1

Topic: mano kūnas, mano tvirtovė

Kadangi čia nėra blog'o o rašyti mintis į karštąją liniją yra beprasmiška, tad...

Esat pastebėję, kaip skirtingi žmonės skirtingai prižiūri savo būstą. Vienam dulkės bado akis jau po poros dienų, kitam jos netrukdo ir puse metų. Vienam trupanti siena reikalauja neatidėliotino remonto, kitam "ai dar stovi, nieko tokio". Tie kas gyvena nuosavame name, turi bent vieną medį, kokių nors augalų, kuriuos taip pat reikia prižiūrėti. Pas vienus kiemas primena džiungles, pas kitus viskas nuolatos nukirpta, švaru ir sutvarkyta.

O dabar filosofinė temos mintis. Mes gyvename ne tik name, bute, bet ir savo kūne. Sakykit kaip norit, bet protas ir kūnas tai ne tas pats. Kiekvieno žmogaus charakteris lemia tai, kaip jis prižiūri ne tik savo kambarį, butą, namą, kiemą, bet ir savo kūną. Galbūt moterims tai yra labiau įprasta, juk jos paprastai būna tvarkingesnės, bet ne visada.

Taip kaip pastatyto namo pamatų nepakeisi, taip negalime pakeisti tam tikrų kūno bruožų. Ar yra tekę būti dideliame name, kuris iš lauko atrodo toks prašmatnus, bet viduje dedasi tikra betvarkė. Arba nedidelis namukas, iš pažiūros labai paprastas, tačiau vidus visada sutvarkytas, visaip išgražintas ir toks jaukus.

Gyvenamą vietą galima pakeisti, bet savo kūne teks praleisti visą likusį savo gyvenimą. Kartais jį reikės remontuoti, galbūt atnaujinti, taisyti, valyti dulkes ir tai nepadarys jokia tarnaitė ar kambarių valytoja, jokie meistrai, tą reikės padaryti kiekvienam pačiam.

2

Re: mano kūnas, mano tvirtovė

viskas prasideda nuo minties, taigi-kažkuria prasme visų pirma turim išvalyti protą, be jo nepradėsi generalinės savo kūne smile

3

tikrai taip, prievarta nepasieksi jokių rezultatų

4

Taip  po  organizmo  valymo ,jautiesi  daug  geriau. Žmogaus  charakteris  irgi  priklauso  nuo  to  ką  valgai.
Ne  tik išorinė  higiena  turi  įtakos  ,bet  ir  vidus  prižiūrėtas. Sako  sveikame  kūne  sveika  siela. O  tam  priemonių  daug  nuo  mankštų,iki  meditacijų .Man  labai  patinka  energetinis  kvėpavimas. Pasijaučiu  geriau  užleidžiu ,bet  kai  pajuntu  ,kad  savijauta  nekokia  ,vėl  ieškau  ko  imtis  ,ir  labiausiai  atsigaunu  po  energetinio  kvėpavimo.Jei  nenori  būti  dažnas  ligoninių  klijentas  ,reikia  rūpintis  ir  kūno  vidumi.

5

Robertai, neturi ka veikt... big_smile

6

Esmeralda wrote:

Taip  po  organizmo  valymo ,jautiesi  daug  geriau. Žmogaus  charakteris  irgi  priklauso  nuo  to  ką  valgai.
Ne  tik išorinė  higiena  turi  įtakos  ,bet  ir  vidus  prižiūrėtas. Sako  sveikame  kūne  sveika  siela. O  tam  priemonių  daug  nuo  mankštų,iki  meditacijų .Man  labai  patinka  energetinis  kvėpavimas. Pasijaučiu  geriau  užleidžiu ,bet  kai  pajuntu  ,kad  savijauta  nekokia  ,vėl  ieškau  ko  imtis  ,ir  labiausiai  atsigaunu  po  energetinio  kvėpavimo.Jei  nenori  būti  dažnas  ligoninių  klijentas  ,reikia  rūpintis  ir  kūno  vidumi.

Tas geras daiktas, tik labai sunku prisiverst pradėt smile bet man visai patiko.

7

http://promote.bfdr.eu/voucher=343601 Spaudziam jeigu nesunku!

8

Kai  užsiimi  jautiesi  energingesnis  ir  viskas  sekasi  geriau ,Bet  tada  kai  viskas  einasi  gerai  ir  užleidžiu,o  kai  prasideda  problemos  vėl  imuosi  iš  naujo. Žadu  daugiau  neužleisti,bet  tai  lengviau  ,nei  pastoviai  tuo  užsiimti.Čia  ,kaip  rukoriui  mesti  rūkyti.

9 (edited by Robertas 2013-10-30 21:21)

Esmeralda wrote:

Esmeralda atsargiai su tuo energetiniu kvėpavimu, jį reikia mokėti tinkamai daryti, nes kitaip gali tik pakenkti. Nebent aš ne apie tą pagalvojau.

10

Lankiau  kursus ,turiu  keleta  knygu .Kvėpavimu  galima  padėti  savo  sveikatai .Į  jį  labai  kreipia  dėmesį  dainininkai.Dažnai  naujokams  pataria  susitvarkyk  su  kvėpavimu. Bent  man  tik  padėjo,bet  aš  darau  pagal  instrukcija.

11

Robertai, nelabai supratau kokia šios filosofijos(arba pamastymų) esmė ieškoko forume? smile)

12

Pas  kiekviena  sava  filosofija.Jei  tavo  filosofija  kitokia  gali  ir  nesuprasti  ,o  tavosios  gali  nesuprasti  kiti.Būna  ,kad  ne  visada  suprantame  ir  artimuosius ,kai  požiūriai  skiriasi.O  čia  visi  svetimi,vienų  nesuprantame  mes  ,kiti  nesupranta  mūsų. Bet  čia  kiekvienas  stengiasi  yrodyti  ,kad  tik  mano  požiūris  teisingas  ir  pyksta  ,kai  kitas  turi  kitą  nuomonę  ar  jo  gyvenimo  būdas  yra  kitas.Forumas  neturėtų  būti  tikslu  visus  priversti  galvoti  taip  ,kaip  aš  galvoju.Bet  iš  pasisakymu   greičiau  būtų  galima  rasti  žmogų  su  kuriuo  požiūriai  sutampa. Žinoma  jei  žmogus  rašo  ,ką  jis  galvoja  nuoširdžiai.