You are not logged in. Please login or register.
Active topics Unanswered topics
→
10 praktiškų patarimų, kurie Jums gali praversti naudojantis ieskok.lt ←
→ Susipažinkite su atsinaujinusiomis
ieskok.lt forumo taisyklėmis ←
Pages Previous 1 2 3 4 … 7 Next
You must login or register to post a reply
RSS topic feed

- Virginija
- Forumo Liūtas
Re: Draugiškas seksas?
na na na, Devidai, atsargiau.. as jau buvau pasiruosusi tave draugu vadinti, o pasirodo, kad tu negaliu dar.. tu vis dar taikaisi arbatos lovoje
mano supratimu tai draugas tas - kuris tau is tiesu svarbus zmogus ir su juo tu planuoji bendrauti visa likusi savo gyvenima, jam gali patiketi tam tikrus dalykus, apie kuriuos tokiam arbatos gerimo ceremonijos dalyviui ne neuzsimintum.. juk pats parasei, Tomai, kad "ji buvo belekas" ir plius viskas rasoma butuoju laiku, vadinasi su tuo zmogus bet koks bendravimas nutrukes

- Aleksandras
- Forumo Karalius
tai vadinasi tuo metu tai ir buvo jam draugiskas seksas, neipareigojantis, ne del to, kad spaudzia smegenis, o tiesiog tai yra malonumas abiems, ir kodel gi to nepadarius, jei abu tuo metu to nori ? as taip ir suprantu ta draugiska seksa. draugiskas nebutinai reiskia su draugu, tiesiog su tuo zmogum nori tuo metu, ir kas cia blogo ? tas tomo arbatos gerimas su ta pazistama yra toks pats naturalus dalykas kaip ir seksas su ja. visiskai pateisinu.

- Virginija
- Forumo Liūtas
Aleksandrai, tai cia niekas nieko nekaltina, tik daugiau diskusiju iskilo del to, kas tas draugiskas sexas: as sexas su draugu ar tiesiog abipusiais neipareigojantys santykiai

- GT
- Forumo Karalius
Tai cia tik siaip pavadinta draugisku sexu..Ji lygiai taippat galima pavadinti neipareigojanciu sexu ir pan..:D

- Vytautas, 20
- Forumo Aktyvistas
hmm... daugiskas sexas... ;D kazkaip juokingai skamba ;D o gal dar yra ir priesiskas sexas?kaip cia pavadintume kitaip toki dalyka? ;D 

- Linas
- Forumo Dalyvis
visai butu nieko but gerais draugais. ir dar patenkint vienas kita neypareigojancei. 

- Mindaugas, 23
- Forumo Dalyvis
labai idomi tema:) na vargu ar tai imanoma. nors kita vertus gal ir yra buve. juk sunku taip griestai ivertint kur tik drauge, o kur kazkas daugiau.

- Gediminas, 25
- Forumo Liūtas
na man teko, ir galiu pasakyti, kad ish to nieko gero. su wiena mergina, kuria galiu wadinti sawo geriausia drauge, karta uzhwedem kalba apie sexa ir panasiai, pradejom kalbet apie sexa be isipareigojimu, abu buwom jau kelis menesius su niekuo nesimyleje ir susijaudinom nuo to. netiketai pasibuciawom, o paskui....
kita diena jausmas buwo tox, tarsi butum pasimylejes su seserim... ir kuri laika buwo net geda y akis paziuret...

- Sonata, 32
- Forumo Aktyvistas
Gediminai, va tu kuo puikiausiai atsakei i sia tema... draugiskas seksas nuo vienos nakties nuotykio tuo ir skiriasi kad su draugais
noretusi toliau bendraut, bet tai kas ivyko bet kokiu atveju keicia poziuri i draugyste.....

- Estera, 22
- Forumo Pradedantysis
as turiu drauga su kuriuo miletis man gera as zinau kad mes niekada nebusime pora

- Virginija
- Forumo Liūtas
Estera, 18 wrote:as turiu drauga su kuriuo miletis man gera as zinau kad mes niekada nebusime pora
idomu kiek ilgai tokie santykiai truks ir ar tada, kai tau su juo myletis nebus gera, tu ji vis dar vadinsi draugu?

- Egidijus, 35
- Forumo Naujokas
manau kad merginom tai ne aktualu, nepazystat tada merginu gerai

- Aleksandras
- Forumo Karalius
vija, butent su gerais draugais taip neturetu buti, as pvz irgi to negaliu isivaizduot su savo geriausia drauge, bet siaip pazistamas zmogus su kuriuo gerai sutari visose srityse.. arba tik toj vienoj.. 

- Jonas, 24
- Forumo Vijurkas
buvo, buvo. bet i ta zmogu paskui ziuret negalejau

- Osvaldas, 19
- Forumo Vijurkas
mano manymu tas "draugiskas sexas" tik privestu arba prie rimtesniu santykiu su savo gera drauge arba prie totalinio santykiu zlugimo taip, kad kazkaip turedamas gera drauge dar gerai pagalvociau ar apsimoka taip rizikuoti...

- Atėnė, 18
- Forumo Naujokas

- Justina, 18
- Forumo Pradedantysis
Aš asmeniškai nelb įsivaizduoju kokia galėtų būt draugyste, kad tai įvyktų ir po to ji vėl būtų tokia pat..
Pages Previous 1 2 3 4 … 7 Next
You must login or register to post a reply