41

Re: pamąstymai apie žmonių elgesį

Darius parašė:
Daiva parašė:

gal ir as sakau- eikit jus visi cia neverkslene i kariuomene bent trims menesiams- kuno ir sielos meditacijai.
tada apie tikra vyriskuma pakalbesim

gal jus pati ten eikit big_smile

man tai nereik kad mane ten luosintu smile as galiu ir youtube meditacine muzika pasileist ir pamedituot jei noriu tongue o pasportuot irgi jei noriu galiu ir be kariuomenes smile

tik trys menesiai viso labo:)

42

O aš norėčiau pasakyti, kad man patinka labai labai lietuviai smile Mes nevyniojame į vatą. Pavyzdžiui apie situaciją kasoj, tai pati būdama lietuvė paimi nėščią už rankos ir nuvedi į kasos pradžią, nes vyras galimai ne lietuvių tautybės smile O su kasininkėm mes pykstamės po ilgos darbo dienos... Tai, tiesą sakant, šiek tiek atpalaiduoja... Ką padarysi, ne JAV, nesišypsosiu aš čia kiekvienam pardavėjui (nebent savaitgalį cancan padavėjui).

43

žiūrint kuriam cancan'e, jei trakų ir pylimo sankryžoj, tai kas ir kiek besišypsotų, ten neskaniai gamina ;DD

44

yra pasakymas - kuo pats susitepęs, tuom ir kitus tepa... Mano gėdai ir aš susitepęs - mėgstu kitus mokinti, nors pats mokintinas, bet... reikia žiūrėti kritiškai, be galo daug gėdingų dalykų šiam sviete yra, nereikia su jais taikstytis, kreipti dėmesį ne į ydas(netapatinti ydų su asmenimis ar visuomene, taip karai ir atsiranda...), o į patį asmenį kaip kenčiantį nuo ydų ar kankinantį kitus, kartais tokiems reikia išspardyti užpakalius(pamaitinti tuo pačiu, kuo kitus maitina, kad atsitokėtų) - pyktis tėra viena priemonių tikslui pasiekti, jokiais būdais ne priemonė visiems tikslams siekti, tad jeigu mus užgauna nebūtinai sudirbti skriaudėją su š., gal geriau iš vis jį pamiršti(stiprus-atleidžia, o laimingas-neprisimena). didžiulis visos vakarų kultūros puvinys yra išorinių juslių tenkinimas, vartotojiškumas vardan vartotojiškumo. man asmeniškai skaudu ir gėda dėl savęs pačio - seksas, sueitis naudojama malonumui tenkinti, tačiau iš esmės tai reikalinga ryšiui stiprinti ir gyvybei pratęsti. tai gyvybiškai svarbu. joks kitas gyvastis nesinaudoja kontracepcija tik žmogus, apie kokį ryšį kalbama, jeigu nenorima ryšio vaisių-vaiko??? veidmainiavimas(pats irgi toks esu, bet turiu drąsos pripažinti). Kadangi sexas yra gyvybiškai svarbus, todėl pamačius dailų merginos užpakaliuką į galvą ateina gana aiški mintis:)), ypač man kol esu vienas:/ - įvardinčiau tai kaip instinktą, su moterimis manau yra adekvačiai. čia kaltas sakykim tiek pats, kad nesugebu išsirinkti ir būti pastovus, tek tos sexualiosios, kurios neišmanymo dėka ar sąmoningai ryškina savo apvalumus. pasiūla dažniausiai atitinka paklausą... Pūki baisuoli tikiuosi tu perskaitysi ir nesudirbsi manęs, kadangi pats užvedei šią temą, manau būtum laimingas kad nebūtų priežasties kurti tokių temų geraja prasme... žiūrėk daug žmonių didžiuojasi gėdingais dalykais, tokiam duok gerą, tai jis tai panaudos blogiui, bet jeigu jis nuoširdžiai išsigąs, jis gailėsis, geru atveju keisis. bet yra dar vienas vaistas-meilė, gailimasi dėl gėdingų dalykų ne dėl galimų pasekmių baimės, o gėdingi dalykai yra atgrasūs dėl meilės, troškimo tą ryšį išsaugoti... manau tai būtų panacėja visuomenei, verta apie tai daug mąstyti r veikti... sėkmės ir meilės, visiems:)).

45

Kartais ir dirbtinai taip idiotiskai zmones elgiasi,siekdami paslepti sava trukumus,bet tai tik saviapgaule.

46 (redagavo Valdas 2015-02-24 16:06)

Moterys reaguoja į daiktus ir pinigus ir tai jų bendravimo su vyrais pagrindas ir priežastis (neimant, kad tai kyla iš instinktų). Po to iš tų, kurie turi tiek litų, kiek konkrečiai moteriai reikia, jos renkasi tą, kuris jai patinka. Pirmas moters prioritetas yra ne vyras, ne žmogus, o pinigai ir daiktai, kuriuos jis turi.

Vyro pirmas prioritetas yra moteris.

Ir tai gana šlykštus skirtumas žiūrint iš vyro prigimties, nes tu žinai, kad ne tu (kaip žmogus) joms esi svarbiausia (kas svarbiausia yra vyrui), o tavo pinigai ir daiktai. Ir kad jų elgesys su tavim priklauso nuo tavo pinigų ir daiktų.

Čia kaip ta muzikos grupė pavadinimu Monkeys For Bananas

Pavyzdžiui, vien batų kokybė plėšia jų smegenis. Kaip gali bendrauti su žmogum, kuris renkasi bendrauti su tavim ar ne pagal tavo batus?

Tai tarsi bandyti užmegzti ryšį su šimpanze, pasilaksčiusia po civilizuotą pasaulį ir pamačiusia, kad yra batai - ir jie tokie įspūdingi kad - svarbiau už žmogų smile

Man baisu žiūrėti į merginų ir moterų reakcijas pamačius senus batus (ką man malonu nešioti nekalbant apie tai, kad man įdomu stebėti jų reakcijas).

Pamatai, kad jos visiškai nesuvokia, kad svarbiausia yra ne batai, o žmogus. Pamačius tokį jų protingumą susimąstai ar neužtektų jas tiesiog padulkinti kada reikia persimovus naujus batus ir nesivelti į santykius, nes su kuo bus tie santykiai? Su pagal batus su manim bendraujančia makaka?

Baikit bajerius ir atkreipkit dėmesį į tai, kas pas jus per prioritetai ir kad laikas išsilukštenti iš urvų laikų kokono į civilizuotą pasaulį ir paskraidyti.

Bet panašu, kad bet kokie civilizacijos pasiekimai ir sukurti daiktai visai nekeičia prigimties ir elgesio.

Ir tai baisu smile

47

Sakoma, kad apie pinigus pastovei šneka tas kuris pinigų neturi... jums vyrams nepatinka bukos ir baisios, tai ką moterims dabar verkšlenti va jus su mūsų išvaizdom gyvenat... ne-jus renkatės partnere pagal save, verta jūsų... mano kaip moters poziuris yra toks : aš pati esu gabi, talentinga, nesu baidykle, pati save išlaikau ir man nereikia vyro kuris atneša i namus minimumą ir rėkia štai koks aš šaunuolis dabar man valgyt pataisyk, vaikus padabok, o aš ilsesiuos, nors ta moteris ir tuos vaikus žiuri ir sąskaitas moka ir dirba... NOW WAY...  vyrai per nelik išlepe, pačios moteris kaltos... aš pati galiu sau atostogas kitoj šalį leisti ir man nereikia vyro kuris plaksis kartu iš mano kišenes.... aš rengiuosi gerai ir šale manęs bus gerai apsirengęs, man ta vyra galu gale žmonems rodyt reikęs, o jai jis užsitempia prosenelio marškinius arba tampo vienus batus nes pinigus leidžia rūkalams ir alkoholiui.... visą turi savo kainą. Tarnaite kuri ruoš jums valgyt, plaus jūsų kojinės ir tvarkys namus pigiau tikrai nekainuos, na taip, i jūsų batus ji nežiurės, juk i žmones jai su jumis eiti nereikia.... Vyru požiuris šiais laikais ,,ačiū pasakyk, kad aš toks nuostabus esu,, nori ilgaplaukiu, bet pamate sąskaita už priauginimą puola i depresiją, nori gražiu, bet mano, kad visa tai nekainuoja... tai žodžiu mylekit vieni kitus jus tokie idealus... arba norit žmonų nežiurinčiu i jūsų batus tai giliam kaime ieškokit, dar priedo karvę kokia gausit.... pasakyk kam,,va aš pati užsidirbau ir išvažiavau atostogų į Italija,, tai tie kas gyvenime tu pinigų nėra matęs ir pasaulio regejęs iškart akmenimi užmetis ir pasakys, kad iš vyro kišenes! senei baigęs tokie vyrai kurie moterį kur neveža! jau ne kaži kiek beliko ir tu kurie tiesiog Gėles dovanoja... tad pradekit mielieji nuo savęs... o tai tokiu požiuriu visas moteris išbaidot:)

48

Valdas parašė:

Moterys reaguoja į daiktus ir pinigus ir tai jų bendravimo su vyrais pagrindas ir priežastis (neimant, kad tai kyla iš instinktų). Po to iš tų, kurie turi tiek litų, kiek konkrečiai moteriai reikia, jos renkasi tą, kuris jai patinka. Pirmas moters prioritetas yra ne vyras, ne žmogus, o pinigai ir daiktai, kuriuos jis turi.

Vyro pirmas prioritetas yra moteris.

Ir tai gana šlykštus skirtumas žiūrint iš vyro prigimties, nes tu žinai, kad ne tu (kaip žmogus) joms esi svarbiausia (kas svarbiausia yra vyrui), o tavo pinigai ir daiktai. Ir kad jų elgesys su tavim priklauso nuo tavo pinigų ir daiktų.

Čia kaip ta muzikos grupė pavadinimu Monkeys For Bananas

Pavyzdžiui, vien batų kokybė plėšia jų smegenis. Kaip gali bendrauti su žmogum, kuris renkasi bendrauti su tavim ar ne pagal tavo batus?

Tai tarsi bandyti užmegzti ryšį su šimpanze, pasilaksčiusia po civilizuotą pasaulį ir pamačiusia, kad yra batai - ir jie tokie įspūdingi kad - svarbiau už žmogų smile

Man baisu žiūrėti į merginų ir moterų reakcijas pamačius senus batus (ką man malonu nešioti nekalbant apie tai, kad man įdomu stebėti jų reakcijas).

Pamatai, kad jos visiškai nesuvokia, kad svarbiausia yra ne batai, o žmogus. Pamačius tokį jų protingumą susimąstai ar neužtektų jas tiesiog padulkinti kada reikia persimovus naujus batus ir nesivelti į santykius, nes su kuo bus tie santykiai? Su pagal batus su manim bendraujančia makaka?

Baikit bajerius ir atkreipkit dėmesį į tai, kas pas jus per prioritetai ir kad laikas išsilukštenti iš urvų laikų kokono į civilizuotą pasaulį ir paskraidyti.

Bet panašu, kad bet kokie civilizacijos pasiekimai ir sukurti daiktai visai nekeičia prigimties ir elgesio.

Ir tai baisu smile

Sakai, prioritetas yra moteris? O kokia moteris? Su senais, suplysusiais batais tiktu? Tiktu, jei butu labai protinga, bet ne daili? Tiktu, jei butu labai daili, bet kvaila? Ar tiktu ta, kuri grazi, protinga, bet gyvena vargingai? Nepusk arabu, kad ir koki vaidini gera, kaip ir kiekvienas zmogus esi tik savanaudis smile ... Jei nebutume savanaudziai, prioritetu visai nestatytume... Todel dziaukis, jei moteris renkasi tave pagal pinigine, ji mato taip kad ne bereikalo ta katila ant peciu nesioji, kuri galva visi vadinam... O del batu- gal visgi apsidek geresnius, jei jau pavyko salia tokios moters atsisesti, kokiai esi neabejingas, nes kitaip su sudinais batais keli gresme ir jos ivaizdziui wink Eik su moterimi i pasimatyma ne kaip i kara, bet kaip i azartini zaidima, taip daugiau suzinosi kur ji statosi savo prioritetus wink !

49 (redagavo Valdas 2015-02-26 11:24)

Su senais suplyšusiai batais žinoma kad tiktų. Moters grožis yra ne batų grožis. Moteriai vyro grožį 'atseit' sudaro jo batų, drabužių, mašinos ir kitų daiktų grožis, nors tai jai reiškia, ką jis turi - nes tai susiję su dauginimusi ir jos bei vaikų išlaikymu. Vyrui moters grožis yra moters grožis. Nes batai yra ne moteris. Todėl man nusišikt kuo ji apsirengusi. Man reikia, kad ji (nuoga) būtų man graži, tai yra man tinkama poravimuisi ir dauginimuisi. Tiek sudėjimas, kiek įgimta plaukų spalva, akių spalva, veido bruožai, odos spalva, balsas, kvapas, protas ir taip toliau. Bet ne daiktai, kuriuos ji turi. Daiktai, kuriuos turi tu ar bet kuri kita renkantis tave ar ne tave - man yra pochui smile Nes tu esi ne daiktai. Jo, merginos, moterys mėgsta manipuliuoti vyrais, kas yra jų apgaudinėjimas pasidažydamos lūpas ir apsirengdamos vienokiais ir kitokiais drabužiais, kas tariamai prideda grožio moteriai. Bet neprideda. Moteris lieka tokia graži, kokia ir buvo, ir tokia protinga, kokia ir buvo. Papildomas patikimas yra ne moters, o tų daiktų. Tų spalvų. Aš žiūriu į merginą ir man patinka jos batai, tai žiūrint į batus - man patinka batai - ne mergina smile O kai žiūriu į bendrą vaizdą, tai gaunasi, kad jeigu patinka mergina, ir jeigu patinka batai - tai gaunasi dvigubai daugiau patinka - dvigubai daugiau malonumo. Bet dėl to mergina dvigubai labiau nepatinka. Batų, drabužių, spalvų, daiktų, kvepalų kvapų patikimas prisidėjo prie moters formų, veido bruožų, visų kitų vietų patikimo ir bendras patikimas būna didesnis. Bet žmogaus patikimas - tas pats.

Tai juk sena gera apgaulė smile

Aišku kad reikia turėti tiek pinigų kiek kiekvienam reikia ir kad kiekvienam reikia į porą tokio žmogaus, kurio pinigų poreikis sutampa. Žinoma. Yra bomžai kurie vaikšto poroje, nes abiejų poreikiai tuo metu tokie patys. Visi kiti atitinkamai taip pat ir panašiai - ir taip ir turi būti - aš pilnai sutinku. Tai įgimta.

Ten buvo pašaipus moralas dėl to, kad suprasti, kas yra batai ir kas yra žmogus. Jei tau nepatinka batai ar drabužiai - tai tau nepatinka ne žmogus, o batai ir drabužiai. O su tuo žmogum, kurio batai tau nepatiko - tu dar nebendravai. Juk galų gale batus galima pakeisti. Jei yra abipusis patikimas ir didelis malonumas bendrauti, būti kartu smile

Na bet kam reikia rinktis pagal batus - tie renkasi pagal batus smile Tai irgi matas.

50

Rasa parašė:

Sakai, prioritetas yra moteris? O kokia moteris? Su senais, suplysusiais batais tiktu? Tiktu, jei butu labai protinga, bet ne daili? Tiktu, jei butu labai daili, bet kvaila? Ar tiktu ta, kuri grazi, protinga, bet gyvena vargingai?

mielai draugauciau su mergina kuri yra neturtinga bet grazi liekna ir protinga ir kuri kazko siekia gyvenime. jeigu su suplysusiais batais tai po vieno apsilankimo parduotuveje ta problema butu isspresta) ir jau butu ne su suplysusiais o su naujais batukais)

51

Rasa parašė:

Eik su moterimi i pasimatyma ne kaip i kara, bet kaip i azartini zaidima, taip daugiau suzinosi kur ji statosi savo prioritetus wink !

ne visoms tavo mintims pritariu bet sita man patiko. flirtavimas su moterimi ir yra zaidimas ir dar labai azartinis. jeigu moteris neinesa i vyro gyvenima truputi flirto azarto ir intrigos tai benmdravimas su tokia moterimi yra nuobodus ir is karto atsibosta. butent tokios moterys ir vadinamos vistomis nes jos nuobodzios. cia kaip valgyti sriuba be druskos ir be prieskoniu)

52

oj kokie jus cacos lialios big_smile ... Jus nupirktumet batus, jei mergina neturetu, kailinukus, auskariukus, bet vos susipyke, greiciausiai juos atimtumet, arba- santazuotumet ja tais daiktais, kol ji jums paklus smile ... Save gerbianti moteris apsirupis pati, tik nenores vyro aprupinti, todel ir ziuri ar suplyse pretendento i jos laisve batai, ar ne big_smile ...
Pagal tai, kaip zmogus apsirengia daznai gali spresti apie jo charakteri- pasako stilius, skonis, higiena... ir taip, kvapas smile ... Todel galit nesakyti man, jog apsirengusi bulviu maisa trauksiu vyru zvilgsnius, nebent tu, kurie miega konteinery, arba tu, kurie nores pasitycioti... Todel kad ir ka bandot pasakyti, visgi svarbiausia yra zmogaus visuma- ir tai, kaip jis atrpdo is prigimties, ir tai, kuo apsirenges, ar tai jam tinka, ar nuo drabuziu netrenkia isisenejusiais kvapais, tai, kaip jis kalba, ka jis kalba ir netgi tai, kaip jis jauciasi bendraudamas su kitais... smile

53 (redagavo Valdas 2015-02-26 16:44)

Konstantinas parašė:

mielai draugauciau su mergina kuri yra neturtinga bet grazi liekna ir protinga ir kuri kazko siekia gyvenime. jeigu su suplysusiais batais tai po vieno apsilankimo parduotuveje ta problema butu isspresta) ir jau butu ne su suplysusiais o su naujais batukais)

Iš esmės lygiai tas pats gali būti ir su vyru. Vyras gali vaikščioti su senais, suplyšusiais batais dėl to, kad tuo metu ir kurį laiką jis gyvena be merginos, moters ir jam pačiam taip yra gerai. Bet yra didelis skirtumas kaip žmogus elgiasi vienas, ir kaip elgiasi būdamas su kitu žmogumi. Pavyzdžiui, vienas aš klausausi vienokios muzikos, o su draugeliu - visiškai kitokios - tokios, kokios vienas niekada neklausau. Šiuo atveju, jei vaikinas yra vienas, jis gali ne tik vaikščioti su purvinais, senais batais, senais drabužiais, bet ir eiti miegoti nesiprausęs, prakaituotas ir smirdantis - jei jam taip tinka. Bet jeigu jis ims bendrauti su mergina, moterim - jam jau taps nebemalonu būti su suplyšusiais batais, su senais drabužiais, ir norėsis turėti naujus batus, naujus drabužius bei miegant su mergina, moterim - būti švariam. Taip ir bus, jei ta mergina, moteris jam patiks ir jei patiks jai jis.

Lygiai tas pats gali būti ir su pinigų kiekiu. Vienam vyrui pinigų gali reikėti mažiau, nes kai tuo metu jis gyvena ne su mergina, moterimi, ar kurį laiką nebendravo su jokia, jei, tarkim, prieš tai buvo nemalonios skyrybos, jis gali turėti mažiau pinigų arba tiek, kiek reikia jam pačiam. Bet iš karto, kai tik jis ims bendrauti su jam patinkančia mergina, moterimi, jam atsiras poreikis nupirkti jai gėlių, pakviesti papietauti, pirkti dovanas, vienur kitur su ja keliauti ir taip toliau - žodžiu - pasireikš instinktyvus poreikis parodyti patelei, kad jis turi pakankamai pinigų, kad jie būtų kartu ir yra pasirengęs ją išlaikyti, prigaminus vaikų. Tai todėl tokiu atveju gali būti, kad vyras labai greitai, nuo bendravimo su tinkama mergina, moterimi pradžios - susiras geriau apmokamą darbą, ir tikėtina, kad taip ir bus. Būtent dėl to, kad jam reikės daugiau pinigų - bendraujant su ja.

Dėl šitų abiejų priežasčių galima bendrauti ir su mažiau turinčiais žinant, kad jeigu jūsų abiejų tarpusavio tinkamumas bus pakankamai geras, jūs savaime turėsite daugiau, nes vyrui norėsis turėti daugiau, esant jau dviese - ir dar daugiau - planuojant ir turint vaikų.

Nes gali susitikti du viską turintys žmonės ir jei jų tinkamumas bus pakankamai mažas, viskas sueis ne į turėjimą dar daugiau, o galimai ir į degradaciją, tai yra turėjimą dar mažiau dėl to, kad tarpusavio santykis bus abipusiai naikinantis - neigiamas.

Dėl to rinkimasis partnerės ar partnerio į porą pagal turimus daiktus ir pinigus pats savaime nieko negarantuoja.

Poros klestėjimą garantuoja didelis tarpusavio tinkamumas.

Žinoma reikia rinktis atitinkamai pagal save žmogų, kuris turi realų potencialą turėti tiek, kiek reikia kitam/kitai, nes ne bet kas bet kiek pagal prigimtį gali turėti ir turi.

54

Dvieju viska turinciu zmoniu tinkamumas viens kitam bus mazas? Tarpusavio santykis- naikinantis ir neigiamas? Is kur tai? Ar tikrai galvodamas rasai? Tavo manymu, poros tarpusavio tinkamumas gali buti pagrystas tik tuomet, jei vienas is partneriu bus apsirupines, o kitas- vargsas, elgeta? Cia kas per agitacija? Nu ka cia bandai pateisinti ar irodyti, Valdai big_smile ?.. Siulyciau pasireiksti trumpiau ir aiskiau... wink

55 (redagavo Velnias 2015-03-07 15:50)

Naikinantis ir neigiamas būna ne dėl turėjimo ir neturėjimo, o įgimtas. Turėjau galvoje, kad ne pagal turėjimą ir neturėjimą žmonės yra tinkami ar ne, o kad tas tinkamumas yra įgimtas ir dėl to kam rūpintis turėjimu ir neturėjimu, kai reikia rūpintis įgimtu (savybių) tarpusavio tinkamumu - ne pinigų ir daiktų pirmiausia.

Bet tu moteris, tai tau pirma pinigai ir daiktai, po to vyras smile

56

o velnias prifilosofavot cia .. big_smile reiks kokius 3 kartus perskaityt, kad suprasciau ka cia norejo pasakyt big_smile

57

Skaityk skaityk smile

58

Tėvai kalti, kad auklėja tokius vaikus.. O tėvų niekas nemokė, kaip reiktų auklėti vaikus, ką dėti į jų širdeles. Atrodo, kad tik dabar tokie žmonės yra. Tooooli gražu ne. Pavyzdžiui, anksčiau, kai gimdavo vaikas, seselė po savaitės ateidavo į motinos namus apžiūrėti ar tinkamos sąlygos augti vaikui, bet niekad nepaklausdavo " ar turi ugdymo planą, tikslą, kaip auklėsi vaiką"? Švietimo sistema sudaro visas sąlygas vaikų bukėjimui, mechaniškumui, bet ne atjautos pajautimui, supratingumui, elemtariausiam gerumui.. Tai va, tėvų niekas nemoko smile Todėl nebūkime tokie pasyvūs ir bent jau mes mokykimės, kaip derėtų auklėti vaikus, kad neišaugtų tokia karta, kaip tamsta minėjo!!!

59

negaliu  nesutikti su tamstelės mintimis smile

60

Teisingai Marija pasakei kaip Tikra Marija.
Taciau siais laikais dauguma zmoniu ir patys nevisada skiria kas yra bloga kas yra gera.