Re: Seksas už pinigus turi būti legalus
Dar pagalvojau apie tai.
Tarkim seksas už pinigus Lietuvoje legalus.
Tarkim, merginos, moterys, kurios mylisi už pinigus jaučiasi gerai, yra gražios, bendrauja pagarbiai, mandagiai - jos mylisi su kuo joms reikia ir kada.
Tokiu atveju jos sudarytų rimtą konkurenciją toms, kurios nesimyli už pinigus.
Tos nebegalėtų elgtis nepagarbiai, įžeidžiančiai ir kitaip žaloti vyrų, jei norėtų, kad vyrai su jomis bendrautų, mylėtųsi, ir tuo labiau - gyventų kartu. Ne. Jos turėtų elgtis puikiai.
Nes visur aplinkui, tokios pat gražios ir gražesnės, maloniai bendraujančios ir svarbiausia - besimylinčios iškart už pinigus, būtų Jos
O konkurencija būtina. Nes kuo didesnė konkurencija, tuo aukštesnė kokybė.
Tada vyrai galėtų laisvai rinktis, su kuo jiems bendrauti. Ar su tom, kurios elgiasi gražiai, pagarbiai, ir iškart mylisi su jais, ar su tom kitom, kurios iškart nesimyli, ir neduok dieve elgiasi nepagarbiai, įžeidžiančiai, ir dar kažko pirmos reikalauja. Ne.
Pavyzdžiui, jeigu aš eičiau per pietus gatve, ir prie manęs prieitų graži, besišypsanti mergina ar moteris, ir sakytų man: 'Labas, brangusis. Dabar pietų metas ir gal norėtum praleisti su manim šiek tiek laiko?'. Aš jai atsakyčiau: 'Taip, brangioji - kaip tik turiu laisvą pusvalandį, ir Tu labai graži'. Ir mes eitume mylėtis. Ir žinai ką - po tokio pabendravimo aš ją pakviesčiau ir pavaišinčiau pietumis, nupirkčiau jai auskarus, žiedą, batus, suknelę, gėlių ir kitokių dovanų, kokių tik ji norėtų - už kiek turėčiau tuo metu tam pinigų
Va taip va.