21 (redagavo JuodaiBaltiBatai 2015-03-28 14:22)

Re: Seksas už pinigus turi būti legalus

Dar pagalvojau apie tai.

Tarkim seksas už pinigus Lietuvoje legalus.

Tarkim, merginos, moterys, kurios mylisi už pinigus jaučiasi gerai, yra gražios, bendrauja pagarbiai, mandagiai - jos mylisi su kuo joms reikia ir kada.

Tokiu atveju jos sudarytų rimtą konkurenciją toms, kurios nesimyli už pinigus.

Tos nebegalėtų elgtis nepagarbiai, įžeidžiančiai ir kitaip žaloti vyrų, jei norėtų, kad vyrai su jomis bendrautų, mylėtųsi, ir tuo labiau - gyventų kartu. Ne. Jos turėtų elgtis puikiai.

Nes visur aplinkui, tokios pat gražios ir gražesnės, maloniai bendraujančios ir svarbiausia - besimylinčios iškart už pinigus, būtų Jos smile

O konkurencija būtina. Nes kuo didesnė konkurencija, tuo aukštesnė kokybė.

Tada vyrai galėtų laisvai rinktis, su kuo jiems bendrauti. Ar su tom, kurios elgiasi gražiai, pagarbiai, ir iškart mylisi su jais, ar su tom kitom, kurios iškart nesimyli, ir neduok dieve elgiasi nepagarbiai, įžeidžiančiai, ir dar kažko pirmos reikalauja. Ne.

Pavyzdžiui, jeigu aš eičiau per pietus gatve, ir prie manęs prieitų graži, besišypsanti mergina ar moteris, ir sakytų man: 'Labas, brangusis. Dabar pietų metas ir gal norėtum praleisti su manim šiek tiek laiko?'. Aš jai atsakyčiau: 'Taip, brangioji - kaip tik turiu laisvą pusvalandį, ir Tu labai graži'. Ir mes eitume mylėtis. Ir žinai ką  - po tokio pabendravimo aš ją pakviesčiau ir pavaišinčiau pietumis, nupirkčiau jai auskarus, žiedą, batus, suknelę, gėlių ir kitokių dovanų, kokių tik ji norėtų - už kiek turėčiau tuo metu tam pinigų smile

Va taip va.

22 (redagavo JuodaiBaltiBatai 2015-03-28 14:23)

O kokios baudos dabar Lietuvoje, jei įrodo, kad mylėjausi su mergina, moterim už pinigus?

23

JuodaiBaltiBatai parašė:

Dar pagalvojau apie tai.

Tada vyrai galėtų laisvai rinktis, su kuo jiems bendrauti. Ar su tom, kurios elgiasi gražiai, pagarbiai, ir iškart mylisi su jais, ar su tom kitom, kurios iškart nesimyli, ir neduok dieve elgiasi nepagarbiai, įžeidžiančiai, ir dar kažko pirmos reikalauja. Ne.

Pavyzdžiui, jeigu aš eičiau per pietus gatve, ir prie manęs prieitų graži, besišypsanti mergina ar moteris, ir sakytų man: 'Labas, brangusis. Dabar pietų metas ir gal norėtum praleisti su manim šiek tiek laiko?'. Aš jai atsakyčiau: 'Taip, brangioji - kaip tik turiu laisvą pusvalandį'. Ir mes eitume mylėtis. Ir žinai ką  - po tokio pabendravimo aš ją pakviesčiau ir pavaišinčiau pietumis, nupirkčiau jai auskarus, žiedą, batus, suknelę, gėlių ir kitokių dovanų, kokių tik ji norėtų - už kiek turėčiau tuo metu tam pinigų smile

Va taip va.

o per ta pusvalandi tavo zmona sulakstys i parduotuve tau markiniu, kojiniu ar megztuko, vaikui(ams) triusikeliu ar paltuko, o gal paprasciausiai nusoks iki pc, nes zino, kad ten vistienai 30 proc. nuolaida
vakare tu po geros dienos uzmigsi, o zmona liks pikta...
ai, nu jo, tau ryt jos nereikes rinktis, nes gatveje susitiksi vel kazka...

24 (redagavo JuodaiBaltiBatai 2015-03-28 14:38)

Aš juk nerašiau, kad būčiau vedęs. Aš tuo metu būčiau be žmonos. Bet jeigu būčiau su žmona ir žmona rimtai pradėtų žalingai elgtis, tai gal ir pasakyčiau griežtai, kad arba ima bendrauti normaliai, arba eisiu mylėtis už pinigus smile Bet žinoma tuo atveju reiktų viską išsiaiškinti kas dėl ko, kad būtų gerai, jei tai nėra įgimtas netinkamumas, vėl įsijungęs poravimosi instinktas ar dar kažkas, nes aš už tai, kad poroje bendrauti su poros atstove, kol bendraujame, ar su žmona, ir žinoma, aš imčiau ją ir jos dovanas ir pats jai dovanočiau viską. Kol to reikėtų.

25

JuodaiBaltiBatai parašė:

Aš juk nerašiau, kad būčiau vedęs. Tu tai sukūrei.  .

na cia tik vienas is variantu... o jis labai realus, nes cia daug vedusiu... 

JuodaiBaltiBatai parašė:

Bet jeigu būčiau su žmona ir žmona rimtai pradėtų žalingai elgtis, tai gal ir pasakyčiau griežtai, kad arba ima bendrauti normaliai, arba eisiu mylėtis už pinigus smile  .

žalingai... smile smile smile

vietoj zmonos tada alimentus uzvaryciau ir nebeliktu pinigu myletis uz pinigus smile smile
bet cia irgi tik vienas is variantu

26 (redagavo JuodaiBaltiBatai 2015-03-28 14:45)

Tai gerai. Kieno supratimas toks, kad geriau eiti mylėtis už pinigus, negu pirma susitvarkyti savo reikalus su žmona, tie eitų. Gal po to geriau sektųsi tvarkytis tuos reikalus smile O gal ir ne. Bet kuriuo atveju viskas pajudėtų.

Liktų liktų smile

Vyro juk prigimtis dirbti dėl sekso smile Tai yra bendravimo su moterim smile

27

idomu, jeigu legalizuotu, kiek surinktu mokesciu :::008  i biudzeta, kad paskui pensijas moketu toms moterytems...  nemanau, kad butu apciuopiama suma... kas nores valstybei pinigus moket uz savo versla. sau pasliks

28 (redagavo JuodaiBaltiBatai 2015-03-28 14:54)

Kiek surinktų, tiek. Vistiek būtų daugiau. Bedarbių daug ir jei dalis jų mylėtųsi už pinigus, tai.

29

jau man net verslo ideja kilo... greiciau ta legaluma padarytu smile

30

JuodaiBaltiBatai parašė:

50 eurų už 15 minučių ar kiek?

uzsienyje 50 euru uz 20 minuciu 100 euru uz 40 minuciu 150 euru uz val jei perki paslauga nuo 100 eur ir daugiau i kaina ieina atalaiduojantis arba erotinis masazas. su afrikiete ar su senesne moterimi gali susitarti ir uz 35 eur

31 (redagavo JuodaiBaltiBatai 2015-03-28 16:07)

Normaliai.

Tai pas mus pagal algų skirtumą, kuris su belgų yra 4,6666666666666667 karto (pagal 1400/300), šios paslaugos 'turėtų' kainuoti:

20 minučių - 10,7 euro

40 minučių - 21,4 euro

1 valanda - 32,1 euro

Minimalūs atlyginimai Europoje

http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_so … nimum_wage

32

ne mano kisenei tokios pramogos... big_smile

33

yra ir pliusu ir minusu.... Vertybes prarandamos... tada ir seimu nebereikia ir meile zodis tampa tik tas kur lovoj... Na zodziu, prasti reikalai.

34

Vytiokas parašė:

yra ir pliusu ir minusu.... Vertybes prarandamos... tada ir seimu nebereikia ir meile zodis tampa tik tas kur lovoj... Na zodziu, prasti reikalai.

nera prarandamos tos vertybes. Belgijoje Olandijoje ir Vokietijoje veikia viesnamiai taciau ten zmones ir seimas kuria ir vaikus augina ir gyvena savo iprasta gyvenima

35

profesoriux parašė:

net 50 euru neturi?)

36

"Mylėtis už pinigus" ? Ar suvoki ką rašai ? Už pinigus gali pasidulkinti, o ne pasimylėti. Eik į stoties rajoną savo mieste ir galėsi "mylėtis". :::037.
Ne visiems lemta gerai pasimylėti, daugelis teverti tik pasidulkinimo.

37

Ninada lia lia parašė:

"Mylėtis už pinigus" ? Ar suvoki ką rašai ? Už pinigus gali pasidulkinti, o ne pasimylėti. Eik į stoties rajoną savo mieste ir galėsi "mylėtis". :::037.

prie stoties per daug baisios narkomanes. normalios merginos nuosavam bute priimineja) svarbiausia kad iki laimingos pabaigos)

38

Ninada lia lia parašė:

Na kur cia esme- myletis ar dulkintis, juk pats veiksmas- tas pats smile Vyrai susimoka pinigus, juos aptarnauja grazi isaukleta mergina, padaro malonia paslauga... Gal jiems tai is tikro geriau nei seksas su savo pikta, pavargusia, apsileidusia zmona, kuri beveik kasdien skundziasi skaudancia galva... O beje, su tokia zmona ir nemokamai, kaip pavadintum ta pati veiksmo akta- dulkinimusi, mylejimusi ar seksavimu big_smile ...?

39

profesoriux parašė:

gal ir ten akcijos kokios buna (kaip su prekem pries galiojimo pabaiga smile ), gal dar sulauksi ir su savom kisenem sventes big_smile ...

40

Rasa parašė:
profesoriux parašė:

gal ir ten akcijos kokios buna (kaip su prekem pries galiojimo pabaiga smile ), gal dar sulauksi ir su savom kisenem sventes big_smile ...

maciau raudonuju zibintu kvartale kai vyras ejo ir klause prostitutes gal duos uz 5 eurus arba kiek minuciu galima uz 5 eur) kai kurios stengdamos suvilioti klienta netgi leidzia nemokamai paliesti ar apkabinti save) tai kad ir su mazai pinigu gali prasisukti)