1

Tema: Ar mokate už kavą?

Sveiki visi smile

Vaikinai, ar pakvietę merginą kavos, sumokate už kavą? Kokia jūsų nuomonė apie tai? Ar už kavą privalo vyras sumokėti? ar mergina pati turi susimokėti? O gal už abu sumokėti? smile

Nesenai teko užmatyti įdomią temą viename moterų forumų apie tai, jog šiais laikais vyrai "išpindėjo" ir ne tik, kad neapmoką kavos pakvietę merginą kavos, bet dar ir už juos prašosi susimokėit smile

neslėpsiu, esu "apturėjus" daug pasimatymų smile Vieni vyrai sumokėdavo už kavą ir pyragaitį, kiti ne. Tokio dalyko nesureikšminu, nes pati esu dirbanti ir  tikrai galiu sumokėti varganus 3 eurus už tą kavą.... Tačiau man atrodo, kad vyras tai turėtų padaryti, kažkaip vyriškiau...
ką manot jūs?

2

Re: Ar mokate už kavą?

Man kava namuose labiau patinka ,arba geru oru kur sednt grynam ore smile Nera bedu pavaišinti smile kad ir kur ta kava butu geriama

3

Dar teko girdėti iš vyrų, kad merginos eina kavos susitikti vien tam, nes neturi pingų susimokėti ir tokias šliundorm vadina big_smile big_smile

4

Na man asmeniškai širdis neleidžia leist merginai už save mokėtis, jei negaliu sumokėt už ją, tai geriau išvis į pasimatymą neinu big_smile

5

Manau,kiekvienas save gerbianstis vyras pakvietes mergina isgert kavos ar papietaut,turi uzmoket uz mergina. Nors siais laikais tendensija alfonsisku vyru.... (soriukas uz toki issireiskima)

6

Aš randu ką veikti ir kur nusivesti panelę be kavos gėrimo. Kavos gėrimas per pirmą pasimatymą tai taip banalu...

7

Jei ji nori susimokėti - tegul ir moka. Bet jei prie kasos stovi ir žiūri išpūstom akim, tada jau suprask kad čia kažkas negerai.

8

truputi man neaisku,cia uz menesini kavos abonenta eina kalba,o tai kitaip juokinga butu,skaiciuot kapeikas.:::041

9

Logiskai, tas, kuris kviecia i pasimatyma, tas ir moka wink
Bet galima apie apmokejima pasitarti ir pries uzsisakant kavos ar dar ko nors smile

10

asmeniskai man uz kava moketi neteko.
tik karta musu pasimatymo metu naujaji pazistama apvoge... iskrauste kisesnes beveik salia musu... Mes labai buvom susidomeje valgiarasciu, vienas kitu... zodziu... nors kameros vagi nufilmavo, jo pedos buvo atvesusios...teko uz cepelinus sumoketi man ir vaziuoti registruoti ivykio i policija vietoj sokiu vakaro...:)

11

nesenai buvau su mergina susitikt, atsigerem arbatos restorane, sumokejau uz ja. ji nieko nesake apie tai, paciam sirdies neskauda. viskas remiasi i dzentelmeniskuma ir mandagumo elgesi.

12

dar laikausi tokios taisykles- ziuriu, ka uzsisako sau vaikinas, paprastai mano pageidavimas pagal kaina nevirsyja jo uzsakymo kainos.
o jei jis pasirodo dosnus ir siulo rinktis ta, ana, trecia, ketvirta... tikrai maloniai nuteikia, suprantu, kad yra rimtai manimi susidomejes:)

13

nereikia to sureiksmint bet jei vaikinas kviecia tai jis ir moka:)

14

todel daug kas ir vengia pasimatymu... tiesiog neapsimoka big_smile

15

jeigu sumokejo uz kava- vadinasi pasimatymas pavyko ir pana pasirode patenkinamai. Jei nemoka- arba kapeiku nera arba nepatiko.

16

profesoriux parašė:

kaip kas supranta apsimokejima:)
tiesiog vaikinas leidzia puiku laika su mergina, kuri jam patinka...ir ta akimirka jam niekas neturi rupeti, tik merginos sypsena

17

Daiva parašė:
profesoriux parašė:

kaip kas supranta apsimokejima:)
tiesiog vaikinas leidzia puiku laika su mergina, kuri jam patinka...ir ta akimirka jam niekas neturi rupeti, tik merginos sypsena

jei sypsena galima nupirkt, tai jau nebe sypsena, o komercija..

18

kitaip tarent,man tik nesa tik maitina,puikiai berna apsukau.:::044

19

O kiek kava kainuoja?dabar eurais? big_smile smalsu net pasidare

20

kur as geriu,tai euras 20,bent tiek mokejau siandien.