Re: Laimėk bilietus į Leon Somov ir Jazzu koncertą.
Nes tai butu mano draugiai geriausia dovana 18-ojo gimtadienio proga:)
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Laimėk bilietus į Leon Somov ir Jazzu koncertą.
Puslapiai Ankstesnis 1 … 8 9 10 11 12 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Nes tai butu mano draugiai geriausia dovana 18-ojo gimtadienio proga:)
O kas jie tokie vapse yra
as nenusipelniau ir man dzin
esu studentė, jauna, karštas kraujas, noras kažką pamatyti, kažkur nulėkti. čiupčiau draugę į parankę, kurios gimtadienis artėja ir nusivesčiau ją drauge į koncertą taip padarydama gimtadienio dovaną. Dar prie viso šito galiu pridėti-pas mane mašinoje didžioji dalis dainų JAZZU, nesakau, kad ją dievinu, bet ji viena iš įdomesnių atlikėjų Lietuvos žvaigždžių padangėje, tad suteikite man ir mano draugei galimybę laimėti ir išvysti vieną iš mėgstamiausių savo atlikėjų gyvai
Noreciau laimeti i Leon Somov ir Jazzu koncerta bilietus, nes butu nuostabu dalyvauti tokiame koncerte, gerai praleisti laika su nepakatojama grupe..
Todėl, kad Leon Samov ir Jazzu muzika yra mano sielos vaistai. O kai siela serga būtina ją gydyt.:)
Butu nuostabiai praleistas laikas,buciau dekinga ieskok.lt portalui uz si rengini
Nepaistant vardo, toli gražu nesu ta, kuri labiausiai nuspelnė bilietų į Jazzu koncertą.
Tačiau jeigu laimėčiau - dovanočiau juos brangiausiam sau Žmogui.
Žmogui, kuris nepaisant mano charakterio sugeba nuginkluoti savo humoro jausmu ir šiltu žvilgsiu.
Žmogui, kuris, praleidęs didžiąją dalį savo gyvenimo besiaukojant dėl kitų (vaikų, tėvų, draugų, kolegų), nėra linkęs skųstis gyvenimo duotom aplinkybėm.
Žmogui, kuris spręsdamas asocialių ir visuomenės atmetamų asmenybių problemas, užmiršta skirti dėmesį savo asmeninio gyvenimo gerinimui.
Žmogui, kuris ne kartą gyvenimo vėtytas ir mėtytas, kitų "žmonių" apgaudinėtas ir išnaudotas dėl savo humaniškumo, nepaliauja tikėti tuo, jog viskas anksčiau ar vėliau bus gerai, ir jog žmogus žmogui nėra vilkas.
Žmogus, kuris paskutinius marškinius atiduos, kare nepaliks, ir verčiau pats badaus, nei matys kitą alkstantį.
Šis žmogus - mano sesuo ir labai nuoširdžiai norėčiau, kad Ji atsipalaiduotų pagaliau ir smagiai praleistų laiką nuostabios atlikėjos kūriamoje atmosferoje.
tai butu puiki dovana man ir mano saulelei del kurios jau beveik metelius kovoju del jos sirdutes.O Jazzu tai musu pirmuju susitikimu dainos buvo o pati svarbiausia tai daina ,,tik pasilik'' su ja leidom kiekviena kartu praleista vakara. Tai laimeti bilietukai leistu palepinti saulyte suvirpinti jos sirdute ir gal dar labiau jos sirdute prisisaukti prie savosios kuri taip jos saukiasi tai gal portalas ieskok.lt prisides prie geru noru ir grazios kuriamos poros
Tikrai noreciau laimeti, bet ne sau padovanociau sesei ir jos vaikinui, kad jie galetu gerai praleisti laika skambant gerai muzikai
nes Jazzu yra mano mylimiausia atlikėja ir tai būtų pati geriausia dovana man laprkičio 10osios proga
labas mielieji ,esu muzikos mokytoja ,su muzika gyvenu visą gyvenimą ,mokau kitus dainuoti ir groti klavišiniais instrumentais ,linkiu visiems žmonėms ir be laimėto bilieto apsilankyti šiame koncerte,nepagailėkite kelių litų ,mylėkite šiuos atlikėjus ,mes juos mylime o jie myli mus.muzikė dalia
Nieko verta muzika, eilinis paprastas popsas.Yra ir geresniu Lietuvos atlikeju.
vistiek nelaimeciau, tai neverta kazka daugiau ir burt cia ...
Butu gera kelione namo..
Nusipelniau gauti bilietus nes noriu padaryti geriausią gimtadienio dovaną draugei!!!
noriu jaus kas ira dzeusmas seniai to neturejau
Issiskyriau su vyru, todel butu labai gera proga truputi atsipalaiduoti ir uzsimirsti.
labai aciu bet man nereikia .
Nes tai būtų puiki gimtadienio dovana broliukui
Puslapiai Ankstesnis 1 … 8 9 10 11 12 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Laimėk bilietus į Leon Somov ir Jazzu koncertą.