Tema: Biseksualai
Ka manot apie seksa kai mylis 2 vaikinai ir mergina visi vienas su kitu?
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Lytinis Gyvenimas → Biseksualai
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Ka manot apie seksa kai mylis 2 vaikinai ir mergina visi vienas su kitu?
Tai gal jie trise ir gyvena dar?
kaip pasake justinas jankevicius jei tu miliesi su mergina ir kitu bahuru vadinas tu jau zydras
as asmeniskai iki gyvos galvos kiekviena, kuris rengia diskusijas apie pederastijas visokias.
kodel zmones iskarto kategoriskai nusiteikia pries. taip suprantu as tikrai nenoreciau dalintis savo mergina kad ir su kita mergina. taciau jai zmonems tai yra normalu kodel gi ne, valio. Alvydai manau cia labai ribotos paziuros i tai. iskarto iki gyvos galvos. tai jai tau dvi panos pasiulytu pasimyleti tai ir eitum iki gyvos galvos? nes pagal tave kiek suprantu yra toks nusistatymas? SIOMA sutinku su tavimi,bet vel gi is dalies. jai mergina nori pameginti su dviem vaikinais why not. aisku jai vaikinai ir zaidzia vienas su kitu tada joa sutinku, bet jie bi
. tiseiog kiekvienam skirtingai manau ir tiek. nesu pries tokius zmones, cia juk ju gyvenimas. as zinau kad to nedaryciau
Nieko nemanau. Man nulis emocijų nuo to, kas su kuo ir ką daro. Jų gyvenimas - jų pasirinkimas. Jeigu jiems taip patinka - džiaugiuosi už juos. Man jie netrukdo ir aš jiems netrukdau.
Seksas turi buti tik tarp dvieju zmoniu, kokie gali but trys, ar keturi? ir tik tarp vyro ir moters. Kita reiktu traktuoti, kaip dideli nusikaltima. kaip baudziami pedofilai, taip pat turetu buti baudziami ir pedikai. tik tarp tu iskrypeliu yra skirtumas. pedofilas skriaudzia, o pedikas kviecia naujus isbandyti buti iskrypeliu. i tokius veiksmus valstybe turetu reaguoti grieztai, kad netaptu pederastija normaliu dalyku, nes jau ziuri, visiems cia vienodai ir atsiradus galimybei pasitrintu kiausais..
Vel gi sakau kad cia labai siauras mastymas tavo atzvilgiu Alvydai. Jai prie taves prieis gejus ir siulys tau kazka ar megins tave pakabinti tai ka tu pasirasysi iskarto? aisku kad ne, jai esi stright, ir liksi tokiu. jai esi homo ar bi tai ir busi juom, cia viskas priklauso nuo zmogaus. as turiu kelis gejus draugus ir tikrai nerealus zmones jie yra. ir nera taip kad lyginti su pedofilais ar dar kazkuom. cia zmogaus pasirinkimas buti tokiu ar ne. niekas nevercia taves meginti to ko nenori. nusikaltimas butu tada jai pasinaudotu tavimi ar isprievartautu. sutinku, kas susije su prievarta. tad tavo pasisakymai visiskai neduoda jokios logikos
kalbi, kaip pedikas ir jau pradedi atrodyt, kaip pedikas. o su anglu is viso, nemoki, nerasyk.
pritariu siai nuomonei
Seksas turi buti tik tarp dvieju zmoniu, kokie gali but trys, ar keturi? ir tik tarp vyro ir moters. Kita reiktu traktuoti, kaip dideli nusikaltima. kaip baudziami pedofilai, taip pat turetu buti baudziami ir pedikai. tik tarp tu iskrypeliu yra skirtumas. pedofilas skriaudzia, o pedikas kviecia naujus isbandyti buti iskrypeliu. i tokius veiksmus valstybe turetu reaguoti grieztai, kad netaptu pederastija normaliu dalyku, nes jau ziuri, visiems cia vienodai ir atsiradus galimybei pasitrintu kiausais..
kalbi, kaip pedikas ir jau pradedi atrodyt, kaip pedikas. o su anglu is viso, nemoki, nerasyk.
Homofobija trutupi jauciasi Visur pedikai vaidenasi
O aš išviso laisvų pažiūrų į viską jei žmonėms taip ar kitaip gerai,koks skirtumas? lai būna jiems gerai...tik nereikėtų tokių dalykų viešinti...manau kad,ko gero visada buvo visaip viską darančių,tik nebuvo kalbama apie tai.Gal reikėtų mažiau kalbėti ir dabar? o tie,kurie į tai linkę,tegul...juk jų tai nepakeisi nei smerkdamas,nei teisindamas.Jei kitų neliečia,tai savo miegamajame tegu daro ką tik nori ir keliese nori.
o tu kalbi kaip tikras Lietuvis matau... Jai nepatinka mano nuomone cia jau tavo bedos
Alvydai, bet pavyzdžiui tu esi siauraprotis ir valstybė leidžia tau laisvai vaikščioti gatvėmis. Tai kodėl turėtu drausti gėjams?
Apie homoseksualus ir biseksualus - mano nuomonė kategoriškai netolerantiška. PRIEŠ
o as su dviem moterim noreciau pasivartyti.....
Alvydai, bet pavyzdžiui tu esi siauraprotis ir valstybė leidžia tau laisvai vaikščioti gatvėmis. Tai kodėl turėtu drausti gėjams?
Matyt tokie kaip jis yra isitikine, kad ju uzpakaliai labai patrauklus tai bijo, kad ju gejai neisprievartautu.
juk viems kazkas patinka , kazkas megsta kava , kazkas jos net kvapo nekencia
pediku salis, dveskit visi..
Man tai is esmes butu keista.. v+v+m.. ta prasme..vyras vyrui..po to dar ir moteris prisijungia.. kazkaip.. na bet jeigu kazkam taip tinka..tai tebunie, kaip jiem geriau ;] tik pvz as nesutikciau.. Is serijos..
vyras uztrunka darbe, ji pasitinka zmona su kocelu:
- kur buvai? Pas meiluze?
-ne.... pas meiluzi..
Neisivaizduoju, ka reiketu pasakyt ;]
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Lytinis Gyvenimas → Biseksualai