1

Tema: Ką manot apie tokius "draugus"?

ką manot apie tokius "draugus" kurie atsimena jumis tik tada kai reikia kažko iš jūsų, ar kitaip tariant tik pasinaudoja jumis? o kai padarai jiems kažką gerą, jie užmiršta jus ir niekur nepasikviečia kartu arba šiaip atsuka nugaras, kaip jums tokie žmonės? ką tik padariau tokį kaip testą facebooke - ant sienos parašiau teksta - Labai reikia pagalbos, pm smile . per valandą atsiliepė tik 7 žmonės iš 551 "draugų".

2

Re: Ką manot apie tokius "draugus"?

Tomas parašė:

ką manot apie tokius "draugus" kurie atsimena jumis tik tada kai reikia kažko iš jūsų, ar kitaip tariant tik pasinaudoja jumis? o kai padarai jiems kažką gerą, jie užmiršta jus ir niekur nepasikviečia kartu arba šiaip atsuka nugaras, kaip jums tokie žmonės? ką tik padariau tokį kaip testą facebooke - ant sienos parašiau teksta - Labai reikia pagalbos, pm smile . per valandą atsiliepė tik 7 žmonės iš 551 "draugų".

551 draugas?..
7 — tai labai gerai. Turėtumėt džiaugtis, o ne ieškot progos bambėti.

3

Одинокий Волк parašė:

Normalu taip jau buna,visi turim tokiu pazystamu,jie ne draugai,padėt kai reikia aisku atsiranda smile tik gerumas jau praeina ir nesinori padeti tokiems,o del FB tai nezinau man keista kam prisikviečiat tiek? net nepazystate tu asmenu,mano FB tik 18 kontaktu ,svetimu nera ir jai ka priemes is interneto portalu,tai tik su kuo bendrauju,o ne šiaip del skaičiaus kaip dauguma smile

na, pas mane FB draugai yra 95% iš Klaipėdos, tai ir visi pažįstami smile

4

esme tame kad tariami "draugai" pasirodo kokie yra tikri draugai tik kai Tau yra bėda:) 7 turi draugus:) džiaugis tuom smile nes kiti nei vieno neturi smile

5

Virtuali erdvė labai dažnai klaidina mus, kad mes esame pastebimi, kažkam įdomūs. Ir draugų kiekis Fb visiškai nieko nereiškia. Tau norisi tikėti, kad tu esi matomas, bet taip nėra. Arba mato, tačiau išlieka abejingi. Šis eksperimentas gerai parodo, kiek realiai yra draugų smile Iš tų 7 atsiliepusių, nenustebčiau, jog pagelbėti sutiktų vos 1 ar 2 smile Tad ar verta tiek laiko gaišti sėdint socialiniuose tinkluose, dėlioti ten visokias nuotraukas, žiūrinėti kas, kur ir ką priėmė į draugus, ar pasidalino nuoroda...? smile

6

551 tai ne rodiklis....
  ir neimanoma buti visiems draugu ..
turek geriau viena gera drauga nei simtai pazystamu...

7

O tu manai, kad tie visi virš 500 draugų ištisai facebook sėdi ir stebi, kas ką parašė? Dauguma tos tavo žinutės net nematė, tad neteisk jų, kad jie jau ne draugai. Palaukei NET valandą..

8

Delfiuke parašė:

O tu manai, kad tie visi virš 500 draugų ištisai facebook sėdi ir stebi, kas ką parašė? Dauguma tos tavo žinutės net nematė, tad neteisk jų, kad jie jau ne draugai. Palaukei NET valandą..

tą postą laikau iki šiol - 5h smile o tu manai, kad iš tų virš 500 draugų tik tie 7 tebuvo prisijungę? tuo laiku, kai rašiau, buvo prisijungę 100+ žmonių wink

9

Ir kokia isvada, kad FB-sudas is vis nesuprantu ko ten visi susispiete, 7 tik isklause o padet niekas ten net nesiruose nebent organizuosi realu susitikima per kuri kryzium gulsies ir krokodilo asarom verkdamas irodinesis koks tu nelaimingas ir apgailetinas, o is tu 7 duok dieve 1ar 2 tau sutiks padet ir tai tikesis, kad uz pagalba jiems kojas buciuosi ir iki grabo lentos jiems esant reikalui padesi:::021

10

biski nesamoningas postas. draugyste niekada nematojama zmoniu kiekiu manau ...  ir jei ju virs  500 tai nereiskia kad visi draugai ....

11

rasai pazistami 95 % ir kas is to? jei pazistamas tai ir draugas jau? pas mane FB tik 10 draugu ir tik tie kuriuos realiai pazistu ir bendrauju o jei kviecia tik todel kad pazista o mes nebendraujam tokiu  net nepriimu ...o kas del pagalbos tai ir is tu bendraujaujanciu vargu ar kas atsirastu, nes daugelis ziuri tik sau naudos...taip kad nenustebinai nei kiek...

Tomas parašė:
Одинокий Волк parašė:

Normalu taip jau buna,visi turim tokiu pazystamu,jie ne draugai,padėt kai reikia aisku atsiranda smile tik gerumas jau praeina ir nesinori padeti tokiems,o del FB tai nezinau man keista kam prisikviečiat tiek? net nepazystate tu asmenu,mano FB tik 18 kontaktu ,svetimu nera ir jai ka priemes is interneto portalu,tai tik su kuo bendrauju,o ne šiaip del skaičiaus kaip dauguma smile

na, pas mane FB draugai yra 95% iš Klaipėdos, tai ir visi pažįstami smile

12

Tomas parašė:
Delfiuke parašė:

tą postą laikau iki šiol - 5h smile o tu manai, kad iš tų virš 500 draugų tik tie 7 tebuvo prisijungę? tuo laiku, kai rašiau, buvo prisijungę 100+ žmonių wink

Pats rašei, kad per valandą atsiliepė tik 7 žmonės. Būtum konkrečiau problemą įvardinęs, būtų ir daugiau atsiliepę. Kiti automatiškai prie facebook prisijungę būna. Pvz. aš asmeniškai tik kokį kartą per dieną visus naujus pranešimus perskaitau. O kiti gal net neskaito, o prisijungia tik asmeniškai pabendraut. Būtum kiekvienam asmeninę žinutę parašęs, būtų daugiau atsiliepusių. Nu nesėdi žmonės ir nestebi čia ir dabar kas ką parašė, kvaila dėl to sakyt, kad jie jau ne draugai.

13

Tomas parašė:

tikiesi is nepazistamu zmoniu beatodairiskos pagalbos?
Jie stebi jus, kai susidraugausite realiai, tada ir tikrinkite:)

14

Internetu  pagalbos  prašančių  daug,net  į  gmaila  atėjo  laiškas ,su  sergančios  senutės  nuotrauka  iš  amerikos,net  nežinau  iš  kur  adresą  gavo .Aš  geriau  paaukoju  ,per  televiziją  labdarai  ,nes  žinau  ,kad  tikrai  bus  pagalba  kam  jos  reikia.Taip  ,kad  iš  fb  nepuolė  padėti  ,kurie  gal  net  gerai  nepažysta  nieko  nuostabaus. Skaudu  ,kai  draugai  kuriems  ne  kartą   padėjai,kai  problema  atsuka  nugarą,ir  net  negalvoja  padėti. Bet  tada  ir  supranti  ,kad  tai  ne  draugai.

15

Nepamirsk, kad drauga pazinsi bedoje. O del FB ik kitu svietainiu virtualiu draugu, tai ne draugu, o pazistamu ratas. Skaitosi, kad kuo daugiau turi, tuo geriau. Juk ne mazas vaikas esi, jau laikas skirti realybe nuo virtualo

16

Tomas parašė:

TIK septyni? Vienas atsiliepęs yra daug.

17

turbut negalvoji kad kiekvienas is tu pazystamu turi prisikimses i kojine kruva pinigu, ir laukia nesulaukia pakol kam beda nutiks, kad irodyti draugiskuma... Zmones ima paskolas, tai gal dalis is ju pamane, kad jei beda, pasiimsi paskola ir tu, kaip dauguma siuolaikiniu... O kiti gal pagalvojo kad jau kazkas is pirmesniu pastebejusiu tau ir taip spejo padeti , nes pasiskelbei viesai, todel greiciausiai ju pagalbos tau ir nebereikia, kitaip kreiptumeisi asmeniskai

18

aha, tokie draugai - ne draugai... asmeniškai labai greit "išperku" tokius ir pradedu ignoruot, nelyst į akis, o ir susigalvoju visokiausių atmazų, kad nepadėt, nes nemėgstu, kad tik naudos ieško, o šiaip susitikt, pakalbėt  neturi laiko. Trumpai tariant, baigiu tokias draugystes, gal dėlto ir neturiu draugų? :DD

19

as tai nesuprantu kam jus i facebooka visus i draugus priimate? tam kad pavaidinti koks as sekmingas kiek daug zmoniu pas mane drauguose ir kiek daug mane myli?) o paskui patys sau sukuriate iliuzija kad visi kas pas jus facebooke visi jusu draugai) jei pas mane butu 500 zmoniu kuriuos mazai pazistu o pazinti visus beveik neimanoma ir vienas is ju paprasytu pagalbos tai irgi turbut atsisakyciau padeti. turiu labai amzai draugu ir jie facebooke nesedi bet uztai esu tikras kad jei nutiks nelaime jie man pades. bet as nepiktnaudziauju draugu pagalba ir neprasau padeti del kiekvienos smulkmenos todel draugai zino kad jeigu skambinu ir prasau pagalbos tai jau kasnors rimto nutiko. ir jeigu prasau finansines pagalbos visada skolas atiduodu.
ir isvis facebookas yra blogis tai priemone rinkti informacija apie zmones o jus registruojates ten savo tikrais vardais viesinate viska ir dar visus draugus i ta facebooka tempiate)

20

Man tai baisu del LT ateities, kad i kariuomene tokius 551 draugu draugus priima