Re: Maistas raumenims auginti
Judzinas parašė:Jei netiki pasižiūrėk dokumentiką COWSPIRACY, vat ten ir pamatysi visą tiesą
koks dar cowspiracy ****? As turiu sodyba, ir matau karves besiganancias netoliese, ir FAKTAS, kad jos neisgeria po 20 000 litru vandens per diena yra daugiau negu akivaizdus. Tu nesi vejus, jos tiek vandens negeria, as tai zinau (nes matau tai savo akim) ir joks melagingas "spiracy" man (ir jokiam adekvaciam zmogui) neirodys priesingai.
Zmogus yra visaedis (tai yra FAKTAS), nes zmogus geba virskinti, tiek mesa, tiek augalus. Jo dantys yra pritaikyti ir tam ir tam. Taigi, tai evoliucijos eiga ****. Neberukyk savo maisto, nes smegenys suskystejusios Sakai as parshas? Kaip gi liudna buti prisikacialinusiu ir turet tik si argumenta. Taip, salej nenakvoju (nors protarpiais lankausi), vien del to, kad tikrai daug dirbu. Kadaise buvau geresnej formoj, nei tavo dabartine (valgydamas mesa) ir vis dar pazystu zmoniu, kurie ir yra, geresnej formoj, nei taviske ir jie valgo mesa (explain this).
Tai tu pažiurėk o tada sakyk, kad aš idiotas. http://www.vegans.co.nz/vegan-blog/1000-litres-of-water-to-make-1-litre-of-milk/ va pasiskaityk jei netiki, kad tiek vandens reik. Matau tau tai labai didelis šokas. Pažiūrėjas ta dokumentika Cowspiracy dar labiau būsi šokiruotas. O aš ir nesakiau , kad jos tiek išgeria, aš sakiau , kad tiek vandes reikia, kad pagaminti viena litra pieno. Žmogus nėra visaedis, jei faktas prašau irodyk įrodymais. Taip žmogus gali suvirškinti mėsa, bet daug sunkiau nei augalini maistą. Ar žinai, kad Gorilos yra veganės, bet kartais suėda mažesnes beždžiones ar kitus gyvius, kad parodyti savo dominavimą, tai ka dabar dėl to pasakysi kad jos visaėdes? Žmogaus dantys pritaikyti ir tam ir tam? Tai prašau perkask gyvos kiaulės oda ar karvės, sumokėsiu tukstanti euru jei perkastum. Palygink mūsų dantis su tikrųjų plėšrūnų ir paty juokas paims. Aš ir seniau valgiau mėsa ir buvau geroj formoj, dabar esu dar geresnėj. Aš nesakau, kad valgydamas mėsa nepasieksi geros formos, aš sakau, kad ją gali pasiekti ir be mėsos. Taip dauguma žmonių yra geresnėj formoj už mane kurie vartoja anabolinius steroidus. Aš esu natūralus ir nevartoju net papildų.