61

Re: Politika: situacija Baltarusijoje

Na apie geruma gal geriem zmonem

62

Parantu wrote:

Siek tiek aiskumo ir geriau apsieiti be etikeciu. Cia susikerta dvi mastymo formos. Viena, tai duali, kita, lominari. Dualiai mastantys, jam dangus ir jura, du skirtingi objektai. Lominariai, tai viena ir tas pats, nes ten kur as, ten ir chorizontas. Dualiai mastanciam lengva susikoncentruoti ties konkrecia uzduotimi ir jis pasiekia rezultatus. Lominarus mastymas negali koncentruotis ties kazkuom, nes tokiam mastymui viskas sklandziai gula, kad ir kiek priestaringi tarpusavyje butu reiskiniai. Kita vertus, nepakantumas kitokiems, siuo laikmeciu tai turi buti isgyvendinta. Visiems uztenka vietos po siuom zydru dangum.

Niekas ir nesako, kad neužtenka vietos. Kitaip mąstantys ir žiūrintys į reiškinius savaip praturtina pasaulį.
Pas tave kol kas aš tik minčių chaosą matau. Arba tu nesugebi pateikti, arba pats nesupranti ką rašai.

63

niekad taip ir nesuprasi uz ka myli visi keistuolius

64

Romas wrote:

Na apie geruma gal geriem zmonem

Tu tas geras zmogus, kuri as turejau linksminti, kad nuo kales lvl pakilciau iki originalios kales lvl? smile
Jauciasi, kad vasara... karsta smile

65

Elle wrote:
Fjord wrote:
Elle wrote:

Nuosirdziai stebiuosi zmonemis, kuriu galvoje cunamiai nevaldomi osia. As neisivaizduoju, kaip su tuo gyvent.  Nemokeciau. Kai galvoj nuo tanku cunamiai, o i veidrodi pasiziurejus, po sijonu, kazkoks keistas darinys... gyvena sau zmogus, ir kencia del nebutu dakyku...
Parantu. Kaip tu gyveni? Su varliu galvom ir drakonais, kaip sado mazo simboliu?. Kaip tu iki to daejai? Pasakyk, kad zinociau, ko nereikia daryt sad

Chaosas ir tiek. Jau man gailestis ima. Aš pažinau panašių simptomų žmogų. Kai dar dirbau viename iš humanitarinių projektų, mano užduotis buvo stebėti jį iš šalies. Be konfrontacijos jis elgdavosi labai atvirai ir netgi sugebėjo suroguoti sveiko žmogaus įvaizdį. Tada aš dar neturėjau kompetencijos paskirti jį į specialų gyvenimo etapą, bet jei būčiau turėjusi, tikriausiai būčiau palikusi jį savame "pasaulyje".

Nu taip... bet pagalvojus, su tuo chaosu reikia gyventi.. pvz, zmones stresinese situacijose metosi, blashkosi, o cia nuolat smegenys generuoja kazkokias katastrofas, marazmus. nu nafik.

Jiems nesunku. Sunku aplinkiniams. Jie patys nespėja savo minčių sugauti ir surikiuoti taip, kad jas galėtų suprantamai ir racionaliai perteikti. Todėl ir lieka kažkokios nuotrupos, suspėtos užrašyti. Netgi skaitydami straipsnį jie sugeneruoja tiek minčių, kad galiausiai iš viso to nieko nebelieka. Baisiausia tai, kad jie nesugeba negalvoti. Mintys veja mintis. Viesulas galvoje. Aš čia apie tą žmogų, kurį stebėjau. Kažkas panašaus jaučiasi ir pas Parantu.

66

Romas wrote:

niekad taip ir nesuprasi uz ka myli visi keistuolius

Myli jei nebando suprasti.

67

Fjord wrote:
Elle wrote:
Fjord wrote:

Chaosas ir tiek. Jau man gailestis ima. Aš pažinau panašių simptomų žmogų. Kai dar dirbau viename iš humanitarinių projektų, mano užduotis buvo stebėti jį iš šalies. Be konfrontacijos jis elgdavosi labai atvirai ir netgi sugebėjo suroguoti sveiko žmogaus įvaizdį. Tada aš dar neturėjau kompetencijos paskirti jį į specialų gyvenimo etapą, bet jei būčiau turėjusi, tikriausiai būčiau palikusi jį savame "pasaulyje".

Nu taip... bet pagalvojus, su tuo chaosu reikia gyventi.. pvz, zmones stresinese situacijose metosi, blashkosi, o cia nuolat smegenys generuoja kazkokias katastrofas, marazmus. nu nafik.

Jiems nesunku. Sunku aplinkiniams. Jie patys nespėja savo minčių sugauti ir surikiuoti taip, kad jas galėtų suprantamai ir racionaliai perteikti. Todėl ir lieka kažkokios nuotrupos, suspėtos užrašyti. Netgi skaitydami straipsnį jie sugeneruoja tiek minčių, kad galiausiai iš viso to nieko nebelieka. Baisiausia tai, kad jie nesugeba negalvoti. Mintys veja mintis. Viesulas galvoje. Aš čia apie tą žmogų, kurį stebėjau. Kažkas panašaus jaučiasi ir pas Parantu.

Aplinkiniai nusisuks ir jiems nebesunku. Mane asmeniskai erzina. As megstu zmones kurie moka sudetingus dalykus perteikt kazkaip paprastai ir logiskai, be tu tokiu stradalinimu ir dejavimu. Megstu kai kalba argumentuotai ir nekrauna viso svietu neteisybes ant svetimu galvu smile o jei taip pas vyrus, nu tai jau sakes, galiu klausyt ir klausyt smile

68

Parantu wrote:

I savo zinutes pridejau kabliuku, nuosirdziai vyliausi, nors kazkas uzkibs. Pasirodo klydau. Nei vienas kabliukas nebuvo paliestas. Tai tarsi kaip vanduo nuo zasies, nei vienas lasas neuzkibo. Iskilo klausimas: ka daro zmones, siuo atveju, sio forumo dalyviai? Ju gyvenimas praeina pavirsutiniskai, visiskoje iliuzijoje. Nuosirdziai sakau, nieko nesitikejau, bet nors viena siela turi atsirasti.
Ir dar. Ziuriu, parasyta zinute susuko pilvukus. Tiesa pasakius, liudna. Miskas be medziu.
Atsiprasau forumo lankytoju, izeidziau jus, nuteisiau, bet kai ateini vistik vyliesi rasti.

O tu ieškai kas atsakytų į tau išlikusius klausimus?
Kodėl turėtų kažkas už tave tai daryti? Pats prinarpliojai pats ir sukis.
Taip stengeisi, o išėjo šnipštas. Pilvukų čia taip greitai nesusuksi. Įpratę męs prie tokių sukėjų.
Tavo perdėtas nuolankumas po truputį ima pykinti.
Mokykis bendrauti.

69

Kabliukai vadinasi big_smile. Prirašei senų naujienų ir galvoji, kad sensaciją pateikei.  Negi manai, kad čia niekas neseka spaudos ir medijų ir nežino kas vyksta pasaulyje ir politikoje? Gudruolis mat atsirado...jam čia miškas be medžių big_smile

70

Parantu wrote:

Per sturma fronte, ukrainieciai prarado 245 tankus ir 678 tankete ir kita lengva technika. Rusu kariai is trofeju tanku daro kamikadzes.  I juos prifarsiruoja sprogmenu ir autopilotu paleidzia i ukraiciu linija. Tokie tankai tuompaciu isvalo lauka nuo minu ir atnesa didziulius nuostolius gyvoje jegoje. Anglu vyriausybe iskae, visus celendzerius, anglu tankus patraukti nuomfronto linijos. Neaisku, kam tuomet jie skirti? Dirvai arti.

Sena informacija, jau girdėta

71

Parantu wrote:

Sakiau, netinka, neskaitykite. Ijunkite galvoje cenzoriu, pamatete “Parantu” is kart atmetate. Supraskite, tai ne jums, kam sau gadinate nuotaika, visu pirma gerbkite save, jus del saves vienintelis.

Tu pats nežinai ko nori. Tai tau nėra su kuo tavo "kabliukų" gvildenti, tai kritika neskani....
Gerai, kalbėkis pats su savimi.
Aš visvien komentuosiu, nes esame atvirame forume.

72

gero vakaro Elle nepyk labai:::001

73

Romas wrote:

gero vakaro Elle nepyk labai:::001

Ir Tau gero vakaro smile

74

https://www.youtube.com/watch?v=2Vhr2SWVsdo
cia Ellei

75

Romas wrote:

https://www.youtube.com/watch?v=2Vhr2SWVsdo
cia Ellei

Gerai smile moterys - nuostabios big_smile

76

Butent-tokios kaip ir jus su Laimute o piktos  kartais  tokios kad  pasmaukt norisi bet ir be jusu niekaip

77

Romas wrote:

Butent-tokios kaip ir jus su Laimute o piktos  kartais  tokios kad  pasmaukt norisi bet ir be jusu niekaip

Tikras vyras mūsų Romas smile

78

Parantu wrote:

Italijoje aukstai kalnuose yra vienuolynas. To vienolyno bibliotekoje yra knyga kurioje aprasytas tam tikras juokas. Tai jumors, bet butent juokas. Jei koks vienolis tai praktikuodavo viesumoje ar net jei tai gavosi spontaniskai, tokiam vienuoliui vienas kelias, inkvizicijos lauzas. Prisilieciau prie to pavirsutiniskai, forumo inkvizicija supleskino mane. Kiek jums keliu nepatogumo nors esu vienas ir atvirksciai, kaip man jaustis tokioje priespriesoje? Nuteisti paprasta, bet suprasti - kogero neimanoma. Nuosirdziai vyliausi nors kiek platesnio mastymo. Tiesa, tas juokas, ne seip uzdraustas baznycios. Tad, dabar 16 amzius, autodafe.

Tai gal imkim ir paverkim kartu? Ar tau vienam geriau, a?

79

Pirmiausia statė didžiausią tvorą nuo mexikiečių migrantų, dabar jau ištekliai parūpo. Amerikonsai visada taip darė ir darys. Kas kažką turi - draugas. Neturi nieko, lik už tvoros smile

80

Parantu wrote:

Kaip viskas banaliai standartiska, neissivaizduokit ten kazko. Manote as cia va kazkaip issikalineju? Toks mano gyvenimo kredo ir vis viena ir tas pats is aplinkiniu. Tankiausiai mane isbanina. Seip neitiketina, nei vieno asmeniskai neuzkliuvau, bet is aplinkiniu tiesiog paniska neapykanta. Jei mano zinutese kas tai jums kliudo, kogero tai rodo jog pamatete veidrodi. Nepakantumas kitokiems, jei ne ta odos spalva, sunaikinti; jei per aukstas, kojas patrumpinti; jei kazkaip masto, i beprotnami… Kuom save laikote kad galite teisti? Kas jus, tobulybes isikunijimas? Jei saziningai, vyliuosi atsako, vienintelio.

Nu gal gana verkšlenti jau. Rutuliok savo temas ir viskas bus gerai.