Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Aktyvios temos Neatsakytos temos
→
10 praktiškų patarimų, kurie Jums gali praversti naudojantis ieskok.lt ←
→ Susipažinkite su atsinaujinusiomis
ieskok.lt forumo taisyklėmis ←
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 5 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Temos RSS srautas
Žinutės: nuo 21 iki 40 iš 86
- Jūsų Košmaras
- Forumo Vanagas
- Neprisijungęs
Re: kaip atsikratyti pykčio ir pagiežos? įdomios Jūsų nuomonės.
- Andrius
- Forumo Fantomas
- Neprisijungęs
man pyktis normali emocija ir ji man daug mielesne emocija nei kad uzuojauta ar gailestis,,
- Jūsų Košmaras
- Forumo Vanagas
- Neprisijungęs
- Andrius
- Forumo Fantomas
- Neprisijungęs
priezastis yra tik tu jos nepastebejai neradai,nebutinai tai turi but :zmogus ,daiktas ,gali but ir mintys ,kazkokie pagalvojimai ir pan,,
- Jūsų Košmaras
- Forumo Vanagas
- Neprisijungęs
galbūt...
- Tomax
- Forumo Naujokas
- Neprisijungęs
jo as ir manau kad uzsiemimai praskaidrins mintis ir nebus problemos. kai sedi cia ir diskutuoji tai nuo tokiu dalyku isvis stogas pavaziuos, geriau eik sportuot, salej visa pagieza issportuosi
- OLA
- Forumo Karalius
- Neprisijungęs
Viktorija parašė:Tadas parašė:taip jau yra mano gyvenimėly, jog n..., kaip besistengčiau ir ką bedaryčiau... nesiseka man su merginomis, nors tu ką... suprantu, kad daugelis bėdų yra manyje... bet problema tame, kad kas kartą nepavykus, arba kai mane praspiria... hmmmm... mano pyktis ir pagieža moteriškąjai giminei vis didėja, taip pat didėja ir nepagarba joms bei visiškas nepasitikėjimas... klausimas: kaip atsikratyti to pykčio ir agresijos? kaip elgtis, kad pamačius kokią laimingą porą viešajame tansporte, man nesinorėtų jų išmesti jų iš trūlo ar autobuso ir pervažiuoti jų galvas? ;DD kaip prisitaikyti prie visuomenės ir su šypsena žiūrėti į tuos egoistiškus, veidmainiškus, savanaudiškus, bukus padarus vadinamais merginomis/moterimis?
Siūlyčiau apsilankyti pas psichologą....
Net keista kodel nepasiulei jam nusipjaut kiausu, juk nusipjovus dingsta visos problemos, va kaip medike turetum tai zinot, visa beda juose. Va vyrai agrsyvus nusipjauna kiausus isitato papus ir pykcio kaip nebuta.
- Jūsų Košmaras
- Forumo Vanagas
- Neprisijungęs
Ola, o tu bandei kada nors pasakyti ką nors protingo ar naudingo? ar tu tik nusišnekėti čia ateini? )
- OLA
- Forumo Karalius
- Neprisijungęs
Tadas parašė:Ola, o tu bandei kada nors pasakyti ką nors protingo ar naudingo? ar tu tik nusišnekėti čia ateini? )
Visu pirma ne TU o JUS kas cia dabar per familiarumai, 24m. bernui o nieks dar nemoke kaip bendrauti su vyresniais o galu gale su moterim.
Jai butum placiu paziuriu tai zinotum, kad JAV vyrai patyre panases problemas nusipjauna kiausus ir isistato papus, nes jie sirdija jauciasi moterim, gal i tu toks nes labai daug isterikuoji, nusisneki.
- OLA
- Forumo Karalius
- Neprisijungęs
Šiandien 3:51
dabar aš puikiai suprantu, kodėl TU vieniša ;DDD nes tu idiotė ;DD
Jauciu pilietine pareiga paviesinti ka man atrase Tadas
Tadai baik man rasinet nesamones, menkydamas mane tu menkini pirmoje eileja save
- Jūsų Košmaras
- Forumo Vanagas
- Neprisijungęs
- Jūsų Košmaras
- Forumo Vanagas
- Neprisijungęs
man pilnai užtektų, jeigu tu tiesiog pradėtum mane ignoruoti ir nelystum man į akis
- OLA
- Forumo Karalius
- Neprisijungęs
dar ko kur noresiu ten rasysiu, dar to betruko, kad paisyciau kiekvieno psichopato igeidzius
- Jūsų Košmaras
- Forumo Vanagas
- Neprisijungęs
nori, nenori, bet teks... ;DD
- Kotryna
- Forumo Naujokas
- Neprisijungęs
Nu taip ir tvarkytis - eiti pas psichiatrą, išrašys raminamųjų, tada gal ir antidepresantų, o po to ilgas darbas su psichoterapeutu. Taip paprastai neišspręsi čia visko, kaip norėtum.
- Jūsų Košmaras
- Forumo Vanagas
- Neprisijungęs
o aš taip tikėjausi, jog bus ne taip sunku, kaip įsivaizdavau ;DD
- Marina
- Forumo Naujokas
- Neprisijungęs
Tadas parašė:taip jau yra mano gyvenimėly, jog n..., kaip besistengčiau ir ką bedaryčiau... nesiseka man su merginomis, nors tu ką... suprantu, kad daugelis bėdų yra manyje... bet problema tame, kad kas kartą nepavykus, arba kai mane praspiria... hmmmm... mano pyktis ir pagieža moteriškąjai giminei vis didėja, taip pat didėja ir nepagarba joms bei visiškas nepasitikėjimas... klausimas: kaip atsikratyti to pykčio ir agresijos? kaip elgtis, kad pamačius kokią laimingą porą viešajame tansporte, man nesinorėtų jų išmesti jų iš trūlo ar autobuso ir pervažiuoti jų galvas? ;DD kaip prisitaikyti prie visuomenės ir su šypsena žiūrėti į tuos egoistiškus, veidmainiškus, savanaudiškus, bukus padarus vadinamais merginomis/moterimis?
Nesiseka su merginomis, jauti joms neapykantą, pagiežą? Pabandyk su vaikinais, gal tiesiog esi latentinis homoseksualas?
Žinutės: nuo 21 iki 40 iš 86
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 5 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Sukurta PunBB, palaikoma Informer Technologies, Inc.
The pun_bbcode official extension is installed. Copyright © 2003–2009 PunBB.