Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Aktyvios temos Neatsakytos temos
→
10 praktiškų patarimų, kurie Jums gali praversti naudojantis ieskok.lt ←
→ Susipažinkite su atsinaujinusiomis
ieskok.lt forumo taisyklėmis ←
Puslapiai Ankstesnis 1 2
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Temos RSS srautas
Žinutės: nuo 21 iki 26 iš 26

- Greta
- Forumo Naujokas
- Neprisijungęs
Re: "Aš netokia"
Kuo mažesnis intelektas, tuo garsiau rėkia 
Eivydas parašė:Rasa parašė:o man idomiausia, kodel ji tau taip atsake
Ir kodel istikro apie visas meginas vienodai reiketu galvoti?.. Juk jos istikro skirtingos, gali issirinkti `tokia, kokios ieskai, o jei sita ne tokia, gali pats jos paklausti kokia ji... Juk ne visos merginos pradeda lytini gyvenima vos pasirodo pirmos menesines
Rasa nebutinai kalbama apie lytini gyvenima. Man tik idomu kodel vienos merginos bando save iskelti tiek aukstai kad krenta zemiau nei zeme yra, o kitos yra savo vietoje is nekalba tokiu nesamoniu

- Konstantinas
- Forumo Legenda
- Neprisijungęs
siulau tema pavadinti "as nekokia"

- OLA
- Forumo Karalius
- Neprisijungęs
Eivydas parašė:Eglė parašė:Ir vyrus/vaikinus ne visad eina suprast. Beje, kai komplimentas būna atitinkantis realybę, nei viena nesipriešina 
Vaikinas: Tu labai graži
Mergina: Ne aš nesu graži
Vaikinas: Na ir eik tu .... man tik gražios patinka
Sakyk komplimenta blogai, nesakyk vel blogai.
kitas kai jums blogai. pasakyt pasako kad blogai o kas blogai tai nieks taip ir nezino
O prie ko cia komplimentai? Tiesiog mergina labai savim nepasitiki, uzguita, o vaikinui tokios nepatinka ir kadangi jis yra chamas ir dar mazvaikis tai dar ja ir pasiunte.

- Rasa
- Forumo Vanagas
- Neprisijungęs
Eivydas parašė:Rasa parašė:o man idomiausia, kodel ji tau taip atsake
Ir kodel istikro apie visas meginas vienodai reiketu galvoti?.. Juk jos istikro skirtingos, gali issirinkti `tokia, kokios ieskai, o jei sita ne tokia, gali pats jos paklausti kokia ji... Juk ne visos merginos pradeda lytini gyvenima vos pasirodo pirmos menesines
Rasa nebutinai kalbama apie lytini gyvenima. Man tik idomu kodel vienos merginos bando save iskelti tiek aukstai kad krenta zemiau nei zeme yra, o kitos yra savo vietoje is nekalba tokiu nesamoniu
Tai kaip tau mergina is oro tokia fraze pasake, ka jai uzlenkei?.. Gal ji ir pasikelusi, bet kad merginos ar moterys tokiom frazem zarstytusi be priezasties, neteko girdeti
...
25 Atsakymas nuo OLA 2015-03-24 22:31 (redagavo OLA 2015-03-25 00:29)

- OLA
- Forumo Karalius
- Neprisijungęs

- abrakadabra
- Forumo Vanagas
- Neprisijungęs
"Aš ne tokia", aš sakau tiems, kurie ne taip suprato mano veiksmus ir žodžius. Kadangi netinkamai suprato - mums ne pakeliui.
.
Žinutės: nuo 21 iki 26 iš 26
Puslapiai Ankstesnis 1 2
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Sukurta PunBB, palaikoma Informer Technologies, Inc.
The pun_bbcode official extension is installed. Copyright © 2003–2009 PunBB.