1

Topic: kaip moterys vertina jaunesni partneri?

kaip moterys vertina jaunesni partneri? lytiniame gyvenime

2

Re: kaip moterys vertina jaunesni partneri?

visame kame jaunesnis partneris yra jaunesnis ..maziau ismano..ir galiausiai uzknisa ..

3

Nekaip vertina

4

Jaunesnį tai kuo? statistiniais metais (365 dienos) ar kuo?

Iš asmeninės patirties sakau, jog augimo tempas labai skirtingas. T.y.  Tu Mindaugai gali būti vyresnis ir už 40metę moterį, visais aspektais, o gali būti ir nė vienu iki kol numirsi.

5

Aš nustebęs, jei yra kokių nors šiame pasaulyje žmogus, kuris nebus laimingas su jaunesnių moterų .. :* :* :*

6 (edited by V alda S 2015-04-02 17:22)

Neretai vyresnė moteris būna mažiau protinga už jaunesnį vyrą, bet pas ją reiškiasi tas elgesys, kad ji dėl to, jog yra vyresnė, mano, kad yra ir protingesnė, kai taip nėra. Aš tai vadinu buku išdidumu. Vyresnes pasiima protingesni ir atitinkamai protingi jaunesni. Vyresnė nieko nereiškia, jei ji nepakankamai protinga, o tik pasikėlusi dėl amžiaus skirtumo - ji visiškai netinkama. Prisimenu, man buvo gal 27, ir su manim autobuse gražiai flirtavo labai graži 50 metė moteris. Jai norėjosi padovanoti man servetėlę dėti kriaušių graužtukus, kuriuos, valgydamas kriaušes, dėjausi į delną. Man patiko. Tokią imčiau. Ji protinga ir nepasikėlusi. Man patinka tik protingos ir nepasikėlusios. Apskritai moters didžiausia vertybė yra protingas elgesys, nes nuo to priklauso visa bendravimo kokybė, o tai yra svarbiausia, nes nuo to priklauso savijauta, sveikata, ir pasisekimas gyvenime. Dėl to vyrui nėra nieko svarbiau už atitinkamai protingą moterį. Išvaizda po to.

7

Jaunesnius vertinu neigiamai. Bent jau mano amžiuje, kai vaikai tampa pilnamečiai, reikėjo juos užauginti ir išleisti į gyvenimą ir pati dar nepasenus, tai meilužio dar auginti tikrai nesiruošiu. Vyrukams, kurie parašo ir nori susipažint būdami 10-20 m. skirtumu jaunesni siūlau kreiptis į psichologus.

8

V alda S wrote:

Neretai vyresnė moteris būna mažiau protinga už jaunesnį vyrą, .

Klausimas ne apie protą, kurio nėra kaip išmatuoti, o apie lovos reikalus. Susimovei, nors norėjai pasirodyt labai protingas.

9

Raselė wrote:

Jaunesnius vertinu neigiamai. Bent jau mano amžiuje, kai vaikai tampa pilnamečiai, reikėjo juos užauginti ir išleisti į gyvenimą ir pati dar nepasenus, tai meilužio dar auginti tikrai nesiruošiu. Vyrukams, kurie parašo ir nori susipažint būdami 10-20 m. skirtumu jaunesni siūlau kreiptis į psichologus.

Man išvis nepilnamečiai rašinėja big_smile big_smile

10

zmogus zmogui nelygus wink

11

Mindaugas wrote:

kaip moterys vertina jaunesni partneri? lytiniame gyvenime

Turetu taip vertinti, kiek tas partneris ir yra vertas... Bet konkreciu atveju, ar tik cia nebus koks uzmaskuotas prasymas, tipo- moterys, padekite man, pamokykite mane sexo paslapciu ... :::021

12

Faktas, kad daugumai merginu/moteru labiau patinka vyresni vyrai (ypac kuo jaunesnems), nes vyrauja toks stereotipas, kad pas vyresnis vyras ismintingesnis, protingesnis, geresnis lovoje, jau kazko pasiekes ir turintis pagrinda gyvenime ir t. t. Bet, visgi, manau, kad nemaza dalis zmoniu apskritai (o siuo atveju merginos), neretai su reiksmina butent visai ne tuos dalykus, kurie turetu buti sureiksminami santykiuose. Svarbu, kad butu apsirupines ir mane aprupintu nu ir dar padoriai atrodytu ir sugebetu patenkinti, o asmenybe kaip tokia neretai atsiduria antram plane. Jaunumas jaunumui nelygu, priklauso nuo zmogaus ir jo vidines brandos. Man patinka vyresnes merginos ir neturiu problemu su jomis bendrauti, bet va, kad merginos ne visos bendrauja, nes FAKTISKAI tu uz jas esi jaunesnis. Nors kiekviena moteris noredama tureti lygiaverti partneri salia, turetu galvoti apie jaunesni vyra, nes vyrai greiciau sensta big_smile Be to jaunas vyras salia, jaunystes eleksyras kiekvienai wink

13

iprastai vyresnio amziaus vyrai iesko jaunesnes uz save, o moterys ziuri iprastai i  bent kiek vyresni partneri, normalu, kad truputi vyrai leciau bresta. taip gamta sukure.  smile
o mano nuomone protinga moteris visada ieskos vyresnio, apsirupinusio, turincio bent ateiti vyro.

14

Aisku,kad apsirupines vyras pirmiausiai yra garantas,kad neatsises ant sprando moteriai materialiai. Antra;kad  apsirupines vyras yra proringas ir apsukrus vyras. O moterei norisi saugumo salia  patikimo vyro ir visai nesvarbu kiek jam metu.
.

......

15

O jaunas vaikinas negali būti apsirūpinęs? big_smile

dalija wrote:

Aisku,kad apsirupines vyras pirmiausiai yra garantas,kad neatsises ant sprando moteriai materialiai. Antra;kad  apsirupines vyras yra proringas ir apsukrus vyras. O moterei norisi saugumo salia  patikimo vyro ir visai nesvarbu kiek jam metu.
.

......

16

Jeigu tas jaunas vaikinas ne pagal metus subrendęs, tada gerai vertinu. Bet, kad šiuolaikinis jaunimas yra totalūs myžniai, tad - tegul ieškosi už save jaunesnių. :::010.

17

As vertinu teigiamai, nes kartais tas jaunesnis buna labiau patyres nei vyresnis, aisku daug kas priklauso ir nuo pacio vaikino smile

18

jaunesni uz tave Vaida? Na tai jau netoli kriminalo...

19

bet kokiu atveju sutikti turetumet, kad nepabendrausi, nezinosi tau tinka ar ne.
Kad turtingas, tai nereiskia, kad apsukrus, kad apsukrus, tai nereiskia, kad protingas, kartais laimes kudikis, kartais tinginys islepintas tevu, kartais pasiekes viska savo rankom.
o metai vistiek svarbu..  ziurint i tai, kad vyrai iesko jaunesnes, tad nenoretumet buti paliktos, del to kad pasenot?

20 (edited by Birute 2015-04-06 09:37)

ally lorel wrote:

bet kokiu atveju sutikti turetumet, kad nepabendrausi, nezinosi tau tinka ar ne.
Kad turtingas, tai nereiskia, kad apsukrus, kad apsukrus, tai nereiskia, kad protingas, kartais laimes kudikis, kartais tinginys islepintas tevu, kartais pasiekes viska savo rankom.

o metai vistiek svarbu..  ziurint i tai, kad vyrai iesko jaunesnes, tad nenoretumet buti paliktos, del to kad pasenot?

Ne, to nebijom smile)) Nes tos, kurios renkasi tik tokius santykius, paliktų jaunesnį nes šis jau paseno