  blogi  žmonės  stiprius  užgrūdina  ,silpnus  sužlugdo.