1

Tema: citatos ir mintys

parasykite jums labiausiai patinkanciu citatu ir minciu. smile

-------------------------------------

wa man patinka sitos:

Geriau sudegti nei uzgesti.

Meile kaip narkotikas - suteikia sparnus, bet neleidzia skristi...

Kai supranti, kad neturi ko prarasti, pradedi vaikscioti peilio asmenimis, tada ir didziausias skardis neatrodo baisus...

Nei nienas žmogus nevertas tavo ašarų, o tie kurie jų verti, tavęs niekada nepravirkdys

The death of one is a tragedy, but the death of milion is just a statistic

Gyvenimas - tai didziulis piesinys, kuriame nenaudojamas trintukas

Death is only another way to existense

Jie virsta zverimis ir sitaip atsikrato skausmo buti zmonemis

2

Re: citatos ir mintys

...aš buvau tarsi vaikas, žaidžiantis porcelianinias kitų žmonių gyvenimais... jie dužo ir aš
nesupratau dėl ko... ar man kada bus atleista už mano klaidas...už išdavystes... už tai, kad
sugrioviau mudviejų pasaulius....

Musu tikrasis as - tai tai, kas mes esame, o ne tai, ka is musu padare kiti.

3

ir kas yra kilniau,ar nusilengti dvasioj
strelems ir duziams atsauriems likimo,
ar su ginklu pries negandu marias
i kova stot ir jais nusikratyt?

4

draugas - tai zmogus, kuris zino tavo praeiti, tiki tavo ateitimi ir priima tave toki, koks esi siandien..:)

5

zodziai kuriu nepasko tikras draugas:"as busiu su tavim,nesvarbu ar tu pasakysi kad tau manes reikia ar ne..."

6

darysi visas imanomas klaidas:bet kol esi kilnasirdis,teisingas ir taip pat grieztas,negalesi isaudini pasaulio,ar net sukelti didelio sielvarto.(v.cerilis)

7

Bailus draugas blogiau už priešą, nes priešo saugausi, o draugu pasikliauji( L. Tolstojus)

8

Nesekmės — tai prieskoniai, kurie suteikia aromato sėkmei!!!

9

Kiekviena meile nori būti amžina ir tai yra jos amžina kančia.

10

Gyvenk, kol dega meiles rytas....

11

Matyti galima tik širdimi. Tai , kas svarbiausia, nematoma akimis. (Antuan de Sent-Egziuperi)

12

dievas kiekvienam pasauky nubrezia taka..tereikia perskaityti ka jis nubreze tau..

13

Keliai , kurie neveda niekur, nuveda toliausiai....(Z.Volformas)

14

pachmelinimuisi gerti alu tai tas pats kas ziema mysti i kelnes, kol myzi tol silta!!!

15

"Padaryk mano gyvenimą kitokį- Užrašysiu ant veidrodžio savo krauju... Krauju tekančiu iš mano venų... Ir užmigsiu... Užmigsiu amžiani...."

"Jei, Juozai, manai, kad esi pats kručiausias ir tau jau nėra kur auksčiau kilti, tai valio - apsidairyk ir nusileisk truputį ant žemės." ,,Dawg wargo neapykanta mums teikia,bet meile- dar daugeu.Ir kas gi ji ?Kilniu geismu ir apmaudo siautimas,keista butybe gimusi is nieko ,dziugi wergowe,saldanti liepsna,zavingu formu misinys kraupus,svininis pukas,dumas spindulingas ,ligota sweykata,bemiegis miegas?..Stai meile,kuri siaucia manyje ir veltui laukia atsako deja.Gal tau juokinga \

“Man žmogaus gyvenimas- gūdi liūdna naktis, kurios nebūtų įmanoma ištverti, jeigu kur ne kur nesublykčiotų žaibai, kurių akimirksnio šviesuma tokia guodžianti ir nuostabi, kad panaikina ir pateisina ištisus tamsos metus”.:::709:::709

16

..zmogus- ne angelas ir ne zweris,bet beda tame,kad,noredamas tapti angelu,jis tampa zwerimi..

17

Meile susideda iš vienos sielos dviejuose kūnuose

18

"Some things would never changed.." 2PacShakure

19

Gyvename kaip pasakoj...kuo toliau,tuo baisiau...gerai,kad dauguma pasaku turi happy end:D

20

Širdis širdžiai širdį duoda, širdis širdžiai atsiduoda. Širdis širdį širdyje laikytų,jei viena kitą pamatytų.