1

Tema: Tiem kam ryte ilgai lovoje vartytis neišeina. Rytinė mankšta

Sveiki,

Pamaniau pasidalinsiu informacija apie galimas rytines mankštas Vilniaus mieste, tiems kas miegoti ilgai nemėgsta, o rytą nori pradėti aktyviau.

Taigi viena iš tokių vietų yra Joga prasidedanti 7 val. ryto (trunka 1,5 val.) Artotekoje, šalia Aušros Vartų. Daugiau informacijos galima rasti adresu oazeje.lt

Kita vieta kurioje irgi vyksta rytiniai Jogos užsiėmimai yra shivanandos jogos centras esantis Čiurlionio gatvėje. ČIa rytiniai užsiėmimai prasideda 9 val. Šeštadieniais ir Sekmadieniais, bei 10 val. Antradieniais ir Ketvirtadieniais.

Taip pat Rytinė Joga vyksta ir Pranciškonų rūmuose kur užsiėmimai prasideda 8 val. ryte.

Tikiuosi ši informacija kam nors buvo naudinga
Nuostabios dienos!

2

Re: Tiem kam ryte ilgai lovoje vartytis neišeina. Rytinė mankšta

As tai maciau siryt zirmunu gatvej - yra pries mane kazkokia sokiu sale, bet ten ir sportuoja matyt zmones, gal irgi kokia joga uzsisima, tai irgi nuo kokiu 7 smile, matos per langus

3

tai jei normalus zmones nuo 8 val pradeda darbus arba mokslus, tai kaip jiems sportuoti nuo 7 ar 10 val ryto ir tai daryti 1,5 val treniruoteje... Kaip cia suderinti darba, moksla ir sporta smile ... Vadinasi, tokie jogos uzsiemimai labiausiai tinka bedarbiams smile ir dar... benamiams wink

4

Rasa parašė:

tai jei normalus zmones nuo 8 val pradeda darbus arba mokslus, tai kaip jiems sportuoti nuo 7 ar 10 val ryto ir tai daryti 1,5 val treniruoteje... Kaip cia suderinti darba, moksla ir sporta smile ... Vadinasi, tokie jogos uzsiemimai labiausiai tinka bedarbiams smile ir dar... benamiams wink

ne visi dirba nuo 8 iki 17 yra daug zmoniu pas kurios kitoks darbo grafikas

5

Siaip as nebuciau pries is ryto mankstintis,bet pas mane is ryto erekcija visada tai kitoki norai,o del ko taip ryte buna gal zinot?

6

pas mane rytine manksta yra tokia: iki 10 val miegu atsikeliu kada noriu tada 50 atsispaudimu 60 atsilenkimu pritupimai paskui du kartus per savaite krosas 8 km lygiai 8 km nes esu ismataves atstuma. vasara jei silta dar stabdeliu prie ezero issimaudyti ir stabteliu prie turniketo padaryti prisitraukimus. visas sis veiksmas uztruksta 1.5-2 val. kasdien pasisveriu ant svarstykliu ar nepriaugo svorio nes bijau sustoreti) dar karta per savaite 50 km kalnu dviraciu kad kojas pramankstinti

7

Sarass parašė:

Siaip as nebuciau pries is ryto mankstintis,bet pas mane is ryto erekcija visada tai kitoki norai,o del ko taip ryte buna gal zinot?

turbut perdaug kalcio vartoji big_smile ... Sureguliuok doze, ir rytai bus ramesni wink

8

Rasa parašė:
Sarass parašė:

turbut perdaug kalcio vartoji big_smile ... Sureguliuok doze, ir rytai bus ramesni wink

a kaip ja sureguliuot? nu kartais dar puse velnio,bet jei atsikeli pries 8:00 tai ten 100proc erekcija gal veliau keltis nebent kazin

9

Sarass parašė:
Rasa parašė:
Sarass parašė:

a kaip ja sureguliuot? nu kartais dar puse velnio,bet jei atsikeli pries 8:00 tai ten 100proc erekcija gal veliau keltis nebent kazin

vadinasi, reikia keltis veliau kaip 8 val... smile ...