Re: Laimėk bilietus į Leon Somov ir Jazzu koncertą.
Todėl, kad einu miegoti ir keliuosi ryte kartu su Leon Somov ir Jazzu dainomis. Jos įkvėpia sėkmingai darbo dienai:)
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Laimėk bilietus į Leon Somov ir Jazzu koncertą.
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 … 12 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Todėl, kad einu miegoti ir keliuosi ryte kartu su Leon Somov ir Jazzu dainomis. Jos įkvėpia sėkmingai darbo dienai:)
Gal ir mano svajone isspildys;)
Todėl, kad dievinu jų atliekamas dainas...:)
nes niekad nesu buvusi koncerte, todėl tai būtų puiku proga apsilankyti bei dėl to, jog man Leon Somov ir Jazzu muzika patinka.:)
nes as tu bilietu vistiek nelaimesiu, ir jie jau kazkam yra skirti
Todel, kad "ieskokas" padeda rasti savo kita puse, tai yra rasti save, savo pilnatve, o svarbiausia padeda mokintis myleti. Ir as esu to dalis
todel kad as ypatingas... ziek gal gausiu..
Nes lb lb noriu, esu didele fane...:)))
Nusivesiu sios svetaines nare ir tai bus nepakartojamas vakaras jai
Todel,kad man jie visiskai neidomus ir as nezinau,ka jie dainuoja,BET as atiduociau tuos du bilietus kam nors is vaiku namu...
Va taip.
Aš tai niekuo nenusipelniau. Kaip galima kažkuo nusipelnyti kai nieko nedarai? Bet ką čia reikia daryti? Aš tiesiog nesupratau užduoties
Nes mes akujienos.
Norim!!!
aišku norečiau gauti bilietus, trenkčiausi i sostine ,net nuo Šiauliu
na apgailetina net nereikia reikes pats isigysiu bilieta o jei laimet duokit kas labiausiai nori nes man tikrai jo nereikia
Norėčiau į šį koncertą pasikviesti vieną narę iš ieškok, tai būtų pirmas mūsų pasimatymas, todėl ir reikia šito bilietuko
Noriu pamatyti todėl nes niekada nesu buvusi koncerte niekas manęs nebuvo nusivede, klausausi kekviena diena Jazzu ir labai norečiau ją išvysti realei bučiau pati laimingiausia
Todėl, kad aš, lig šiol būdama čia, kaip tik ir laukiau šio kvietimo, nes tai bus paskutinis šansas sutikti savo širdies draugą...
Sveiki, be jokių gyvenimo istorijų... tiesiog noriu.
todel kad as jiebitute,kaip megstu Jazzzzu
nes naudoju ieskok.lt
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 … 12 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Laimėk bilietus į Leon Somov ir Jazzu koncertą.