1

Tema: reikia softo overcklokui

Taigi mano procesorius yra intel core i5 2320 3.ghz sandy bridge nusprendžiau jį overcklokint iki 3.5 Viskas gerai turi tokiame dažnyje būti nes ir temp gera ir pasta nauja ir fan geras tiktais niekaip to dažnio nustatyt neina per bios voltage eina tik didint na o su kitom motininem ir dažnį eina didint ieškojau ir programos su kuria eitų bet nk gero neradau gal kas iš jūsų žinot ?

2

Re: reikia softo overcklokui

As jau kelerius metus dirbu su XDA developeriais ir galiu pasakyti tik viena dalyka. Sitam telefonui root nera sukurtas del paprastu preizasciu - telefonas nera populiarus, mano geriausias patarimas  yra parsisiusk quadrant benchmark is google play, tada atsidares tech charakteristikas nusirasyk tel parametrus, chipseta, cpu modeli ir t.t. tada ieskok analogo su tokiais parametrais, daznai buna toki pat harware turintis tel ir jau su root bet taviskis skiriasi tik pavadinimu, tiesiog paieskok.

3

Re: reikia softo overcklokui

tai jis gi kompui nori...

4

Re: reikia softo overcklokui

matomai ne i ta tema pataikiau  big_smile saugiausia OC procesoriu yra ber BIOS, nes , programos nera vsi dar tobulos, be to, tavo CPU turi buti atrakintas, as tiksliai nezinau ar sita CPU galima overclockint.... pvz, mano kompiuteris turi AMD FX-8320 (8branduoliai , 16MB spartinancios, 3.5 GHz) , jis jau parduodamas atrakintas, kadangi pas mane yra ausinimas vandeniu (Corsair H80i) tai sugebejau kilstelt iki 4.2 GHz ir temperatura ant apkrovos laikosi 42-45 laipsniai,  jei ketini overclockint CPU pasversk uz ir pries... turi gera ausinima turet kad CPU nesudegtu.... Jei ketintai vaizdo plokste overcklockint, geriausiai tam tinka EVGA Precision X programa. Tai va, kai kompa ijungi paspausk F2 arba Del (arba kita kombinacija kad patektai i BIOS settings) ir tada ieskok kur galetai keisti core clock ir clock multiplier. Saugu overcklock daryti palaipsniui pridedant 100Mhz ir stebint stabiluma. Rizikingas reikalas tas overclock todel daryk tai savo rizika, niekas atsakomybes del sudegusio PC neprisiims. smile

5

Re: reikia softo overcklokui

esmė proca net parašyta gamintojų svetainėje kad nuo 3 ghz iki 3.6 ar ten pns, galima drasiai overcklokint.