81

Re: Draugiškas seksas?

nu keista butu draugiskai myletis ne kaip skamba.nebent vieno karto nuotykis

82

Valdas, 20 parašė:

Nematau jokių prieštaravimų smile tiesiog galvoju, kad visgi tokio kaip draugiško sekso nėra.

na matai manau kad tau ta tavo drauge patinka nes kai tau zmogus nepatinka tai seksas buna slikstus ir nejauti jokio malonumo na bent jau as taip manau

83

jau su draugemis geriau to nedaryti  nes poto norisi uzmirsti big_smile

84

na "draugiskas sexas" tai galim palygint kaip kad "biski nescia"
isvada: tokiu santykiu nebuna:) draugai ir buna tik tada kai nebuna sexo, nes po jo nebera tikslo but draugais: juk jau ja padarei ir gali uzdet dar viena pliusa sau...

85

as tai suprantu draugiskas sexas,taj seksas su pastoviu partneriu be jokiu ysipareigojimu, tiesiog reikalui esant, galima draugiskai sueiti, padukti, o ne ieskoti kazko is pasalies. patarciau merginoms kurios jaucia sexo poreiky, bet neturi vaikino, kad nenueitu sunkeliais.. o be to ir ismokti galima daug ko wink as taj nesu pries, jei turi zmogu kuriuo pasitiki, taj liux, y trasa, visi mes zmones smile

86

gali buti nedraugiskas seksas big_smile tada ji galima pavadinti fetisu big_smile o siaip tai supratau valdai ka turi omenyje, bet sito nesu bandes...galimybiu gal ir buvo bet kazkaip netrauke manes tokia mintis..o jei man tai draugiskas seksas, o tai merginai kazko pradzia? ir po to atrodysi kaip koks prievartautojas jos akyse. geriau kai viskas aisku ir be jokiu dviprasmybiu wink

87

Arturas, 20 parašė:

gali buti nedraugiskas seksas big_smile tada ji galima pavadinti fetisu big_smile o siaip tai supratau valdai ka turi omenyje, bet sito nesu bandes...galimybiu gal ir buvo bet kazkaip netrauke manes tokia mintis..o jei man tai draugiskas seksas, o tai merginai kazko pradzia? ir po to atrodysi kaip koks prievartautojas jos akyse. geriau kai viskas aisku ir be jokiu dviprasmybiu wink

na jei merga susireiksmina tada tavo teisybe, gali jai but kazko pradzia, bet jei ne manau neatsisakytum turet pastovia partnere smile

88

pastovi partnere turetu buti mergina jau...na toks mano mastymas, kazkaip nelabai man kaip atrodytu visa tai, o ir tai pastoviajai jaustis kr*sama mesa nemanau kad butu labai liuks...nors gal as tokiu panu kurioms **** dar nesu sutikes..

89

aj tai tipo mazdaug geriau keist bernus kai kojnes tada bus geriau..

90

Ernesta, 21 parašė:

svarbu, kad tik draugiskai

bet pritari tam?

91

Tania, 20 parašė:

Sunku po "draugisko" sexso vaidinti kad nieko nebuvo....
Nenori prarasti draugo?! Nesimylek su juo!!!!!!!!!!!!!!!!!!

nors noreciau nepritarti bet protingai pasakyta......

92

Evaldas, 21 parašė:
Tania, 20 parašė:

Sunku po "draugisko" sexso vaidinti kad nieko nebuvo....
Nenori prarasti draugo?! Nesimylek su juo!!!!!!!!!!!!!!!!!!

nors noreciau nepritarti bet protingai pasakyta......

as turiu taisykle : SU DRAUGAIS NIEKADA NESIMYLETI!!! ir su draugem - xe xe xe

:-)

93

skirtingu draugu buna, ir skirtingi santykiai su jais..

94

Inesa, 18 parašė:

aj tai tipo mazdaug geriau keist bernus kai kojnes tada bus geriau..

tada tu busi tarybine moteris big_smile ( kurva )

95

as manau draugisko sekso negali buti, nes tada kaskaip labai jau keista butu su ta drauge ir toliau likti tik draugais...

96

o as manau kitaip... smile

97

nu siaip draugavau su viena faina mergicka...poto nusprendem likti tik draugais...bet siaip turim ir toki dalyka kaipdraugiska sekas....tiesiog man gera su ja ir tai yra abipuse...mes zinom kad negalim buti kartu bet tai netrukdo seksui....

98

nu as manau tokio negali but...nzn,gal ir yra,bet man tai nepriimtina:_

99

NA manyciau daugelis vaikinu sutiktu bet merginos juk musu drovios.;D

100

puikus dalykas, juk tai tas pats kaip malonus pokalbis, va mylejimasis jau visai kas kita....