41

Re: Abortai

Artūrai, kaip tokioje nuomonėje, gali būti koks argumentas?? blyn... paklausčiau tavęs, kokia mėgstamiausia tavo spalva, tu atsakai, ir dar klausiu argumentų... kvailai atrodytų ane??? taip ir dabar... abortas man tolygu vaikžudystei ir nesvarbu teisinga tai netesinga.... aš tiesiog taip manau smile

42

Degtuk, o tu nenori nustoti man aiškinti ką turiu daryti ir kaip elgtis?? smile atsirado mat visažinis ;DD

43

Tadas parašė:

Degtuk, o tu nenori nustoti man aiškinti ką turiu daryti ir kaip elgtis?? smile atsirado mat visažinis ;DD

Tiktai tada kai tu nustoti aiskinti visiems kas yra visiems teisynga o kas ne. smile As pripazystu tavo nuomone, kaip ir turiu savaja. Tai vadinama diskusija. Tik diskusijoe gimsta tiesa. As savo argumentus pateikiau.... is taves apart tai: ''Nustok man aiskinti kip man elgtis'' Nieko padorus ir neisgirdau... Buki tu visaziniu..... man nuo to nei silta nei salta.... Dar karta teigiu jog esi avinas ir tiek.... Paneig jei sugebesi...

44 (redagavo Artūras 2014-03-16 18:20)

Tadas parašė:

Artūrai, kaip tokioje nuomonėje, gali būti koks argumentas?? blyn... paklausčiau tavęs, kokia mėgstamiausia tavo spalva, tu atsakai, ir dar klausiu argumentų... kvailai atrodytų ane??? taip ir dabar... abortas man tolygu vaikžudystei ir nesvarbu teisinga tai netesinga.... aš tiesiog taip manau smile

o kaip argumento negali but? Isivaizduok, rytoj uzdraudzia abortus, kuom argumentuoja? Ai tiesiog, nusprendem uzdraust nes mums jie nepatinka. Cia ne priezastis.
Kalba ne apie spalvas eina, ar kokia kava megsti.
dar sakai kad abortas tau tolygu vaikzudystei ir NESVARBU TEISINGA TAI NETEISINGA... tu tiesiog taip manai. Tai taip iseina nesvarbu,kas teisinga kas ne, kas teisinga ar neteisinga kitu zmoniu atzvilgiu? Svarbu ka manai ir ko nori tu?

Pataisyk jei klystu

45

na tu manai, kad aš avinas smile ir ką? manyk smile man nuo to nei kiek neskauda smile man kur kas svarbiau ką sako mano artimieji ir draugai smile o čia, šitam blevyzgyne... kalbėkit jus ką tik norit smile))) tą patį darau ir aš smile

46

Tadas parašė:

na tu manai, kad aš avinas smile ir ką? manyk smile man nuo to nei kiek neskauda smile man kur kas svarbiau ką sako mano artimieji ir draugai smile o čia, šitam blevyzgyne... kalbėkit jus ką tik norit smile))) tą patį darau ir aš smile

sakai tau svarbi artumujunuomone, kiek suprantu ir gerove? Tarkim tavo sesuo nusprendzia pasidaryti aborta del kokiu nors priezasciu - tai ka? Jei pasidarys aborta issizadesi sesers nes pasielge, ne taip kaip tau atrodo butu geriausia buve pasielgt? 

p.s. nesakau, kad taip yra, buvo ar bus, tik iskeliu teorine galimybe

47

Tadas parašė:

Kam tada apskritai cia kalbi? Kalbeki su savo artimaisiais ir tiek... smile Ten tave juk supranta ir palaiko... smile
Nemanau jog tu lankaisi vaiku namuose.... Kitaip zinotum kiek skausmo ten yra....

48

taip seniai nebesilankau, o anksčiau... mano motina, ten auklėtoja dirbo 15 metų ir aš vos ne kiekvieną dieną ten eidavau,, tad... gal tiesiog nekalbėk apie tai ko nežinai wink

49 (redagavo Degtukas 2014-03-16 18:57)

Ach tavo Motina aukletoja.... Na viskas aisku...

50

Mano protu, draudimas nieko neišspręs. Važiuos moterys į Latviją, darysis kriminalinius abortus. O jei ir gimdys nelaukiamus vaikus, tai jie atsidurs konteineriuose, išviečių duobėse.  Gal geriau paaugliams ir jaunimui pasakyti, kad ,,ten" pasitepus ,,zelionke", vaikai vis viena gimsta...

51

Abortus uzdraust??? Nu gerai juos uzdraus....prasides nelegalus abortai visokiu bobuciu chalturkes ir tai gali padidint mirtinguma Lietuvoje kuris yra ir taip nemazas.

52

Ola sarkastiskumas kelia nemalonu juoka;) abortas bet kokiu atvejiu nera gerai;) tarkime motery isprevartavo ir ji jai turi valios ir yra stipri (visi esame stiprus) gali emociskai atlaikyti pazeminima ir issiuose suteikti  emocianalu visaverti isnesiojima ir po to tik jai spresti kaip elktis, nes moterys pajegi pakeisti  vaiko suvokima dar jam esant issiose;) bet jai moterys nepajegi emociskai  , fiziskai ir tt  manau jai deretu spresti kaip elktis;) nes tai tik jos nuodeme pries save pacia ir juos siela;) zmones nevisi suvokia kad siela nesirenka kuno ir nuo tevu tai visiskai nepriklauso;) tevai tik perduoda genetika  ir visus savo rupescius ir ligas uz nugyventa gyvenima;)  o siela laisva  jai siela pasieks tam tikros pakopos net tevu ir proteviu uzdovanotas lygas gali iveikti lengvai;) as uz laisva teise spresti moteriai tai musu prigimtine teise ir joks poperius negali uzdrausti nusideti ir tuo labiau bausti , cia turiu omenije tik del abortu;)

53

as manau, kad nereikia drausti abortu aplamai, ypac reiktu daryti, jei itariamas apsigimimas, taip pat visos isimtys kur jau vardino diskusijos nariai. Bet KA DARYT JEI TIKRAI ABORTAI DAROMI GYVENANT SEIMOJE AR SUSIMETUS? sito visiskai nepateisinu ir tokioj situacijoje noretusi uzdrausti.

54

Tadas parašė:

jokiais atvejais abortų negalima pateisinti... tam yra vaikų namai ir pan, juk kiekvienas turi teisę į gyvybę,o ir mes toli gražu ne dievai, kad galėtume spręsti kas gali gyventi, o kas ne.... galu gale yra toks posakis ne itin gražus, "nemoki pi*t, nereikia lyst" smile

Pritariu tavo žodžiams

55

Reikia juos uždraust smile

56

visi ,matau ,cia labai greiti issisakyti "uz" ar "pries", o ar is cia pasisakiusiu yra bent vienas,kuris realiai su tuo susidure? Greiciausiai,kad nei vienas ir nepatyret ,ka reiskia ,kai tavo pazistama moteris pasidare aborta...o gal ta moteris buvai TU? Man teko su abortu susidurti akis i aki. TAI KLAIKU! TAI DIDZIAUSIA KLAIDA moters gyvenime.O diskusijos apie tai nereiketu niekada ir klausimas neiskiltu apie aborta, jeigu zmones butu mokinami nuo mazens apie jo zala zmonijai visom prasmem,bet sistema sukurta tokia,kad zmogus joje yra tik ikaitas...Taip ,kad si diskusija tik erzina ir priesina zmones,kai tuo tarpu MOTERIS nezinodama geresnes iseities "griebiasi siaudo" ir po to visam gyvenimui lieka pasekmes,kuriu nebegalima istaisyti. O visuomene tik diskutuoja ir pykstasi ,nes neranda sutarimo,kai iseitis slypi svietime ir asmeniniame augime.
  Siulyciau diskutuoti apie tai,ka reiktu daryti,kad moteriai niekada netektu net pagalvoti apie aborto galimybe.Geros dienos visiems!

57

Suprantu tuos, kurie uz gyvybe, taciau darytis aborta ar ne, turetu spresti ta, kuriai iskilo sitas klausimas. Aisku, butinai su seimos nariais... Gal... grazu kai vaiku namai pilni vaiku, kai kazkas sugalvojes gali rinktis is visu gyvenanciu ten, koks vaikelis jiems pagal skoni ar pagal horoskopa geriausiai tiktu... Bet ar nera graziau kai savo vaikus augina ir jais rupinasi tikrieji to vaikucio gimdytojai? Vaikas seimoje turi buti laukiamas, tada jis gaus is savo tevu ir meile, ir globa ir visokiariopa rupesti bei dziaugsma. O ka jam gali duoti zmogus, kuris net nenori tos gyvybes?..

58

Rasa parašė:

as manau, kad nereikia drausti abortu aplamai, ypac reiktu daryti, jei itariamas apsigimimas, taip pat visos isimtys kur jau vardino diskusijos nariai. Bet KA DARYT JEI TIKRAI ABORTAI DAROMI GYVENANT SEIMOJE AR SUSIMETUS? sito visiskai nepateisinu ir tokioj situacijoje noretusi uzdrausti.

Labai lengva uzdraust. Bet kokio klausymo sprendimas arba draudimas arba baudimas ir viskas issisprendzia. Tik daznai issisprendzia vien popieriuje. Popierius sekmingai viska kencia. Tik gyvenimas toli grazu ne popierius, kodeksas, draudimas, ar kazkieno leidimas. Ji gyventi tenka. Ir gyvenam.... taip kad UX.

59

O kuom skiriasi abortas gyvenant vienai moteriai nuo aborto gyvenant jai su vyru? Ar jusu manymu, zmones gyvendami poroje ar santuokoje yra vien vaiku gaminimo masina big_smile ?..

60

Man juoka kelia moterys ir merginos, kurios yra pries abortus. O jei jus butumet isprievartautos? Tai kaip tada? Nenoretas vaikas augs su jumis, arba isvis papildys vaiku namus ir isaugs nepilnaverciu? Gal kuri galetu atsakyti i siuos mano klausimus smile