181

Re: pirmas kartas(sex)

minimum 7 metus paluk ir tada galvok kaip ir kas....   tau tik 11,as tokio amziaus smelyne voliojaus ...

182

hm.... su berniuku kuris man lb patiko pas mane namie uz sienos net teveliai buvo smile)) jaunyste kvajlyste smile)

183

Arijana, 20 parašė:

hm.... su berniuku kuris man lb patiko pas mane namie uz sienos net teveliai buvo smile)) jaunyste kvajlyste smile)

na ir drasus jus..:)

184

Mmmm.......as ir niekur dar neskubu......

185

Naniuke, 17 parašė:

Mmmm.......as ir niekur dar neskubu......

Tai ka man sakyt...? As ir dar niekur neskubu... ;D

186

nju as tj kaip ir dar negalvoju apie jokius pirmus kartus ta tema....

187

smile Kai bus laikas ir noras, tai ir bus, nereik niekam skubet.. ;]

188

Irenėjus, 28 parašė:

minimum 7 metus paluk ir tada galvok kaip ir kas....   tau tik 11,as tokio amziaus smelyne voliojaus ...

o girdejai ka nors apie tai, kad siais laikais gyvenimo tempai greiteja, viska gaunam greiciau ir pan? :::008 biski ziaurus pasakymas, kad vos ne smelio dezej sedek ir smelio pilis statyk smile bet as taip pat nepritariu labai ankstyvam sexui, taciau yra ir idomios veiklos, kuria jaunimas gali uzsiimti, taciau ka veikt, jau kiekvieno reikalas wink

189

na, gal keistai nuskambės, tačiau buvau 21-erių - ne taip jau seniai. Manau, nesuklydau, kadangi buvau su tikrai mylima mergina - to niekas nepakeis. o dulkinimosi, kad patenkinti save, aš nepropaguoju. Diana teisingai sako, kad mes turim įvairios veiklos, kurioje galime tobulėti. Seksas - gyvenimo malonumas, bet tai ne gyvenimas.

190

na o as buvau 15metu ir tikrai nesigailiu. galiu pasakyti lb puikus tas saldusi 1masis kartas wink beje svarbu ne kada o svarbu, kada pati noresi. cia nieko nuostabaus kad 11 metu jau rupi ir t.t. tu atrodai pakankamai subrendusi ir palaikau tavo zingeidyste apie siuos reikalus, mano metu tokiu forumu nebuvo, info tik per draugus, dazniausiai kaip sugedes telefonas.visu svarbiausia tureti gera partneri smile
o siaip siulyciau dar palaukti kokius 5-6 metus wink zinoma viskas gali ir atsitiktinai nutikti ir anksciau wink

191

oj as tj 15m pirma karta padariau tongue wo

192

Gytis, 16 parašė:

oj as tj 15m pirma karta padariau tongue wo

ir kietas jautiesi big_smile ;D

193

visi pasisakot, kad nepritariat tokiem santykiam anksti wink o nepastebejot, kad griztam i senus laikus? gi merginos nuo 12 metu galedavo isteketi, kazkokiose ten salyse (tiksliai nzn):D dar ir dbr mano amziaus tuokiasi ir vaikus gimdo smile

194

Monika, 14 parašė:

visi pasisakot, kad nepritariat tokiem santykiam anksti wink o nepastebejot, kad griztam i senus laikus? gi merginos nuo 12 metu galedavo isteketi, kazkokiose ten salyse (tiksliai nzn):D dar ir dbr mano amziaus tuokiasi ir vaikus gimdo smile

Tai ir tu gimdyk, kas tau trugdo? Ish tawo komentaru matyti, kad ne intelekto esi suzhalota:) ir ne i galwa, o kai kur kitur...

195

Kad merginos, vaikinai gali isteket nuo 18, nebent su tevu sutikimu, lietuvoje merginos nuo 14 su tevu sutikimu, vaikinai nuo 16. tikslus faktai cia smile

196

Nu manau tiktu cia tokie zodziai-vyrai tebunie pradeda lytinius santykius pradeje mastyti ir kita galva,o moterys-kazka protingo galincios pasakyti virsutinemis lupomis:::639:::639:::639

197

pas mane nebuvo pirmo karto.... is karto antras big_smile...

na gerai gerai, buvo kartas, bet tada namie buvau as vienas smile

198

Nu jau nzn kiek as cia laiko bendrauju, bet man DAR VIS nebuvo jokio karto.... ;D

199

Laurynas, 22 parašė:
Monika, 14 parašė:

Tai ir tu gimdyk, kas tau trugdo? Ish tawo komentaru matyti, kad ne intelekto esi suzhalota:) ir ne i galwa, o kai kur kitur...

as manau, kad Monika tik siaip fakta norejo pasakyt :V
o is tiesu taip ir buvo, tiesiog dabar yra kiti laikai ir aplinkybes nelabai leidzia norintiems daug pasiekt is karto vaikais apsikraut.

200

ledeniite~~~irms pasimatim ir zaibyyys kai duodi buobai per kepala kad pizdele skleidas