Andrius parašė:jei normali mergina ir normalus santykiai tai visktas yra suderinama, bet nuansu visuomet yra. Tarkim panelei patinka sportininkai , bet ji galvoja , kad tai laikina, o tada pamato jog jos vaikinas per diena po 5-6 valandas praleidzia trenirutoes ir gyvenimas tai rezimas. Tada ir prasideda frazes, buk su savo sportu ir t.t Na gyvenime viskas turi savo kaina zinai o moterys daznai troksta daugybes demesio, bet nenori namie sedincio ramaus vyro.
Čia yra tiesos, bet tai vadinama toksiškais santykiais. Kai tavo moteris laiko tave savo pasaulio centru, kai be tavęs ji neturi jokio gyvenimo, kito užsiėmimo, tai ir astiranda "buk su savo sportu ir t.t ". Daug moterų nesupranta, kodėl vyrai taip bijo committments ir rekia daug išstudijuoti ir suprasti santykių psichologiją, kad suprastum, kad tavo antra pusė NĖRA TAVO LAIMĖS ŠALTINIS. Tavo antra pusė tave gali padaryti laimingESNIU, laisvESNIU, linksmESNIU, drąsESNIU etc etc., bet tu nebūsi laiminga, jei karsiesi kažkam ant kaklo ir bandysi iš kito žmogaus savo laimę išspausti.
Man atrodo, daugelis santykių sugriūna, nes žmonės naivūs, neturi emotional intelligence suprasti, kad kai esi santykiuose, tu turi įnešti, o ne imti laimę/džiaugsmą iš jų. Patys stipriausi santykiai pagrįsti vienu dėsniu: atskirai mes laimingi, bet kartu mes dar laimingesni. Tai kam jums tokios mergos/bernai, kurie užsikaria ant jūsų ir nori, kad jūs juos entertainmintumėte 24/7, tąsytumėtės kaip čemodanus po kavines, restoranus, kinus ir kitas nesąmones? Gal geriau ieškokim tokių partnerių, kurie yra jau pilni, 100% laimingi, užsimėmę prieš ateinant į santykius, kad kartu galėtumėme vienas iš kito mokintis, kažką naujo atrasti, žavėtis vienas kitu, o ne priekaištauti, "tu man laiko neskiri", "tau tik tas ir anas rūpi", "tau man laiko niekada nėra" bla bla bla ir kiti bullshit.