41

Re: citatos ir mintys

Pauksciai bunda, mes uzmiegam...

42

Tas, kuris tuštiems darbams teikia svarbos, svarbiuose darbuose bus tuščias žmogus.(Katonas)

43

asuskite man kokiu eilerastuku

44

Dangau, neatimk vilties issemti jura saukstu.

45

aciu

46

Daug kalbeti ir daug pasakyti, ne tas pats

47

Ispanų patarlė: Protingas žmogus pasisemia daugiau pranašumo iš savo priešo negu kvailys - iš savo draugų.

48

is J.Erlicko knygos:
"Pavasario naktimis megstu pagulet ant traukinio begiu, ziuriu i skyletadangu... Ir mano kelnes skyletos... kox risys tarp zmogaus ir dangaus. Bet stai ateina traukinys, ir as i sali traukiuos.Uztat ir negerbiu saves. Kitas nepasitrauktu. Tokiems siandien dangus..."
---------------------------------------
"Niekada nesigincyk su kvailiu. Kiti gali nepastebeti tarp jusu skirtumo"
------------------------
"Duodama mums dvi ausis ir tik vieną burną, gamta įtikinamai sako, kad reikia daugiau klausytis, negu kalbėti."[Plutarchas]
-------------------------------------------
"Niekas neskrenda per aukštai, jei skrenda savo sparnais."
-------------------
"Nedaryk kitiems to, ką norėtum, kad jie tau darytų. Pas jus tiesiog gali skirtis skonis."
-------------------------------------
Lengva paslėpti neapykantą, sunkiau meilę, bet sunkiausia - abejingumą.[L. Berne]
-----------------------------------
"Yra du begaliniai dalykai - Visata ir kvailumas. Beje, del Visatos as dar nesu visiskai tikras.[A. Einstein]

49

Uždirbtas duonos trupinys geriau negu veltui gautas kepalas,prancūzų patarlė

50

Mylek, kad gyventum, gyvenk,kad myletum... ; I know I am gonna die, so my revenger is living well... ; Gyvenimas - issukis, priimk ji! ;

51

Kur kas lengviau yra būti išmintingam kitiems negu pačiam sau.(F. de Larošfuko)

52

Žmogus, kartojantis nesąs kvailys, paprastai turi dėl to kaskokių abejonių. (V. Mizneris)

53

Leisk pasekti Tau pasaka apie dvi tolimas zvaigzdes, kurios mylejo, bet negalejo susitikti. O kai viena ju kita apkabino, jos sudege aistroje. Todel nenoriu isnykti is Tavo minciu. Pasklisti smulkiomis dulkemis po visata ir daugiau niekada netrugdyti Taves. Tiesiog is tolo Tavimi grozetis ir sypsotis tau nematant. Nenoriu... Man Tavo vardas lupose kas vakara sprusta ir as Tavo veida zvaigzdese matau. Man truksta Tavo silumos, kurios as taip ilgiuos. Padovanosiu viska, ko prasysi: dalele ranku silumos, sirdies tyrumo, buciniu aistros, nes pragaro ugny sudegti yra lengviau nei Tave palikti ir uzmirsti. Ka Tau rasyti? Kaip sielos smuikai rauda? Ar kaip vejas mane blasko po minciu labirintus? Man reikia krintancio lietaus, man reikia zvaigzdziu, spindincio dangaus... Man reikia, kad nakcia, Tu galvotum apie mane... Nes noriu buti tuo veju, kuris kedena Tavo plaukus, tuo maza sniegiena , kuri nutuptu Tau ant delno. Noriu buti zvaigzde, kuri globotu Tavo sapnus, ugnies liepsna, kuri degtu Tavo sirdyje. Lietaus laselis -svelniai lieciantis Tave. Noreciau buti namas, kuris apsaugotu Tave nuo audru. Noriu su Tavimi skaiciuoti krintancias zvaigzdes. Surinkti jas visas ir atnesti maza saulele lemties, apsviesti musu pasauliui. Bet kol Taves nera, mane naktis ramina. Vejas draiko plaukus. Lietus paslepia rasa...

54

jei mania kad blogiau negali atsitikti, tai butinai atsitiks

55

Jai žmones myli,tai jie pasauly tik dviese,visa kita jiems tik dekoracija... :::247

56

Tie, kurie giria moteris, pažįsta jas nepakankamai, o tie, kurie jas bara, nepažįsta apskritai.(G. Lebrenas)

57

Kam prisigerus vairuoti, jai prisirukes gali skraidyti?

58

suda sveisk ,sveisk vistiek nesublizges.

59

Gyvenimas tai nea lenta kur galima irasyti ir isbraukti,gyvenimas tai didele klaida krauju irasoma i SIRDI smile

60

http://forumas.ieskok.lt/imgload/874
JI dievino Jo akis, o Jam patiko Jos plaukai.
Jis sakydavo, kad Ji gera, miela, faina, draugiška, tačiau tiesą sakant Ji tuo netikėjo, nes per daug banaliai tai skambėdavo.
Jai patikdavo Jo paslaptingumas, o Jis nekentė Jos stebėjimo, bet juk Ji kitaip negalėjo.
Ji sakydavo, kad nekenčia Jo tiesmukiškumo ir nenoro arba apsimetinėjimo, kad nesupranta ir tai buvo tiesa. Juk Ji iš tiesų to nekentė. O Jis naiviai tikėjo, kad tik to, tačiau Ji juk buvo pana, o panos visada kažką pasilieka sau, kad neįžeistų Jo ego.
Jam nepatiko Jos balsas, todėl mieliau susirašinėdavo su Ja sms.
Ji užduodavo Jam klausimus, į kuriuos retai gaudavo atsakymus.
Jis visada sakydavo, kad savęs nekenčia, o Ji galvojo, kad esmė yra ne tame.
Jis nemokėdavo su Ja elgtis kaip su pana, o Ji Jam niekada to nesakydavo.
Jis Ją vadino drauge, o Jinai Jam jautė kur kas daugiau.
Ir JIE iš tiesų DRAUGAIS nebuvo, nes vienas kito nepažinojo.
Ir dar viena smulkmena- Ji vaikiškai tikėjo, kad iš JO ir JOS kadanors bus JIE...