1

Tema: pamąstymai apie žmonių elgesį

kodėl žmonės tiek daug reikalauja iš kitų žmonių, bet tuo pačiu nė pusės negalėdami suteikti to, ko reikalauja? kas pasidarė su dabartiniais žmonėmis? jeigu ego galima būtų pasverti kilogramais visi jus būtumėt prikaustyti prie lovų, negalėdami pajudėti dėl savo svorio... vyrai... neatsakingi degradavę gyviai, ieškantys skylės, kad tik įmerkti kur, demonstruojantys savo raumenis, pinigus, nors galvoje graikiško riešuto smegenys... moterys... ieško princų, nors pačioms ir princesių laaaaaaaabai toli, dabartinės moterys šaltos, frigidiškos, apatiškos kalės, po perkūnais, moterys! kur jūsų gracija, švelnumas, moteriškumas?... visi pikti, nepatenkinti ir ryškiai geros nuomonės apie save... kai paskaitau žmonių komentarus kuriems 35 metai ir daugiau, jetau, ir dar tie žmonės pyksta ant jaunimo, kai jie patys rodo tokį apgailėtiną pavyzdį jaunuomenei... aš myliu Lietuvą, šią nuostabią šalį, bet nekenčiu šios šalies gyventojų... man greit bus gėda pripažinti, jog lietuvis esu... žmonės, kodėl jus tokie susipisę? kas jums negerai??  kodėl vietoje, to, kad puoselėtumėt harmoniją, gėrį, meilę, jus nešat tik chaosą, purvą ir neteisybę... būkit geri, pasidarykit vazektomiją ir sterilizaciją, kad jūsų pasauliui, žemei netektų kentėti nuo jūsų atžalų, nes nė neabejoju, jog nieko gero neužauginsit būdami tokie susipsę... pinigai, PINIGAI!!! seksas! seksas! seksas! grožis! viskas daugiau jus nieko nežinot... ;D Jus apgailėtini, iš vidaus supuvę, žemę nuodijantys parazitai...

2

Re: pamąstymai apie žmonių elgesį

Nusiramink, idealių nebuvo, nėra ir nebus wink

3

aš tai ramus smile tik jaučiu gėdą dėl čia esančių žmonių, ne tik čia, aplamai dėl žmonių smile  gal ir nebuvo ir nebus, bet tai dar nereiškia, kad nereikia stengtis idealo siekti ir tobulėti... o dabar vietoj evoliucijos ir pažangos vyksta degradacija smile

4

Ir ant ko dabar supykai, Puki Baisuoli? Pametei rozinius akinius? Realybe tokia ir jau... senai smile ... Ziurek, gal priprasi ir pats mielai isiliesi i ta kontingenta, busi toks pat kaip ir visi, jausies saugiai.... O tokiais pastebejimais ir priekaistais vargiai ka pakeisi, cia taspats lyg bandyti keisti vejo krypti pries ji puciant savo lupomis wink ...

5

Rasa, jokiais būdais, už jokius pinigus, niekaip.. niekada neprisijungsiu į tą kontingentą... smile

6

Amen.
Puki Puki, nepyk taip ant viso pasaulio... smile Jeigu keiti - pradek nuo saves, jeigu keiti - pyktis nepades smile

7 (redagavo Renata 2015-02-03 22:36)

Dieve mano, jau visas šimtas metų taip yra... labas rytas, praregėjai jau? Lietuva, lietuviai - neišskirtiniai, visur taip.
Tuo labiau atsimerk, argi kaltos tik merginos? Vyrai šventieji? Aš nesakau, kad kalti vyrai, nes kaltos abi pusės, ir nereik čia tų kvailų išvedžiojimų.

8

nemotyvuotas pyktis priesingai lyciai - normali vieniso zmogaus reakcija i savo padeti... smile

9

profesoriux parašė:

nemotyvuotas pyktis priesingai lyciai - normali vieniso zmogaus reakcija i savo padeti... smile

Tai visada taip, matyt čia nieko nesusirado, kelios mergyčkos neatrašė, o jis čia stradalina koks baisus pasaulis smile

10

Pūkis Baisuolis parašė:

kodėl žmonės tiek daug reikalauja iš kitų žmonių, bet tuo pačiu nė pusės negalėdami suteikti to, ko reikalauja? kas pasidarė su dabartiniais žmonėmis? jeigu ego galima būtų pasverti kilogramais visi jus būtumėt prikaustyti prie lovų, negalėdami pajudėti dėl savo svorio... vyrai... neatsakingi degradavę gyviai, ieškantys skylės, kad tik įmerkti kur, demonstruojantys savo raumenis, pinigus, nors galvoje graikiško riešuto smegenys... moterys... ieško princų, nors pačioms ir princesių laaaaaaaabai toli, dabartinės moterys šaltos, frigidiškos, apatiškos kalės, po perkūnais, moterys! kur jūsų gracija, švelnumas, moteriškumas?... visi pikti, nepatenkinti ir ryškiai geros nuomonės apie save... kai paskaitau žmonių komentarus kuriems 35 metai ir daugiau, jetau, ir dar tie žmonės pyksta ant jaunimo, kai jie patys rodo tokį apgailėtiną pavyzdį jaunuomenei... aš myliu Lietuvą, šią nuostabią šalį, bet nekenčiu šios šalies gyventojų... man greit bus gėda pripažinti, jog lietuvis esu... žmonės, kodėl jus tokie susipisę? kas jums negerai??  kodėl vietoje, to, kad puoselėtumėt harmoniją, gėrį, meilę, jus nešat tik chaosą, purvą ir neteisybę... būkit geri, pasidarykit vazektomiją ir sterilizaciją, kad jūsų pasauliui, žemei netektų kentėti nuo jūsų atžalų, nes nė neabejoju, jog nieko gero neužauginsit būdami tokie susipsę... pinigai, PINIGAI!!! seksas! seksas! seksas! grožis! viskas daugiau jus nieko nežinot... ;D Jus apgailėtini, iš vidaus supuvę, žemę nuodijantys parazitai...

O pats cia, ka paskleidei? Tai ,kad nuo saves reiktu ir pradeti ... Duok avansu ir busi apdovanotas...

11

Renata parašė:
profesoriux parašė:

Tai visada taip, matyt čia nieko nesusirado, kelios mergyčkos neatrašė, o jis čia stradalina koks baisus pasaulis smile

ne, ne taip. tada vadintusi motyvuota reakcija i merginos veiksmus. o jis pagal mane piktinasi vien del to, kad vienas, ne del kazkokio pasimatymo ar laisko. siaip tiesiog is vienatves. na pavargo zmogus ieskot.

12 (redagavo Pijus 2015-02-03 23:06)

Jeigu negali pakeisti - prisitaikyk smile
Tarp kitko, jei skaitytumet, tai pamatytumet, jog pukis nepatenkintas tiek vyrais, tiek moterimis. Ir nesuveskit visko i sex. Kai kuriem lova - gyvenimo tikslas, siekiamybe ir pabaiga, kariaus ir mirs lovoje, o kitiem.. jie geidzia kazko daugiau, toks manau yra pukutis wink Tik galbut ne i tuos vartus beldzia

13

kaip matau, tai tik Pijus atidžiai skaitė... aš neužsutmiau tik ant moterų, aš neužstumiau tik ant vyrų, aš užstumiau ant abiejų lyčių... ir tai ne ant lyčių, o ant elgesio jų smile

14

Pijus parašė:

Jeigu negali pakeisti - prisitaikyk smile
Tarp kitko, jei skaitytumet, tai pamatytumet, jog pukis nepatenkintas tiek vyrais, tiek moterimis. Ir nesuveskit visko i sex. Kai kuriem lova - gyvenimo tikslas, siekiamybe ir pabaiga, kariaus ir mirs lovoje, o kitiem.. jie geidzia kazko daugiau, toks manau yra pukutis wink Tik galbut ne i tuos vartus beldzia

Būkim biedni, bet teisingi - sekso reikia visiems wink

15

vat apie tai ir kalbu... mergyčkai 22 metai, smegenys pagal idėją dar šviežios būti turėtų, tik mokytis ir tobulėti, o jai mat seksas galvoj.... apgailėtina smile

16

Pūkis Baisuolis parašė:

vat apie tai ir kalbu... mergyčkai 22 metai, smegenys pagal idėją dar šviežios būti turėtų, tik mokytis ir tobulėti, o jai mat seksas galvoj.... apgailėtina smile

Bet tu rimtai arba durnas arba nevalgęs big_smile

17

galvok kaip nori, kaip matau, tau ne kaip sekasi, tad galvok, lavink smegenis smile))

18

Pūkis Baisuolis parašė:

galvok kaip nori, kaip matau, tau ne kaip sekasi, tad galvok, lavink smegenis smile))

Jeigu niekas su tavim čia nebendrauja, o galbūt niekas nebendrauja ir realiame gyvenime tai kaltink save, o ne kitus. Nereikia čia stradalint ir verkt koks blogas pasaulis, kokie blogi žmonės... gerietis blin atsirado kuriam seksas nerūpi hahah ;D

19

nėra reikalo kaltinti, nes ir čia ir realybėje žmonės su manimi bendrauja smile

20

Pūkis Baisuolis parašė:

netiesa:)
Cia daug pozos, teatraliskumo, noro pasirodyti kietu, kazkuom issiskirti is minios:)
Visumoje zmones yra visai geri... tik visi labai skuba, bega, neturi kada isigilinti i kita zmogu, stabtelti ir pazvelgti i ji idemiau:) iesko kazko, kas atitiktu ju susikurta tobulo partnerio sablona:)
Cia kaip ir gyvenime, visko, visokiu yra. Yra ir tau skirtasis:) Kantrybes ir uspokajonsu:) Ir dar- dideles dideles sypsenos.