1

Tema: Auskaras liežuvyje

Labas,norėjau paklausti,kur galima įsigyti plastikinį liežuvio auskaro bumbuliuka   Vilniuje ar Kaune?
https://www.google.lt/search?q=auskarai … B300%3B374

2

Re: Auskaras liežuvyje

mzn neturiu auskaro negaliu pasakyt

3

o kam? man slykstu... vaikinams, kiek zinau, irgi...

4

Man kaip moteriai slyktu net ziuret,kaip auskarai naudojami ne pagal paskirti. Auskaras turi ausyse kaboti,o ne liezuvyje,bamboje ar dar kur...
Manau ne tik toks kystukas liezuvyje maiso kalbet ,valgyt,bet ir slykstu vaikinui buciuotis ,fe...Jokio seksualumo ir patrauklumo jis nepriduoda

5

Na,noriu pasikeisti smile Na,daugumai vaikinų patinka,matyt sutikai netinkamus žmones,kurie sakė,kad šyštu.

6

o nebijai dantu susilauzyt i ta savo auskara? big_smile  o vaikinam vienodai rodo tie jusu auskarai.. kaip ir tatuiruotes..  ar nustebinsi?  ne.   ar sokiruosi?  ne.   ar labiau patiksi?  ne.

7

Tai,tu ir nežiūrėk,jei tau šlykštu. Kas,kaip nori tas  ir veriasi,kur nori.Laisva šalis,laisvi žmonės,ką norim tą ir darom. Matyt tavo steoriotipai kitokie bei nusistatymai ir nešiok ausyse,jei tau patinka. Na,priklauso nuo kiekvieno organizmo,ar maišo ar ne tai pat ir su valgymu. Man asmeniškai,nei trugdo valgyti,nei kalbėti. O,dėl bučiavimosi,kiek man yra girdėta ir skaičiusi,vaikinams,tai patinka.Dauguma vaikinų,net seksualu ir gražu. Aišku,aš tai nešioju dėl savęs. Ir man visiškai dzin,kas ką pasakys.Tiesiog klausiau žmonių,kurie galbūt žino,o ne savo nuomonę išreikštų apie auskarą liežuvyje. Man,tai galų gale patinka ir dėl savęs,tai darau. Auskarai,kaip tik prideda grožio. Ir nesu nieko prieš,kai kitur kiti veriasi. Man juk nuo to neskauda.

8 (redagavo Karolina 2015-01-29 16:49)

Du,kartus turėjau auskarą įsivėrus į liežuvį,tai neteko susibrūžint juos big_smile Nei man tas auskaras brūžina dantis,nei ką smile Žiūrint,koks žmogus,visi skirtingai supranta grožį,jo patrauklumą.Kas vienam patiks nereiškia,kad kitam patiks. Aš juk sakiau,kad gyvenu dėl savęs ir sau? Compriendo?

9

darai tai del vaikino, kuriam nori patikt? na, o jis ragu prisidares, spygliu...ausim isdarkytom?...

10

Dėja,klaidingai susidarei nuomonę.Ir tu klysti. Nežadu aš,nei teisintis,nei dar kažko.

11

del saves?... nesuprantu visai...
kulinarine knyga nusipirkit, ismokit burti virtuveje...
skriskit oro balionu, ismokit dekupazo, skrebinimo... sporto kluban, soliariuman...meditacijos, geros knygos, tik geros drauges... cia yra del saves... o zalotis, darkytis.... nesuprantu

12

Taip dėl savęs. Tai aš daug darau,bet tai ką noriu ir tai nereiškia,kad einu kas kart ir veriuosi auskarą kur. Tai nei žalojimas savęs,nei darkymas. Žaloji save tada,kai pjaustaisi venas ar iš vis pakeli prieš save ranką,tai kas yra žalojimas. Viena mergina irgi klausė dėl auskaro nosyje, tai čia puolat,kaip grobuonys,nesuprantu to. Klausiau patarimo,bet negavau. Bet kažkodėl sakot,kaip blogai. Neturit patarimų,tai arabų man nepūskit.

13

Na čia ir užpuolė tavę :-D :-D 
Idomųs padarai... suprantu išreiški savo nuomonę, patinka, nepatinka, gražu,negražu... kad ir pan pvz  auskarai gražu, bet turi tikti žmogui netik pagal išvaizdą o dažniausiai ir pagal charakterį... na tik man asmeniškai labai negražu auskaras nosyje...bet tai tik mano nuomonė, "aš už kad durtumeisi jei tik nori pati".
Kas liečia temą tai manau rasi betkur kur prekiauja tokiais dalykais, nerandi? Rasi internetinėse parduotuvėse tikrai. Bet manau ta ir pati supranti, tik klausimas kam klausi dar?

14

Būtent,užsipuolė big_smile Aš jau laukiau gynėjo savo big_smile Sutinku su tavimi wink Tai,kad būtent,nerandu. Nenoriu viso auskaro pirkti,reikia man tik bumbuliuko. Na,nelabai man patinka internete pirkti,mieliau renkuosi parduotuvės salone,nei internete. Dėl to ir klausiau. Maniau,kad kas žino,bet čia užsipuolė,eiliniai lietuviai big_smile

15

o man patinka kai mergina su auskaru liezuvy

16

ypac kai mineta daro

17

vis tiek kai suaugs, issiims is visu skyliu savo auskarus... big_smile

18

Tai susirask tokia :DDDD

19

Tik jau nereikia čia garbanotų minčių,ne suaugime yra esmė,o požiūryje,būde smile

20

galima sakyt kaip rubas.kaip povui uodega taip zmogui rubas masina auskaras..... ir viskas del sexo