Vaikystėj ir aš tik savaitgaliais galvą plaudavau. Atrodė tikrai nekaip... Dabar tenka plauti 2-3 kartus per savaitę. Niekaip nesuprantu, kuo reikia užsiimt, kad nerastum laiko galvą išsitrinkt. Juk 10-15 minučių yra tikrai pakankamai. Beje, pažiūrėjus tavo anketą, į akis tikrai krenta "baisus" apkūnumas - tu normali (KMI = 19,47). Tik vargu ar nuo svorio priklauso, kiek riebaluosis plaukai - čia jau kaip motulė gamta davė. O koks šampūnas geriausias, nesakysiu, nes tai labai individualu. Išmėginau tikrai daug, tai iš to, ką išmėginau, visai gerai buvo Timotei su agurkais ir alijošiumi (jei neklystu), taip pat puikiai tiko Fructis Long & Strong, neblogai buvo Wash&Go. Tačiau visiškai netiko Palmolive. Kas dar? Dar nebandžiau lietuviškosios Rasos, o vat ekologiškas Margarita su spanguolėm ir avižų ekstraktu (jei neklystu) ir kondicionieriumi (!) nelabai tinka - vis tiek plaukai arba atrodo kaip neplauti, arba plaut tektų kasdien. Tai va - man bent jau kondicionierius yra būtinas, nes nuo jo plaukai tampa švelnūs ir blizga, aišku, reikia laaaabai gerai išskalaut (o tai irgi atrodys kaip riebaluoti). Margarita (ne ekologiška linija) - atrodo, su alaus ekstraktu tiko geriau. Ne itin man tiko ir Head&Shoulders, bet tas vienas geresnių. Dar visai neblogai buvo ir Elseve. Patarčiau visiškai nebijot išbandyt rusiškų gaminių - Natura Siberica man visai patiko. Be to, jie ekologiški. Dabar naudoju Avon su argano aliejumi (visą liniją - šampūną, kaukę ir balzamą) - po poros trinkimų nesiskundžiu, man rezultatas patinka. Taip kad patarimas - dažniau plauk galvą ir tiek. Sėkmės.