1

Tema: Abortai

Laba visiems ;P
Sklando kalbos, kad Lietuvoje siūlo uždrausti abortus. Koks yra jūsų požiūris į juos? Kokiais atvejais juos pateisinate?

2

Re: Abortai

jokiais atvejais abortų negalima pateisinti... tam yra vaikų namai ir pan, juk kiekvienas turi teisę į gyvybę,o ir mes toli gražu ne dievai, kad galėtume spręsti kas gali gyventi, o kas ne.... galu gale yra toks posakis ne itin gražus, "nemoki pi*t, nereikia lyst" smile

3

Re: Abortai

tai nori pasakyt, kad vaiku namuose, be tevu meiles, su kitu patyciom yra daug geriau nei pasidaryt aborta? paleist i pasauli nelaukiama ir nemylima vaika?

4

Re: Abortai

šiaip prieš darant vaikus reikia gerai pagalvoti, labai gerai pagalvoti, labai labai gerai viską apgalvoti, bo tai bene vienintelis dalykas ką tu gali palikti šiame gyvenimėly po savęs... smile kalbant apie netyčiukus, pasikartosiu... nemoki pi*t, nereikia lyst smile p.s. šiais laikais kai kurie vaikai iš vaikų globos namų patenka į tikrai geras šeimas... o tu nori pasakyti, jei tu nemyli, jei tau nereikia, tai jau galima tada nužudyti???

5

Re: Abortai

cituoji sindikata, buk malonus i kabutes idek... turiu klausima, tai tu jau moki pi*ti?
Cituoju tavo zodzius "p.s. šiais laikais kai kurie vaikai iš vaikų globos namų patenka į tikrai geras šeimas... " - o kiek liekia tokiu kurie nepatenka?
kam isleist gyvybe i pasauli, kuriai vos ne kiekviename zingsnyje bus primenama, kad ta gyvybe buvo nelaukta ir ji niekam nereikalinga?

6

Re: Abortai

iš kur tu čia trauki tas nesąmones, jog jam bus primenama ir t.t. ? smile blemba, buvai kada vaiknamy? ne? va kai kada nuvarysi, pažiūrėsi kaip jie gyvena, tada ir kalbėk wink patikėk, žmogau, tikrai neretai vaikai gyvenantis globos namuose yra labiau aprūpinti viskuo, negu tie kurie tėvus turi smile

7 (redagavo Artūras 2014-03-15 02:45)

Re: Abortai

ka reiskia tas t.t.? as pateikiau tik viena argumenta ne keleta...
o tu ar buvai?:)
tai tu viska matuoji materialine gerove?:) o, kad viena aukle grupeje fiziskai neturi galimybiu skirt visiems demesio yra visiskai nereiskmingas faktas?
beje, kaip merginos teise spresti ar ji nori gimdyti ar ne?

8 (redagavo Artūras 2014-03-15 02:55)

Re: Abortai

Tadas parašė:

blemba, buvai kada vaiknamy?

tu net pats nepagarbiai atsiliepi apie vaiku namus:)

9

Re: Abortai

taip buvau ir ne vieną kartą, ir netgi keliuose globos namuose smile tad tikrai žinau ką sakau smile šiais laikais, ten gyvenama šeimomis, t.y. po nedideles grupes, tad auklėtojai spėja atlikti savo pareigas smile pala, merginos teisė gimdyti ar ne???? vaikai nerandami kopūstuose, ir juos ne gandrai atneša... ir tai priklauso nuo dviejų žmonių, o jei jie nemąsto apie pasekmes, nesisaugo,o esant reikalui, aiii, taigi dzin abortą pasidarysiu... tai tokia mergina, mano nuomone, nėra mergina, o paprasčiausia šiukšlė, ne tik mergina, bet ir vaikinas... ir tai mano tvirta nuomonė ir niekas jos nepakeis smile temos autorė aiškiai nurodė klausimą: "Koks yra jūsų požiūris į juos?" išsakiau savo nuomonę smile tai ko tu dar nori iš manęs vaikžudystės propaguotojau? ;DD

10

Re: Abortai

Tadas parašė:

tai ko tu dar nori iš manęs vaikžudystės propaguotojau? ;DD

o taip! as tikrai toks! vaiku zudikas maniakas, ypac tu negimusiu, savarankiskai darau abortus su rubu pakaba... Kreipkites jei kam reikia...

tai manau turejai suprast, kad as tai pat issakiau savo nuomone. O tiems kas nesuprato - as uz abortus, diskusijos pabaiga.

11 (redagavo OLA 2014-03-15 03:39)

Re: Abortai

As manau, kad tos kalbos  yra populistines. Pateisinu abortus nes LT ekonomine padetis nera stabili nera uztikrintas rytojus, nera sukurta saugi aplinka vienisiams svarankiskai auginantiems vaikus. Jau dabar yra armija bedarbiu o globos namai perpildyti pamestinuku, moters reikalas gimdyt ar ne, jai pati neisgali islaikyti net pati saves jai sale nera patikimo, rupestingo vyro ar artimuju kurie galetu pagelbeti, paremti reikia daryt aborta, isnesiot 9 men po sirdim ir gimdyti skausmuose vien tam, kad vaika atiduoti turciams nusprendusiasm pazaisti seima ar kokiems pedofilams yra labai neatsakinga. O tie kurie cia taip susirupine demografine padetim ir dar neatsiradusia gyvybe uzuot kalbeja verciau islaikykit moterys atsiradusias bedoje.

12

Re: Abortai

OLA parašė:

As manau, kad tos kalbos  yra populistines. Pateisinu abortus nes LT ekonomine padetis nera stabili nera uztikrintas rytojus, nera sukurta saugi aplinka vienisiams svarankiskai auginantiems vaikus. Jau dabar yra armija bedarbiu o globos namai perpildyti pamestinuku, moters reikalas gimdyt ar ne, jai pati neisgali islaikyti net pati saves jai sale nera patikimo, rupestingo vyro ar artimuju kurie galetu pagelbeti, paremti reikia daryt aborta, isnesiot 9 men po sirdim ir gimdyti skausmuose vien tam, kad vaika atiduoti turciams nusprendusiasm pazaisti seima ar kokiems pedofilams yra labai neatsakinga. O tie kurie cia taip susirupine demografine padetim ir dar neatsiradusia gyvybe uzuot kalbeja verciau paremkit finansiskai moterys atsiradusias bedoje.

negaliu susilaikyt nepakomentaves kvailai - Tadai, atlaikyk...

13

Re: Abortai

šitos bobos klausytis, tai savęs negerbti ;D

14

Re: Abortai

ale kokie "vyrai" pasireiskia :::021 nieko nuostabaus, kad moterys abortus darosi, geriau abortas nei tokiu isgamu vaikus i pasauli paleisti.

15

Re: Abortai

ir tai pasakė beveik klimaksinė, buka per visą pilvą,, boba, kuri, net neabejoju, su savo gyvenimėliu susitvarkyti niekaip negali, o aiškina kaip gyventi kitiems ;DD man tai iš tavęs juokas ima... ;DDD maniau, kad žmonės tavo metuose, bent kažkiek košes smegenynėje turi... pasirodo... ne visi tos košės turi.... tai va.... nepasisekė tau, moterie ;DD

16

Re: Abortai

niekam nieko as ne aiskinu parasau savo pozicija ir argumentuoju o jai yra kvailiu kurie neisgali toleruoti kitu nuomones ir destruktyviai diskutuoti tai cia ju problemos, net ir pikta veido israiska cia tau nepades.

17

Re: Abortai

niekam nieko neaiškini? pasirodo, ne tik nesupranti apie ką kalbi, bet dar ir su atmintim nekažką...problemą aš matau tik vieną, tave... ;D

18

Re: Abortai

o as matau tavo galvoje problemos, jau garsai vaidenasi, as kalbu, na as tai tik rasau, bet tu esi jautrus tu girdi, o va lakt nebandiai maziau gal tos problemos i dinktu.

19

Re: Abortai

griztant prie temos dar manau, ka moterims po aborto turi but duotas rebilitacinis laikotarpis ir psichologine pagalba nes moteris tai sunkiai isgyvena.

20

Re: Abortai

Tadas parašė:

šiaip prieš darant vaikus reikia gerai pagalvoti, labai gerai pagalvoti, labai labai gerai viską apgalvoti, bo tai bene vienintelis dalykas ką tu gali palikti šiame gyvenimėly po savęs... smile kalbant apie netyčiukus, pasikartosiu... nemoki pi*t, nereikia lyst smile p.s. šiais laikais kai kurie vaikai iš vaikų globos namų patenka į tikrai geras šeimas... o tu nori pasakyti, jei tu nemyli, jei tau nereikia, tai jau galima tada nužudyti???

Sakai reikia pagalvoti prieš darant... gal ir taip, bet jei mergina buvo tfu tfu tfu išprievartauta ir jinai to vaiko nenori, o kas jei iš vis ji nepilnametė?!