1

Tema: Laimėk bilietus į Leon Somov ir Jazzu koncertą.

Mes mylime savo svetainės narius, todėl dovanojame bilietus į Leon Somov ir Jazzu koncertą lapkričio 13d. Vilniuje.

Jums tereikia šioje temoje parašyti, kodėl būtent Jūs nusipelnėte šių bilietų, o lapkričio 10 d. mes paskelbsime laimingąjį, kuriam atiteks net du kvietimai į šį renginį.

2

Re: Laimėk bilietus į Leon Somov ir Jazzu koncertą.

todel, kad tai butu geriausias vakaras mano gyvenime smile

3

Aš nusipelniau šių bilietų, kadangi Leon Somov ir Jazzu kuriama muzika man labai patinka, klausau jos kasdien. Nesu laimėjusi nieko gal 10 metų, todėl jei laimėčiau bilietus, galėčiau visiems pasakoti, kokie dosnūs yra ieškok.lt svetainės administratoriai.
Taip pat būtų puikus būdas pradėti savaitę, kuri tikrai bus kupina neigiamų emocijų, o šis koncertas suteiktų geros nuotaikos ne tik visai savaitei, bet ir visam mėnesiui iki pat Kalėdų!

4

Nes auginu dvieju metu vaikeli ir tekpatlaiko nebuvau koncerte, o JAzzu man patinka

5

Todel jog mano gimtadienis Lapkričio 15, ir tai būtu NEREALI dovana!!

6

labas tai butu graziausias ir linksmiausias vakaras

7

Nes ten turiu paskirta pasimatyma o bilieto neturiu sad

8

todel, kad kazkas turi laimeti, kodel gi ne as? kazkada ateis ta akimirka ir i mano kiema, kodel gi ne dabar?  smile
o siaip butu visai linskma laimeti smile

9

Nes niekad dar nebuvau jokiame koncerte

10

labai noriu pamatyti ši rengini

11

Nusipelniau nes tai šansas ištrūkti iš namų, pagaliau nuvažiuoti į vilnių ir tikriausiai susitikti žmogų apie kurį taip ilgai svajojau wink Gi sakoma kAs jei ne tu? Ir kada jei ne šiandien? Tad Aš verta bilietų, nes visada rizikuoju ;D

12

Prasta naktis klube buvo...butu gerai realebituotis Jazzu koncerte big_smile

13

Todėl, kad vis neišpuola, man apsilankyti jų koncertuose, o čia būtų taip, kad dovanotam arkliui į dantis nežiūrėčiau ir eičiau akis išdegus big_smile

14

Padovanokit man viena ir Agnytia viena, gautusi aklas pasimatymas koncerte big_smile

15

Žinau, jog ten surasiu bent vieną merginą su kuria esu bendravęs šitam tinklapį bet taip ir nesusiorganizavom tikro pasimatymo. Be to koncerte bus ir daug linksmiau ir daug lengviau bendrauti vienam su kitu, nei suplanavus vietą ir laiką kada tai padaryti!! :]]

16

Todėl.kad labai labai noriu

17

Nusipelniau, nes nesipuikuosiu ir nerašysiu, kodėl aš, o ne kažkas kitas. Ir dar dėl to, kad kuo nuoširdžiausiai linkiu gero koncerto laimėsiančiam bilietus!

18

Nesitikiu ir nesupratau ko cia apskritai uzejau smile bet kaip sako durniem sekasi big_smile

19

Labas! smile
Nusipelniau todel, kad esu sio portalo senbuvis ir nesiruosiu niekur is cia dingt! big_smile Taip pat mielai padedu draugams nurodydamas sios svetaines adresa, kad galimai ir jiem pasisektu rast kazka artimo savo sirdziai! smile) Nu ir kas be ko ziauriai noriu i sita koncerta!
Aciu uz demesi! smile)

20

Idomu butu pamatyti smile