81

Re: citatos ir mintys

Ir kodėl ši tema nebėra pildoma, juk čia tiek daug gerų bent jau man citatų visiems gyvenimo atvejams.:)

Joks gyvenimas nėra toks sunkus, kad negalėtumėte jo palengvinti savo požiūriu į jį. Elen Glasgow

Saugiausias būdas padvigubinti pinigus – sulenkti juos per pusę ir įsidėti į kišenę. Kin Hubbard

82

Už pinigus galima nusipirkti namą, bet ne šeimą, lovą, bet ne miegą, laikrodį, bet ne laiką, knygą, bet ne žinias, valgį, bet ne apetitą, padėtį visuomenėje, bet ne pagarbą, vaistus, bet ne sveikatą, seksą, bet ne meilę, draudimą, bet ne saugumą. Kaip matote, pinigai – dar ne viskas

83

arturas, 34 parašė:

Už pinigus galima nusipirkti namą, bet ne šeimą, lovą, bet ne miegą, laikrodį, bet ne laiką, knygą, bet ne žinias, valgį, bet ne apetitą, padėtį visuomenėje, bet ne pagarbą, vaistus, bet ne sveikatą, seksą, bet ne meilę, draudimą, bet ne saugumą. Kaip matote, pinigai – dar ne viskas

Taip šeima neišlaikysi be pinigų . Jo ir miegas neima jei mokesčiai smaugia o pinigų nėra kad skyles užsiūti . Nenusipirksi laikrodi tai ir eisi kas penkias minutes klausti kiekvieno ...- Kuri dabar valanda? . Ką ten apie žinias jei net negali TV žinias įsijunkit (elektra atkirpo). Apetitas ? Kur tau bus apetitas jai jau septyni matei vien bulvės. Padėti  padėti  ką tu čia nusišneki geriau jau dešimt litu kišenei nei ten kažkokia padėtis. Sveikata nu nežinau kai bet jau kai sveikatos tokiems jau nėra tai apie vaistus jau per vėlu galvoti . Meile? tu čia juokauji ar ne? Saugumas jei senelis paliko tavo tėvui medžioklinį šautuvą ,o tėvas ji nepragėrė .Tai gali save laikyti gan saugiu žmogumi.
Taip aš manau kad pinigai man yra puse to ką gali duoti tau gyvenimas .

84

Tikiuosi niekas nesupyks,kad angliskai,bet tesiog lietuviskai graziai neskamba.

Happiness is a journey not a destination.

There is "hell" in hello and "good" in goodbye. So don't be afraid of goodbye and be careful with hello.

85

Aš ir va angliškų pora smile

Good things can happen everyday but the best ones always take place on friday nights.

“ Love is the answer, but while you’re waiting for the answer, sex raises some pretty interesting questions. "
- Woody Allen, the New Shelton wet/dry

Im not even on drugs.Im just weird.
You're all the same: **** this, **** that!
Style is knowing who you are , what you want to say and not giving a damn.
Everything will be okay in the end. If it's not okay,it's not the end.
I don't do drugs I'm drugs.
If the music is too loud - you're too old.
Monsters don't sleep under your bed . They sleep inside your head.
If KARMA doesn't hit you ,I'll do it.
I like weird things. Weird may not always be good, but weird's always different.

86

Saules zuikutis...Arbatos puodelis...Juros osimas...Draugai...Sviezia duona...Kaciukas, zaidziantis siulu kamuoliu...Siltas lietus...Mociutes megztos kojines...Sypsena praeivio veide...Lakstingalos giesme...Mylimos komandos pergale...Zemuogiu uogiene...Didele laime susideda is mazu dalyku wink

87

Mano širdis prisipildo tarsi balionas, kuris tuoj sprogs. Ir tada aš prisimenu atsipalaiduoti ir nebandyti kabintis į gyvenimą. Ir tada jis teka pro mane kaip lietus. Ir aš jaučiu tik dėkingumą už kiekvieną savo kvailo mažo gyvenimo akimirką… :::001

88

Paskambins praeitis ir pasakys kad pasiilgo,padėk ragelį ir eik bučiuoti dabartį.

89

Žmogus klysta, toks jau gyvenimas. Bet pamilti - anaiptol ne klaida.(Romain Rolland)

90

I don't care what you think about me, because i don't think about you at all.

91

kas nieko nedaro,tas nieko neturi,mastyti irgi darbas:::402