Re: ka laikote normalia moterimi ar mergina?
mane traukia
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Apie Moteris → ka laikote normalia moterimi ar mergina?
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 5 6 7 … 11 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
mane traukia
Esu skaičiusi, kad vyriškų ir moteriškų hormonų santykis svyruoja ir žmonių, kurie turi 100% persvarą į vieną pusę, yra retenybė. Todėl ir renkamės pagal svyravimus...Sportiška, temperamentinga moteris greičiausiai patiks storuliukui, o minkštute apskritute susidomės temperamentingas šokliukas. Na, o protingumas, tai intelekto savybė ir nemanau, kad žemesnio intelekto žmogus gali lb.sudominti aukšto IQ , nors būna visko...
Sutinku. Tenka pabendrauti su tokiomis moterimis kurios tiesiai šviesiai man pasako kad ji man bus neidomi. Tad per aukštas IQ kartais gali padaryti meškos paslaugą.
tiesiog negaliu nepacituoti siu graziu savo pasnekovo minciu ...-protingiau protinga neatrodyt, tai menkina vyro protystę, pamina vyriškąją savivertę ir atstumia moterį, kaip moterį, nes vyriškalytis pradas geidžia moters, nuo kurios sklinda baikštus drovumas, kuklumas ir santūri visako nekaltybė, kurią pasitelkusi ji stengiasi paslėpti ar pažaboti savo žavesį-....
Super taiklai pastebėta. Duodu dešimt balų.
mane traukia
Tu išimtis.
Tai štai kaip tu atrodai... Tada suprantu kodėl savo nuotraukos neviešini.
kodel visos rodo?
Tapatipaslaptis parašė:Esu skaičiusi, kad vyriškų ir moteriškų hormonų santykis svyruoja ir žmonių, kurie turi 100% persvarą į vieną pusę, yra retenybė. Todėl ir renkamės pagal svyravimus...Sportiška, temperamentinga moteris greičiausiai patiks storuliukui, o minkštute apskritute susidomės temperamentingas šokliukas. Na, o protingumas, tai intelekto savybė ir nemanau, kad žemesnio intelekto žmogus gali lb.sudominti aukšto IQ , nors būna visko...
Sutinku. Tenka pabendrauti su tokiomis moterimis kurios tiesiai šviesiai man pasako kad ji man bus neidomi. Tad per aukštas IQ kartais gali padaryti meškos paslaugą.
Per aukšto IQ nebūna p.Renaldai...
Renaldas parašė:Tapatipaslaptis parašė:Esu skaičiusi, kad vyriškų ir moteriškų hormonų santykis svyruoja ir žmonių, kurie turi 100% persvarą į vieną pusę, yra retenybė. Todėl ir renkamės pagal svyravimus...Sportiška, temperamentinga moteris greičiausiai patiks storuliukui, o minkštute apskritute susidomės temperamentingas šokliukas. Na, o protingumas, tai intelekto savybė ir nemanau, kad žemesnio intelekto žmogus gali lb.sudominti aukšto IQ , nors būna visko...
Tiesiog Renaldas nesuprato - moterys norėjo mandagiai pasakyti, kad žemesnio intelekto vyrai joms bus neįdomūs... Taip, kad meškos paslaugą daro žemas intelektas...
Iskrypusioi visuomenei normali mergina yra ta,kuri yra ledine,kurios visi nori,kuri galvoja tik apie bapkes,ir kaip jai kazkas kazka nupirks... Mano supratimu normali mergina ir moteris yra ta,kuri yra realiste,gali siek tiek but crazy ir mastyt siek tiek laisviau,bet atitrukstant nuo realybes viena diena supranti kad isvaistei gyvenima Tai va mylinti.laukianti,norinti vaiku ir kartais pababegt nuo triuksmo dviese su antra puse
normali svelnioji lytis yra: kuri moka MYLETI VYRA IS NAUJO,neziurint i jokias jos patirtas anksciau nuoskaudas..!!!:) tiek nedaug,atrodo,o,realybeje-deja... lietuvaites visai primirso,kad Meile poroje,tai tik moters uzduotis ir prerogatyva..?!!! vyro-mesa parnesti namo ir buti apkabintam ir t.t. ...;) tad-sekmes,musu mielos ir mylimos lietuvaites,ieskokite priezasciu tik savyje..!!!:)
normali svelnioji lytis yra: kuri moka MYLETI VYRA IS NAUJO,neziurint i jokias jos patirtas anksciau nuoskaudas..!!!:) tiek nedaug,atrodo,o,realybeje-deja... lietuvaites visai primirso,kad Meile poroje,tai tik moters uzduotis ir prerogatyva..?!!! vyro-mesa parnesti namo ir buti apkabintam ir t.t. ...;) tad-sekmes,musu mielos ir mylimos lietuvaites,ieskokite priezasciu tik savyje..!!!:)
- nieko sau...
Mantas parašė:normali svelnioji lytis yra: kuri moka MYLETI VYRA IS NAUJO,neziurint i jokias jos patirtas anksciau nuoskaudas..!!!:) tiek nedaug,atrodo,o,realybeje-deja... lietuvaites visai primirso,kad Meile poroje,tai tik moters uzduotis ir prerogatyva..?!!! vyro-mesa parnesti namo ir buti apkabintam ir t.t. ...;) tad-sekmes,musu mielos ir mylimos lietuvaites,ieskokite priezasciu tik savyje..!!!:)
- nieko sau...
Yra protingų žmonių šiais laikais. Nenuostabu, visi raštingi...
Laimute parašė:Mantas parašė:normali svelnioji lytis yra: kuri moka MYLETI VYRA IS NAUJO,neziurint i jokias jos patirtas anksciau nuoskaudas..!!!:) tiek nedaug,atrodo,o,realybeje-deja... lietuvaites visai primirso,kad Meile poroje,tai tik moters uzduotis ir prerogatyva..?!!! vyro-mesa parnesti namo ir buti apkabintam ir t.t. ...;) tad-sekmes,musu mielos ir mylimos lietuvaites,ieskokite priezasciu tik savyje..!!!:)
- nieko sau...
Yra protingų žmonių šiais laikais. Nenuostabu, visi raštingi...
labai jau viduramziskai cia jis.
Dabar viduramžiai "in"...
Renaldas parašė:Tapatipaslaptis parašė:Esu skaičiusi, kad vyriškų ir moteriškų hormonų santykis svyruoja ir žmonių, kurie turi 100% persvarą į vieną pusę, yra retenybė. Todėl ir renkamės pagal svyravimus...Sportiška, temperamentinga moteris greičiausiai patiks storuliukui, o minkštute apskritute susidomės temperamentingas šokliukas. Na, o protingumas, tai intelekto savybė ir nemanau, kad žemesnio intelekto žmogus gali lb.sudominti aukšto IQ , nors būna visko...
Kad tavo žodžiai patektu Ponui Dievui į ausi...
Tapatipaslaptis parašė:Renaldas parašė:Sutinku. Tenka pabendrauti su tokiomis moterimis kurios tiesiai šviesiai man pasako kad ji man bus neidomi. Tad per aukštas IQ kartais gali padaryti meškos paslaugą.
Tiesiog Renaldas nesuprato - moterys norėjo mandagiai pasakyti, kad žemesnio intelekto vyrai joms bus neįdomūs... Taip, kad meškos paslaugą daro žemas intelektas...
Tai pas mane žemas intelektas, moterų požiūrių?? Čia tai naujiena man.
Ir kuo gi pasižymi aukštas intelektas? ☺
pvz., vienišas žmogus - tai jis vienišas dėl aukšto ar dėl žemo intelekto?
gal kaip tik dėl žemo? nes nesugeba nei prisitaikyti prie kito, nei moka ieškoti, nei moka įvertinti kito žmogaus, dėl to lieka kupinas nuoskaudų?
Man rodos, visai neseniai kazka viena akimi maciau apie tai, kad intelektualai sunkiau susiporuoja. Ar sapnavau? Lyg nea...
as pazistu nemazai itelektualiu zmoniu, kurie turi labai daug grazaus, protingo ir racionalaus pasakyti, bet elgiasi jie visai ne protingai. kazkoks paradoksas. kodel taip yra?
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 5 6 7 … 11 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Apie Moteris → ka laikote normalia moterimi ar mergina?