81

Re: Seksas po vestuvių

Žinoma rasi ir Lietuvoje. Mylėtis nebūtina iki vestuvių. Bet apie glamonės net kalbų nėra. Tai net vedose ir biblijoje rašoma, kad nėra nuodemė, svarbiausia, kad nebūtų sueities. Na, o kas įeina į glamonių sąrašą manau net aiškinti nereikėtų. Kleopatra, melskis Dievui iš prašyk jo "tu žinai kokio vyro man reikia geriau nei aš žinau. Dieve, nekankink manęs, atvesk jį ir surišk mūsų gyvenimus ir vesk mus akmenimis grįstu keliu...". Na, bent man tai padėjo, kuomet mečiau visas savo paieškas, kadangi išsirinkdavau savo išmone ne tai ko iš tiesų aš norėdavau. Dievas tikrai geriau žino ko mums reikia. Sėkmės ir trupučio kantrybės smile

82

Aurimas wrote:

Jonai - nepasiduok provokacijoms - OLA tik tuom ir minta... big_smile

Jai tokiems kaip  Aurimas lengviau nuo to gyvent gali mane laikyt provokatore bet buvau susidurus su analogiska situacija darbe pries daugeli metu, nors man nepriklause pagal pareigybe krovos darbai bet as juos atlikdavau nes tvarka, bei disciplina man rupejo, zinoma vadovybe tai vertino skyre premijas, bet as iki siol nesuprantu kaip taip galima buti tokiam abejingam, atvaziuoja produkcija reikia ja  kuo skubiau iskrauti, kaip taip galima, sedeti rukyti, sakau: prasau iskrauti o jie tvirtai sudeti bachurai sedi i maivosi, nenoriu, negaliu, neapsikentus, juk uzsakovai laukia, darau viska pati nors tos prekes sveria tiek pat kaip as, man sunku o jiems vienodai, priejus klausdavau ar jum kaip vyrams negeda, kad mergina fiziskai silpnesne atlieka jusu darbus jie atsauna, kad jiems pochui jai esi dura tai tampyk o jie mat protingi, zinoma jie buvo ismesti is darbu, bet toki poziuri as pastebiu daznai, sudarau ispudi, kad dauguma lietuvaiciu yra gejai, narkomanai ir  fiziskai neigalus.:::001, kaip tokie gali but geri meiluziai, geri vyrai, tevai, pilieciai- utopija.

83

Arnoldas wrote:

Žinoma rasi ir Lietuvoje. Mylėtis nebūtina iki vestuvių. Bet apie glamonės net kalbų nėra. Tai net vedose ir biblijoje rašoma, kad nėra nuodemė, svarbiausia, kad nebūtų sueities. Na, o kas įeina į glamonių sąrašą manau net aiškinti nereikėtų. Kleopatra, melskis Dievui iš prašyk jo "tu žinai kokio vyro man reikia geriau nei aš žinau. Dieve, nekankink manęs, atvesk jį ir surišk mūsų gyvenimus ir vesk mus akmenimis grįstu keliu...". Na, bent man tai padėjo, kuomet mečiau visas savo paieškas, kadangi išsirinkdavau savo išmone ne tai ko iš tiesų aš norėdavau. Dievas tikrai geriau žino ko mums reikia. Sėkmės ir trupučio kantrybės smile

Jojo Dievas zino ko reikia ypac beprasmistu zudyniu..... Net nekalbant apie moteri. Joks Dievas niekada neatsius nieko. Zmogus viska turi pats pasiekti. Tad neklaidink savo nesamonem.

84

OLA wrote:
Aurimas wrote:

Jai tokiems kaip  Aurimas lengviau nuo to gyvent gali mane laikyt provokatore bet buvau susidurus su analogiska situacija darbe pries daugeli metu, nors man nepriklause pagal pareigybe krovos darbai bet as juos atlikdavau nes tvarka, bei disciplina man rupejo, zinoma vadovybe tai vertino skyre premijas, bet as iki siol nesuprantu kaip taip galima buti tokiam abejingam, atvaziuoja produkcija reikia ja  kuo skubiau iskrauti, kaip taip galima, sedeti rukyti, sakau: prasau iskrauti o jie tvirtai sudeti bachurai sedi i maivosi, nenoriu, negaliu, neapsikentus, juk uzsakovai laukia, darau viska pati nors tos prekes sveria tiek pat kaip as, man sunku o jiems vienodai, priejus klausdavau ar jum kaip vyrams negeda, kad mergina fiziskai silpnesne atlieka jusu darbus jie atsauna, kad jiems pochui jai esi dura tai tampyk o jie mat protingi, zinoma jie buvo ismesti is darbu, bet toki poziuri as pastebiu daznai, sudarau ispudi, kad dauguma lietuvaiciu yra gejai, narkomanai ir  fiziskai neigalus.:::001, kaip tokie gali but geri meiluziai, geri vyrai, tevai, pilieciai- utopija.

Na kas kalkas kad tu bendrauji su zemiasiuoju vyru sluoksniu. Pas mane darbe ne vienas vyras tikrai to net negalvotu padaryti. Pas mus viena kliente atsimenu paprase spinta pernest, nors tai visiskai nesusija su musu darbu. Bet mes ta padarem net neatsikalbinedami.

85

Klounas Traškis wrote:
OLA wrote:

Del PVZ.: jos zinojo, kad joms niekas nepades del to ir mete tokias replikas, o kad ten kazka tuo izeide joms tai visai nerupejo, kaip ir ten esantiems "vyram" nerupejo padeti. Jos tiesiog buvo pavargusios ir piktos, tave palaike fiziskai silpnu ir nieko is taves nesitikejo o tu per daug asmeniskai viska suregavai, net jai ir butum pasisiules panesti jos vargu ar butu sutikusios nes neisku kokie ten keslais pas toki pagalbininka, merginai tai gal sunkus tie nesuliai bet stipriam drutam bachutui tai vienas niekis paims dar ir tiek tu ji ten su savo pirkiniais te matysi, tai yra del to, kad pas mus vyrai labai islepe priprate kad su jais elgtusi kaip su maziukais, nuo mazu dienu mamyte snargliuka nuplauna, pirsta pakele tai jau koks saunuolis, o kiek pries tai reikia ikalbineti, maldauti su asarom, priprate prie to tai ir tikisi, kad visi su jais taip zais. Jai esi sveika druta daug paprasciau nesti sunkumus paciai o ne sitiketi malones is aplinkiniu.

Tai tą  aš ir sakau, kad pirma, merginos ir moterys nesusigaudo, kad įžeidinėja vaikinus, vyrus, ir antra, būna, kad joms nerūpi, kad juos įžeidinėja ir mano, kad čia viskas gerai. Tai dvigubai neprotingas elgesys, nes pasekmės tokio elgesio yra neigiamos ir jiems, ir joms. Dabar pažiek ką pati pribūrei. Prifantazavimai neigiamai apie mane. Iš kur tu žinai, kad jos mane palaikė fiziškai silpnu? Iš kur tu žinai koks mano fizinis stiprumas? Iš kur tu žinai kokio dydžio striukę aš buvau apsirengęs? smile Toliau parašei apie tai, kad aš atseit 'per daug' asmeniškai sureagavau. Nėra jokio per daug. Buvo tokia reakcija į tai ir tiek. Ne per didelė, ne per maža. Vėl prifantazavai ko nebuvo ir vėl neigiamai apie mane. Matai koks tavo neigiamas bendravimas su manim. Varai apie mane neigiamai net nebuvus toj situacijoj ir išvis nepažinodama manęs. Pas mus vyrai ne išlepę, dauguma vyrų sunkiai dirba, o chujovai jaučiasi nuo neigiamo moterų bendravimo su jais ir amžino priekaištavimo bei nepasitenkinimo, nepagarbos, nevertinimo jo kaip žmogaus, o nuolatinio proto pisimo, kad tas blogai, anas blogai. Praktiškai psichologiškai žlugdančio elgesio. Kaip pavyzdžiui, vietoj neigiamo pasakymo: 'Kodėl nepadarei to ar ano?', kas yra priekaištavimas, neigiamas elgesys, reikia sakyti 'Gal gali padaryti?' Net jeigu ir nepadarė. Vyras gali išvis nedaryt ir bybį dėjęs daryt kaip jam reikia. Tai nėra jokia priežastis negerbti vyro laisvės, kad jis nepadarė kaip tu norėjai.

Reikia paprasto, normalaus, teigiamo, pagarbaus bendravimo. Normalaus paklausimo, kaip tuo atveju. Toliau apie snarglius ir visa kita vėl neigiamai užvarei tiek ant manęs, tiek ant kitų vaikinų, vyrų. Rašai 'niekas nežais'. Niekas apie jokius žaidimus nekalba. O apie normalų pagarbų paklausimą. Pagarbų bendravimą su vaikinais ir vyrais. Ir jos nežinojo, kad niekas nepadės. Jos nežino, kas bus. Jos tikrai ne iš tų, kurios galėtų žinoti, kas bus smile Jos paprasčiausiai pirma įžeidė mane, galbūt remdamosi ankstesne patirtim, kas suprantama, bet tikrai netinka naujam atvejui, kuris yra ne praeitis, o dabartis. Iš esmės toks elgesys yra žalingas įprotis dėl nesupratimo, koks tokio elgesio poveikis.

Pavyzdys. Jeigu man reikia pagalbos, ką aš darau? Tarkim man reikia pernešti didelį teliką į kitą kambarį. Man reikia pagalbos. Vienas gal ir nutempčiau kažkuriuo būtu, bet paprasčiausiai ir logiškai būtų paklausti, gal kas galėtų padėti. Tarkim su manim draugas. Tai ką tu manai, aš pažiesiu į jį, nieko nesakysiu apie teliko nešimą, pamatysiu, kad jis pats neina nešti teliko, ir manai, kad aš jam sakysiu 'Koks tu nevykėlis. Nepadedi man teliko nunešt'? smile Žinai ką jis man į tai atsakytų? smile Pirmiausia aš jam taip nesakyčiau, nes tai būtų jo įžeidinėjimas. Jei man reikia pagalbos, aš paklausiu, gal gali padėt pernešt teliką. Tai yra normalus, draugiškas, teigiamas, pagarbus bendravimas. Be priekaištavimo ir įžeidinėjimų.

Pavyzdžiui, dabar jau nedasileidžiu jokios moters prie savęs, kurios elgesys toks ir panašiai neigiamas, kuri bet kaip neigiamai bendrauja su manim, nes tai yra tik žala man, o man reikia būti stipriam, sveikam, gerai jaustis, ir bendrauju tik su tom, kurios su manim bendrauja pagarbiai, teigiamai, maloniai. Nes to ir reikia.

Patiko ta knyga 'Tinkama vyrų priežiūra ir maitinimas'. Įdomiai, naudingai parašyta, kur didžiausias dėmesys moterų vyrų bendravimui gyvenant kartu. Autorė vyresnio amžiaus moteris. Taigi, moteris moterims apie vyrus. Sėkmės smile

Nors isiregistravai bet as vis tiek atsakysiu, man net nereikia taves pazint tavo parasytas poziuris labai daug ka apie tave kaip asmenybe parodo, tu esi abejingas kitu zmoniu poreikiams, tu esi egoistas, tikrai netvirtinu, kad turi but ipareigotas ar privailai visiems atsakyt ar padet, jokeis budais, bet as manau tu merginu atzvilgiu turejai kaip save gerbiantis fiziskai stiprus vyras padeti, ju replikos tai tik kaukes, nevilties sauksmaus, jos labai teisingai tave ivardijo tokius kaip tu panasius objektus- nevykeliais, tu turejai, jai tau tai rupejo, padeti ir tokiu budu parodyti, kad jos yra neteisios ir uzsitarnauti ju pagarba, o ka padarei,pradejai save guosti sukurei kruva pateisinimu savo abejingumui pateisint, tai yra apgailetina. As pvz.: net neprasoma pakeliu siuksle ir ismetu jai akis bado, uzleidziu vieta senoliams bei isklausau ju marazmus net jai man tai nepatinka, paskabiju 112 kai matau mirtina konflikta ir kai savo adresu girdziu uzgauliuojimus nes tai mano pareiga, reikia tureti zmogiskumo.
Tokiem kaip tu ziauriai nepasiseke nes esi aplinkoje kur pilietiskumas ir pagarba neugdoma, todel tokiems sunku suvokti kaip taip galima padeti neprasomam.

86

Arturas wrote:
OLA wrote:
Aurimas wrote:

Na kas kalkas kad tu bendrauji su zemiasiuoju vyru sluoksniu. Pas mane darbe ne vienas vyras tikrai to net negalvotu padaryti. Pas mus viena kliente atsimenu paprase spinta pernest, nors tai visiskai nesusija su musu darbu. Bet mes ta padarem net neatsikalbinedami.

Visu pirma ka tu nori apgaut - save?  Tu forumuose nuolat uzgaulioji moteriska lyti, tu nuolat verksleni, kad zmona, jai tokia is vis egzistuoja, tau ct:neduoda, apgaudineja su kitais ir jai taip yra labai teisingai elgesi, nesistebeciau jai ji dar nuo kaimynu vaikus pasigimde, tu kaip vyras yra apgailetinas, o tu ka pasiekei uzgauliodamas ir niekindamas mano bendraminte kuri neapsikentus issiregistravo -  nieko, tik parodei koks esi menkysta, dar cia drysti rasinet nesamones kokie atseit yra faini tavo darbe vyrai gal jie ir faini bet tikrai ne tu.:::027

87

OLA wrote:
Arturas wrote:
OLA wrote:

Visu pirma ka tu nori apgaut - save?  Tu forumuose nuolat uzgaulioji moteriska lyti, tu nuolat verksleni, kad zmona, jai tokia is vis egzistuoja, tau ct:neduoda, apgaudineja su kitais ir jai taip yra labai teisingai elgesi, nesistebeciau jai ji dar nuo kaimynu vaikus pasigimde, tu kaip vyras yra apgailetinas, o tu ka pasiekei uzgauliodamas ir niekindamas mano bendraminte kuri neapsikentus issiregistravo -  nieko, tik parodei koks esi menkysta, dar cia drysti rasinet nesamones kokie atseit yra faini tavo darbe vyrai gal jie ir faini bet tikrai ne tu.:::027

As neverkslenu, tiesiog dauguma moteru yra niekam tikusios. O as apgailetinas del to kad moterys yra melages, neistikimos ir tingynes? Cia mano problema? Ne cia yra moteru problema ne mano. O tavo bendraminte yra **** feministe, visaip kaip ir tu. Beje as nerasyneju nesamoniu, rasau taip kaip yra istikro. O jei cia bandai mane izeisti, tai tau tas tikrai nepavyko. Nes man idiotes nuomones nieko nereiskia.

88

Arturas wrote:
OLA wrote:
Arturas wrote:

As neverkslenu, tiesiog dauguma moteru yra niekam tikusios. O as apgailetinas del to kad moterys yra melages, neistikimos ir tingynes? Cia mano problema? Ne cia yra moteru problema ne mano. O tavo bendraminte yra **** feministe, visaip kaip ir tu. Beje as nerasyneju nesamoniu, rasau taip kaip yra istikro. O jei cia bandai mane izeisti, tai tau tas tikrai nepavyko. Nes man idiotes nuomones nieko nereiskia.

Tai jai mano nuomone nieko nereiskia tai ko atsakineji, durnius, blemba, kokios dar tiesos sembernio agonija, su pupuliais geriau susidek jie gal tave supras, as taves is vis nesuprantu, nesamone eiline parasei :::036

89

Na as tikrai nesu senbernis, bet kad tu senmerge tai faktas. Ir cia tau geriau eik pas tas savo drauge, kuri per mane is cia isejo. Eik palaizyk ja, juk ji vienintele tave supranta.

90

Arturas wrote:

Na as tikrai nesu senbernis, bet kad tu senmerge tai faktas. Ir cia tau geriau eik pas tas savo drauge, kuri per mane is cia isejo. Eik palaizyk ja, juk ji vienintele tave supranta.

senbernis, senbernis seksualiniu problemu turintys senbernys, kuriam niekas neduoda ir visi kas netingi sika todel ir bambi kaip senas, nukleres konteineris:::027 ir nereikia cia teisintis ir rasyt savo slyksciu isvedziojimu...

91

skaitau ir juokas ima ......Artūrai , sakai dauguma moterų niekam tikusios ....kad ne tavo , o jose problema  smile ...jei nesi senbernis , tai koks tavo statusas? vedę vyrai čia būna be nuotraukų , reiškia yra kažkokia sugulovė , prisidirbęs vaikų  ir šeimos verčia išlaikyti tą moterį su tavo vaiku ...bet tau ji nepatinka , nes esi "laimingai" suvystytas , todėl taip pyksti ant moterų ir galvoji ,kad jos melagės neištikimos ...baisios ,bjaurios ir visokios smile ....tai kame problema ? -tai aišku ,kad tavyje smile ...nes nesi su ta kokios norėtum , ar norėjai smile ...ir viskas čia aišku...ir kam čia vis pykti -niekaip nesuprantu smile :::b49

92

užvedusios šią temą jau čia nebėra , bet .......seksas tik po vestuvių ...tai skamba keistai šiais laikais  smile

93 (edited by valdas 2014-04-14 09:01)

Seksas po vestuvių smile Greit greit susituokiam ir varom mylėtis smile

94

Danguolė wrote:

skaitau ir juokas ima ......Artūrai , sakai dauguma moterų niekam tikusios ....kad ne tavo , o jose problema  smile ...jei nesi senbernis , tai koks tavo statusas? vedę vyrai čia būna be nuotraukų , reiškia yra kažkokia sugulovė , prisidirbęs vaikų  ir šeimos verčia išlaikyti tą moterį su tavo vaiku ...bet tau ji nepatinka , nes esi "laimingai" suvystytas , todėl taip pyksti ant moterų ir galvoji ,kad jos melagės neištikimos ...baisios ,bjaurios ir visokios smile ....tai kame problema ? -tai aišku ,kad tavyje smile ...nes nesi su ta kokios norėtum , ar norėjai smile ...ir viskas čia aišku...ir kam čia vis pykti -niekaip nesuprantu smile :::b49

Tai gal nori susitikt ir as tau irodysiu kad esu vedes? Nesu, bet esme yra ta kad tokios neegzistuoja? IR jei nera normaliu moteru tai esu as kaltas? AS kaltas kad moteris pinigus myli labiau uz viska pinigus, as kaltas kad jos nemoka myleti ar isvis myli. pvz tu esi normali? Abejoju kad tokia esi? Ir pagal tave as del to kaltas esu ane?

95 (edited by Sandrita 2014-04-18 00:25)

Merginai konkreti demesio stoka, vos ne kiekvienoj temoj tapati litanija..gal tu jauti pasitenkinima tai rasydama? protinga ir issilavinusia taves nepalaikyciau..sakoma kas iesko tas randa.. o tu matyt neieskai tik rasai tapati nuvalkiota teksta kiekvienoj temoj..patikek tikrai dar yra geru vyru.. kiekvienas vyras savotiskai geras,,bet jei tu jam nesi gera tai ir jis tau nebus geras..

96

Sandrita wrote:

Merginai konkreti demesio stoka, vos ne kiekvienoj temoj tapati litanija..gal tu jauti pasitenkinima tai rasydama? protinga ir issilavinusia taves nepalaikyciau..sakoma kas iesko tas randa.. o tu matyt neieskai tik rasai tapati nuvalkiota teksta kiekvienoj temoj..patikek tikrai dar yra geru vyru.. kiekvienas vyras savotiskai geras,,bet jei tu jam nesi gera tai ir jis tau nebus geras..

Tiap recidivistai, pedofilai, zofilai, narkomanai, alchogolikai irgi geri tik mes visuomene nesuprantam...

97

Sandrita wrote:

žinai , brangioji , ši "mergina " garantuotai tavo mamos metų big_smile .po velnių , kiekvienoj temoj aš kaip tik rašau , kad kas nori tas tikrai VISKAM  randa.Su mano  išsilavinimu ? - kažin pas ką jis geresnis  smile ...na , nežinau kur ištraukei ,kad aš esu sakiusi ,kad nėra gerų vyrų ? big_smile ...jų net labai daug ...tik kažkaip va tokiose svetainėse mažoka smile , nes dauguma čia ieško sexo partnerių , o ne rimtai draugystei ir gyvenimui .Reikia savo žmogaus ieškoti realybėje , o ne kompe sėdėti metai iš metų ( ką daugelis  čia  daro )  smile
   p.s. nereikia menkinti kito žmogaus , kurio nepažįsti ir nereikia vaizduoti visąžinančios ,jei dar nežinai gyvenimo smile ...taip , tu teisi , aš čia nieko nebeieškau smile , nes ieškojau DRAUGŲ  normaliam KOMPIUTERINIAM bendravimui , o radau labai nedaug , deja  smile

98 (edited by Danguolė 2014-04-18 07:51)

Arturas wrote:
Danguolė wrote:

Tai gal nori susitikt ir as tau irodysiu kad esu vedes? Nesu, bet esme yra ta kad tokios neegzistuoja? IR jei nera normaliu moteru tai esu as kaltas? AS kaltas kad moteris pinigus myli labiau uz viska pinigus, as kaltas kad jos nemoka myleti ar isvis myli. pvz tu esi normali? Abejoju kad tokia esi? Ir pagal tave as del to kaltas esu ane?

Artūrai  , savotiškai suprantu tavo pyktį , tau tiesiog nesuseka rasti savo žmogaus , tai argi dėl to kaltos visos moterys ? ? ? .Ir kur tu randi vis tokias ? ...pinigai , labiau pinigus myli ? , nemoka mylėti ? kas čia dabar ? -moterys kaip tik labai moka mylėti  nesavanaudiškai , atiduodamos visos save bet dažnai negaudamos nieko gero sau , Vis tiek gaunasi taip , kad tu ieškai ne ten ir po kažkokios negeros patirties dabar pyksti ant viso pasaulio moterų , kam ???? -jau nežinau kiek kartų esu rašiusi- ne tas kalbini  .... smile .....gal kasdien praeini pro šalį pro kokią labai mielą merginą ...tik tau gal ji per " pilka " , per prasta ....va todėl ir nerandi ....o gal nedrįsti užkalbinti ...o tokiose svetainėse..(.matau- senas kadras esi)....nerasi , jei neradai iki šiol  smile .....tiesiog tau linkiu ,kad rastum smile ...ir daugiau nebepyktum ant tų , kurios moka mylėti ir tikrai nesureikšmina pinigų smile
  p.s ....gal aš ir nenormali , bet meilė man svarbiausias dalykas žemėje smile , o pinigai .............tuščia vieta , jie visiškai beverčiai jei nori žmogus tikrai  jaustis laimingas smile ( jų reikia , nesakau , kad nereikia visai , bet ..pasakykit kam pinigai atnešė laimę ? tikrą laimę ?  smile )

99

Danguolė wrote:
Sandrita wrote:

žinai , brangioji , ši "mergina " garantuotai tavo mamos metų big_smile .po velnių , kiekvienoj temoj aš kaip tik rašau , kad kas nori tas tikrai VISKAM  randa.Su mano  išsilavinimu ? - kažin pas ką jis geresnis  smile ...na , nežinau kur ištraukei ,kad aš esu sakiusi ,kad nėra gerų vyrų ? big_smile ...jų net labai daug ...tik kažkaip va tokiose svetainėse mažoka smile , nes dauguma čia ieško sexo partnerių , o ne rimtai draugystei ir gyvenimui .Reikia savo žmogaus ieškoti realybėje , o ne kompe sėdėti metai iš metų ( ką daugelis  čia  daro )  smile
   p.s. nereikia menkinti kito žmogaus , kurio nepažįsti ir nereikia vaizduoti visąžinančios ,jei dar nežinai gyvenimo smile ...taip , tu teisi , aš čia nieko nebeieškau smile , nes ieškojau DRAUGŲ  normaliam KOMPIUTERINIAM bendravimui , o radau labai nedaug , deja  smile

ne apie tave as Danguole o apie temos autore..jei nekiekvienoj tai bent kas antroj temoj vaidenas tikrai smile

100

Danguolė wrote:
Arturas wrote:
Danguolė wrote:

Artūrai  , savotiškai suprantu tavo pyktį , tau tiesiog nesuseka rasti savo žmogaus , tai argi dėl to kaltos visos moterys ? ? ? .Ir kur tu randi vis tokias ? ...pinigai , labiau pinigus myli ? , nemoka mylėti ? kas čia dabar ? -moterys kaip tik labai moka mylėti  nesavanaudiškai , atiduodamos visos save bet dažnai negaudamos nieko gero sau , Vis tiek gaunasi taip , kad tu ieškai ne ten ir po kažkokios negeros patirties dabar pyksti ant viso pasaulio moterų , kam ???? -jau nežinau kiek kartų esu rašiusi- ne tas kalbini  .... smile .....gal kasdien praeini pro šalį pro kokią labai mielą merginą ...tik tau gal ji per " pilka " , per prasta ....va todėl ir nerandi ....o gal nedrįsti užkalbinti ...o tokiose svetainėse..(.matau- senas kadras esi)....nerasi , jei neradai iki šiol  smile .....tiesiog tau linkiu ,kad rastum smile ...ir daugiau nebepyktum ant tų , kurios moka mylėti ir tikrai nesureikšmina pinigų smile
  p.s ....gal aš ir nenormali , bet meilė man svarbiausias dalykas žemėje smile , o pinigai .............tuščia vieta , jie visiškai beverčiai jei nori žmogus tikrai  jaustis laimingas smile ( jų reikia , nesakau , kad nereikia visai , bet ..pasakykit kam pinigai atnešė laimę ? tikrą laimę ?  smile )

Tavo laikais gal ir buvo dar normaliu, siais laikais moterys iesko vyro tik del asmenines naudos. Tai kam cia dar apie kazkokia meile sneketi. Sakai ne tas kabinu, o tai klausimas kur tos yra jei per gyvenima pazistamu 100 moteru normaliu vos kelias pazinojau. O jos jau seniai rimtus santykius turincios.