Re: Seksas po vestuvių
Danguolė wrote:Arturas wrote:Tai gal nori susitikt ir as tau irodysiu kad esu vedes? Nesu, bet esme yra ta kad tokios neegzistuoja? IR jei nera normaliu moteru tai esu as kaltas? AS kaltas kad moteris pinigus myli labiau uz viska pinigus, as kaltas kad jos nemoka myleti ar isvis myli. pvz tu esi normali? Abejoju kad tokia esi? Ir pagal tave as del to kaltas esu ane?
Artūrai , savotiškai suprantu tavo pyktį , tau tiesiog nesuseka rasti savo žmogaus , tai argi dėl to kaltos visos moterys ? ? ? .Ir kur tu randi vis tokias ? ...pinigai , labiau pinigus myli ? , nemoka mylėti ? kas čia dabar ? -moterys kaip tik labai moka mylėti nesavanaudiškai , atiduodamos visos save bet dažnai negaudamos nieko gero sau , Vis tiek gaunasi taip , kad tu ieškai ne ten ir po kažkokios negeros patirties dabar pyksti ant viso pasaulio moterų , kam ???? -jau nežinau kiek kartų esu rašiusi- ne tas kalbini ....
.....gal kasdien praeini pro šalį pro kokią labai mielą merginą ...tik tau gal ji per " pilka " , per prasta ....va todėl ir nerandi ....o gal nedrįsti užkalbinti ...o tokiose svetainėse..(.matau- senas kadras esi)....nerasi , jei neradai iki šiol
.....tiesiog tau linkiu ,kad rastum
...ir daugiau nebepyktum ant tų , kurios moka mylėti ir tikrai nesureikšmina pinigų
![]()
p.s ....gal aš ir nenormali , bet meilė man svarbiausias dalykas žemėje, o pinigai .............tuščia vieta , jie visiškai beverčiai jei nori žmogus tikrai jaustis laimingas
( jų reikia , nesakau , kad nereikia visai , bet ..pasakykit kam pinigai atnešė laimę ? tikrą laimę ?
)
Tavo laikais gal ir buvo dar normaliu, siais laikais moterys iesko vyro tik del asmenines naudos. Tai kam cia dar apie kazkokia meile sneketi. Sakai ne tas kabinu, o tai klausimas kur tos yra jei per gyvenima pazistamu 100 moteru normaliu vos kelias pazinojau. O jos jau seniai rimtus santykius turincios.
Visada moterys kaip ir vyrai ieskojo ir ieskos partnerio savo poreikiams tenkintinti o jai tu esi atsilikias ir ne supranti, kad tenkinti ir priklausyti nuo kito poreikiu yra normalus biologinys bei fiziologinys poreikis tai cia jau tavo asmenines bededos ir nera cia ko lieti apmaudas ant visos moteriskos gimines jai tu poreikiu nesugebi patenkinti, niekam tai neidomu, is neturejimo ka veik padiskutuojama bet esme lieka ta pati esme, jai sukiesi tokioje aplinkoje kur nesugiabi patenkinti savo o kitu poreikius keisk aplinka, arba keiskis apts.