81

Re: Kas geriau: šuo ar katė?

Konstantinas parašė:

Geriau merga lovoje nei šuo lauke. Gali būti gauruota iki menopauzės

:::044:::044

82

Re: Kas geriau: šuo ar katė?

Shameless parašė:

Pasimusiau Siande savo Siamuu 15m big_smile Gryzoo Susiveles Purvinas kaip ir Seiminkas big_smile big_smile tongue

Tai ką, ir tau morčius? big_smile

83

Re: Kas geriau: šuo ar katė?

Shameless parašė:

Koks Morcius 15m Katinukui tongue tongue big_smile

Metai nieko nereiškia, jei ne kastruotas tai ir rūpi katės dar wink

84

Re: Kas geriau: šuo ar katė?

Būtų mano valia, tai kastruoti augintinį leisčiau tik po šeimininko (ės) sterilizavimo.
Arba turi ir myli augintinį toks, koks jis yra, arba neapsimetinėji, kad jį myli, o realiai uždarai bute, atimi tokių pačių draugiją, maitini sucharikais ir dar kastruoji, prikaišioji visokių čipų, skiepiji (nors pats šeimininkas klykia, kai jam liepia vakcinuotis). kam tas MELAS???

85

Re: Kas geriau: šuo ar katė?

taigi, Shameless, tokia gimiau, nieko negaliu su savimi padaryt.... Nekalbu aš žiauriai, bet tik ir nevynioju žmonių žiaurumo į jų susikurtą saugumo, meilės, gerumo, atsakomybės ir kitokių pasakų "adijalą" smile Tai dar būtų pusė bėdos, dauguma žmonių didžiuojasi savo agresyvumu, sako, kad be to pasaulyje nebūtų pažangos... Na, aš tai manau, kad gal geriau, kai žmonės kažkada vienas kitą akmenimis daužė, o ne branduoliniais, cheminiais, psichotropiniais ar informaciniais ginklais žudė. Kažkaip atviriau, aiškiau, na, ir nukentėjusiųjų mažiau...

bet ką čia, juk Didysis Šeštadienis, tad malonu, kad ir forume tyla.  galima tikėtis, kad tai ne tyla prieš audrą, o susikaupimo tyla, kažkokio susidėliojimo savyje ir pan. Pavasaris puikus, dangus giedras, internete daug filmukų apie kačių ir šunų draugystę, gal net meilę, tad gal ir moterys su vyrais ras tarpusavyje bendrą kalbą, o šunis ir kates paliks ramiai gyventi jų gyvenimą, o patys galų gale pradės kištis į SAVO žmogiškąjį gyvenimą.
Ramaus ir šviesaus laukimo smile

86

Re: Kas geriau: šuo ar katė?

Sioma parašė:

aisku, kad katinas smile smile

Tai priklauso nuo daugelio faktorių.