1

Topic: Kas geriau būti vienam amžinai ar būti dviese ir laimingi?

Kur rimtos moterys dingo, kodėl jums svarbiau tik pinigai, o ne jausmai, meilė, bendravimas šiltas..? tikiesi rasti tobula vyrą greičiau tapsite senbernėm nei rasi .. būkit drąsios ryžtingos siekit tai ko norit.. tokios tendencijos bendraujančių su žiburiu nelabai rasi..

2

Re: Kas geriau būti vienam amžinai ar būti dviese ir laimingi?

Arturai, zmones nebemoka buti laimingais... Jei esi vienas nelaimingas, salia taves atsiras kitas nelaimingas, tai ar yra sansu kad dviese busit laimingi ?.. Nera... Bus tik salia du nelaimingi zmones... Jei zmogus moka buti laimingas, tai kam jam salia koks zanudnas tipas, kuris ji liudintu, jei jis pritraukia tiek zmoniu, kad laisvai is ju gali issirnkti toki, kuris irgi moka tikrai dziaugtis gyvenimu... Nereiketu laiko gaist, kaip kad saves gailejimui, gyventi reikia taip, kad kiti tavimi dometusi, zavetusi, tada ir pritrauksi zmones wink

3

matai kaip aš tik pykstu kodėl tokie žmonės,,, nereikia kad gailėtusi aš esu tiek laimingas kiek esu ne per daug manau dviese butų geriau bent jau taip galvoju

4

zmones kazkas turi risti- kazkoks bendras projektas, kitaip jie greit tampa vienas kitam nebeidomus, nuobodus... Juk nesitiki pats, kad tave su kokia mergina ristu liudesys ar pyktis...  Nors, kita vertus, jei bus suvienytos jegos pries kazka, gali atsirasti kazkoks rysys wink ...

5

Rasa wrote:

zmones kazkas turi risti- kazkoks bendras projektas, kitaip jie greit tampa vienas kitam nebeidomus, nuobodus... Juk nesitiki pats, kad tave su kokia mergina ristu liudesys ar pyktis...  Nors, kita vertus, jei bus suvienytos jegos pries kazka, gali atsirasti kazkoks rysys wink ...

žinau galima atrastų bendrų dalykų vienas kitą suprasti padėti eiti kartu per ši gyvenimą nelengva

6

zinai, parasysiu pavyzdi... Siandien su draugem sedejom kavineje... Vienos isejo parukyti, kita i tulika pabego, prie staliuko likau sedeti viena... grojo muzika, tiesiog klausiausi, ir tuomet su manim pokalbi uzmezge padavejas... Jis tiesiog pasidomejo ko liudziu... Aisku, kad nuliusciau reiktu kad butu nesekmiu virtine, bet nejau viena prie stalelio sededama galeciau atrodyti linksmai big_smile ... Mes su juo pradejom plepeti, apie niekus, juokavom, pakol gryzo mano drauges... Barmenas neuzsiiminejo jokia komercija, kalbindamas mane ir man tai patiko, jis nesiule nieko, mes tik juokavom... Jei mano padetis butu kitokia, galbut kita karta eiciau i ta kavine kad vel uzmegsti toki pokalbi, kuris sukelia sypsena- gera emocija... Barmenas nepasizymejo nei groziu, nei pupsinciais raumenimis, bet jis- sudomino, o tai yra daug stipriau nei kazkokie kvaili kultai... Jei busi idomus, domiesiesi kitais, paliksi gilesni ispudi, paliksi nora bendrauti su tavimi, uzmegsti tikresni rysi wink

7

tikrai reiktų domėtis bet kur mm slegia vienatvė išgyvensiu

8

eisiu ir aš busiu liūdnas gal užkalbins kaip nors

9

arba pats ieskok liudnai atrodanciu, kad pakalbinti galetum wink

10

su tolia profilio nuotrauka "as ne liudnas , as visalaik toks " tikrai nekelia optimizmo , na ir forumui tema ...

11

Arturas wrote:

Kur rimtos moterys dingo

rimtos moterys turi vyrus ir augina vaikus. vedybu rinkoje liko tik liekanos arba nelikvidines prekes. visos normalios merginos yra isgraibstomos 16-25 metu amziuje toliau nieko nebelika. antra amziaus grupe kurioje daug vienisu moteru yra virs 40-50 metu maziaus nes ten daug vienisu nasliu bet tokiam amziuje man jau nieko nebereikes.
laisvu moteru kieki rodo net skelbimu perziuru statistika. jeigu palyginsi kiek moteru perziuri 20-mecio vyro skelbima kiek 30-mecio ir kiek 40-mecio skelbima is karto darosi viskas aisku. 30 metu tai toks amzius kai 20metems jau per senas o 40-50 metu naslems dar per jaunas o bendraamzes visos jau sukure seimas.

12

nieko gero..nieko ta tema neduoda .. pakalbinsiu

13

Į temos klausimą (būti vienam ar poroje) pats atsakyčiau jog geriau vienam. Tokiu keliu eidamas išvengiu daugybės nemalonumų: negresia nei draugystės, nei vestuvės, nei skyrybos, jokių turto atėmimų ir t.t. O ir piniginė storesnė lieka, nereikia papildomai išlaidauti dėl kitų. Žinant šių laikų merginas nemanau, kad tai verta - gaištamas laikas ir pinigai veltui. Merginos šiais laikais yra labai jau egocentriškos ir egoistės. Joms reikia, kad berno išvaizda būtų plius minus gera, o svarbiausia kad turėtų daug pinigų. Iš šono esu girdėjęs daug įvairių situacijų (porų bendravime) ir merginos man paliko tik neigiamą įspūdį Jos iš tiesų yra tik savimylos ir bandro atrodyti pranašesnės už savo bernus, laiko juos po padu. Iš viso šito ir kilo idėja pabandyti viską pasiekti savarankiškai - karjera, namas, automobilis it t.t.
Žinoma neišvengiu merginų dėmesio, bet turėdamas tokią gynyba ir stiprius faktus apie jas - iš kart joms pasakau, kad jos tik gaišta savo laiką, manęs vistiek nesuinteresuos niekuom. Kadangi esu plius minus apsirūpinęs viskuom, mergina man nereikalinga, o ir merginos panašių idėjų laikosi, jei apsirūpina gerai tai bernai nebereikalingi, tad tik ir linkėčiau merginom, kad gerai apsirūpintų ir nelystų prie priešingos lyties. Bus išvengta daug nemalonumų. smile

14

gal ir tiesa būsiu vienas

15

Žinoma, kad geriausia būti vienam, jei jau kilo tau tokia dilema užduodant tokį klausimą.  Niekas nekvaršina galvos nesąmoningais klausimais, nuotaikų kaita ir t.t. Gyveni sau patenkintas ir laimingas amžinai. :::016.
Kiek pastebiu, labai daug vienišų vyrų ir moterų. Tiems, kurių tokia vienatvė netenkina, sudėtinga rasti tą vienintelį, o gal ir net neįmanoma.
Šiais laikais moterys įnirtingai sieka rasti vyrą tik dėl to, kad jis užtikrintų saugumo jausmą. Nes šiuolaikinės mergaitės dažniausiai gyvena iš vyro kišenės :::044:::044:::044:::044:::044, tampa priklausomos nuo vyro per visus galus.Aš noriu būti nepriklausoma. O kai moteris turi gerą darbą, daug įdomios veiklos, gyvenamą vietą nuostabią:::016, draugų ir bičiulių, kam tas antras ir reikalingas. Gyvenkime po vieną.
P.S.tikras vyras būtų visai gerai. Bet kur jis ?

16

Ninada lia lia wrote:

O kai moteris turi gerą darbą, daug įdomios veiklos, gyvenamą vietą nuostabią:::016, draugų ir bičiulių, kam tas antras ir reikalingas. Gyvenkime po vieną.
P.S.tikras vyras būtų visai gerai. Bet kur jis ?

Viską tai turiu, bet ir vyro tokio pat norisi smile Tik va va, kur jis?

17

Nebera vertybes but kartu, susitinka zmones savo malonumui ir gana , ot atejo laikai, tik manau senatvej gailesis tokie zmones

18

o aš noriu draugės šalia

19

vladas wrote:

Nebera vertybes but kartu, susitinka zmones savo malonumui ir gana , ot atejo laikai, tik manau senatvej gailesis tokie zmones

Vertybė gal ir yra, tik va kad Lt merginos yra nk gero... Mas iš to buvimo kartu, jei visa tai lengva prarasti? Bet kuri mergina norės berno tokio, kuris uždirba panašiai kaip ji arba daugiau.. o ką jei prarandi darbą ir negali greitu metu įsidarbint arba įsidarbini į tokį, kuriame mažiau moka? Mergina paliks iš karto.. Merginoms dabar vertybė yra pinigai, o ne pats žmogus.. Dabartinės panos yra visiškai nepatikimos, todėl rizikinga gyventi poroje.. Jei esi mėgstatntis riziką ir ekstrymą - bandyk laimę smile

20

VortexWind wrote:

Į temos klausimą (būti vienam ar poroje) pats atsakyčiau jog geriau vienam. Tokiu keliu eidamas išvengiu daugybės nemalonumų: negresia nei draugystės, nei vestuvės, nei skyrybos, jokių turto atėmimų ir t.t. O ir piniginė storesnė lieka, nereikia papildomai išlaidauti dėl kitų. Žinant šių laikų merginas nemanau, kad tai verta - gaištamas laikas ir pinigai veltui. Merginos šiais laikais yra labai jau egocentriškos ir egoistės. Joms reikia, kad berno išvaizda būtų plius minus gera, o svarbiausia kad turėtų daug pinigų. Iš šono esu girdėjęs daug įvairių situacijų (porų bendravime) ir merginos man paliko tik neigiamą įspūdį Jos iš tiesų yra tik savimylos ir bandro atrodyti pranašesnės už savo bernus, laiko juos po padu. Iš viso šito ir kilo idėja pabandyti viską pasiekti savarankiškai - karjera, namas, automobilis it t.t.
Žinoma neišvengiu merginų dėmesio, bet turėdamas tokią gynyba ir stiprius faktus apie jas - iš kart joms pasakau, kad jos tik gaišta savo laiką, manęs vistiek nesuinteresuos niekuom. Kadangi esu plius minus apsirūpinęs viskuom, mergina man nereikalinga, o ir merginos panašių idėjų laikosi, jei apsirūpina gerai tai bernai nebereikalingi, tad tik ir linkėčiau merginom, kad gerai apsirūpintų ir nelystų prie priešingos lyties. Bus išvengta daug nemalonumų. smile

Manau esi nusitases liurbis kuri tik medziai ir tos pacios lyties atstovai domina, nereicia mums cia tu idijotisku agitaciju apie meile tai paciai lyciai, zmones patys atsirenka kas jiems geriau:::028