Tema: pamąstymai apie žmonių elgesį
kodėl žmonės tiek daug reikalauja iš kitų žmonių, bet tuo pačiu nė pusės negalėdami suteikti to, ko reikalauja? kas pasidarė su dabartiniais žmonėmis? jeigu ego galima būtų pasverti kilogramais visi jus būtumėt prikaustyti prie lovų, negalėdami pajudėti dėl savo svorio... vyrai... neatsakingi degradavę gyviai, ieškantys skylės, kad tik įmerkti kur, demonstruojantys savo raumenis, pinigus, nors galvoje graikiško riešuto smegenys... moterys... ieško princų, nors pačioms ir princesių laaaaaaaabai toli, dabartinės moterys šaltos, frigidiškos, apatiškos kalės, po perkūnais, moterys! kur jūsų gracija, švelnumas, moteriškumas?... visi pikti, nepatenkinti ir ryškiai geros nuomonės apie save... kai paskaitau žmonių komentarus kuriems 35 metai ir daugiau, jetau, ir dar tie žmonės pyksta ant jaunimo, kai jie patys rodo tokį apgailėtiną pavyzdį jaunuomenei... aš myliu Lietuvą, šią nuostabią šalį, bet nekenčiu šios šalies gyventojų... man greit bus gėda pripažinti, jog lietuvis esu... žmonės, kodėl jus tokie susipisę? kas jums negerai?? kodėl vietoje, to, kad puoselėtumėt harmoniją, gėrį, meilę, jus nešat tik chaosą, purvą ir neteisybę... būkit geri, pasidarykit vazektomiją ir sterilizaciją, kad jūsų pasauliui, žemei netektų kentėti nuo jūsų atžalų, nes nė neabejoju, jog nieko gero neužauginsit būdami tokie susipsę... pinigai, PINIGAI!!! seksas! seksas! seksas! grožis! viskas daugiau jus nieko nežinot... ;D Jus apgailėtini, iš vidaus supuvę, žemę nuodijantys parazitai...