Ponaitissss пишет:Mantė пишет:Ponaitissss пишет:Pilnamete, bet paaugle, teen.
O vat ne, religija ir patriotizmas turi daug bendro. Kinai net kare Buda paminedavo visada, kaip ir musulmonai Alacha.
Čia ne Amerika,kur paaugliais skaitomi 19-mečiai. Jeigu ką 18 skaitoma kaip jaunuolio amžius.
Okay,nori atsakymo,jį ir gausi. Nebuvau,nesu ir nebūsiu patriotė,Lietuva man nėra tėvynė + esu pusiau vokietė ir taip. O dėl tikėjimo,baltų pagonybė nėra tokia jau ir įdomi,baltais tingėjo viską užrašinėti,todėl dauguma yra išnykę,o vat skandinavų mitai daug įdomesni + tam tikri mitai mane labai atitinka.
Nesi pusiau vokiete, nes jei kazkas is seneliu ar pro, ar net pro pro, tai tuo labiau nesi. Suprasciau jei kazkas is tevu butu vokietis-e. Pas mane pro pro pro pro pro kazkas is lenkijos, tai nereiskia, kad as lenkas.
Mitai tave atitinka? Kokie mitai? Harry Potterio filmai ir knygos speju tau patinka
Pagonys tokie tikintieji gamta, lapais, medziais, vabzdziais, zuvytem. Galiu lazintis, kad naudoji kosmetika, nesioji odinius kerzus, striuke, o tai juk is odos. Nemylit gamtos, bet tikit ja?
O tai tu dar ir mano geneologinį medį žinai,wow.
Mano tėvukas yra pusiau vokietis,o jo motina,mano močiutė yra vokietė. Anyways,būtų labai malonu,jei nesigilintume į MANO asmeninius reikalus,okay?
Pasakyčiau kokie,bet kadangi tu net nežinai dievų tai nėra reikalo man o ir daryt. Daug kas man sako,kad esu Loki dukra,bet vėlgi,tai tau neturės jokios reikšmės,nes nežinai,kas tas Loki yra.
C'mon,Haris Poteris nėra kažkas wow ir ne,man jis nepatinka,bet jeigu tu norėjai pasakyti,kad fantastika man patinka,tai taip,man ji patinka.
Ale tu ir durnas.. Tie patys pagonys,kurie gyveno,kai tu manai,iš kur jie gaudavo mėsą,pieną,iš kur jie drabužius siųsdindavosi ar laivus statydavo? Iš Dievų ane? Jie taip pat skersdavo gyvulius,kuriuos augindavo,jie taip pat kirsdavo medžius,jie medžiodavo žvėris ir iš jų kailių drabužius darydavosi. Yra toks labai geras posakis,kad gyvendamas gamtoje tu iš jos ir maitiniesi. Tu matau elementarių dalykų nesusieji. Sakai mylėti gamtą,tai pagal tave aš turėčiau būt ne pagonis,o turėčiau būt džainistė.