Re: Ar egzistuoja Dievas?
prie ko tie rusai?prie ko garbinimas?POPIEZIUS?! ir nuo kada Dievas suteike zmogui laisve? maldoje konkreciai ir aiskiai yra pasakyta(te bunie Tavo VALIA kaip danguje taip ir zemeje)...
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Ar egzistuoja Dievas?
prie ko tie rusai?prie ko garbinimas?POPIEZIUS?! ir nuo kada Dievas suteike zmogui laisve? maldoje konkreciai ir aiskiai yra pasakyta(te bunie Tavo VALIA kaip danguje taip ir zemeje)...
Beatričė vėl pokštauja
Sargis wrote:Vytautas wrote:Mažoka - visata gerokai didesnė už tave
mazokas vyksmas?
nelabai supratau ka norejai pasakyt
Tavo veiksmas per mažas, kad kalbėti apie visatą.
kaip jis gali buti per mazas kalbeti apie visata, jeigu jis vyksta visatoje?
Sargis wrote:Vytautas wrote:Viskas - kačių maistas
Ir kas gi tas viskas yra? Iš kur žinote, kad jis tai, ką pasakėte?taigi lietuvis esi
visata, jau tau zodis sako kad visata - visa tai
tame visame tame negali buti nieko ko nera paciam dieve, todel ir pasakyta yra kad mes sukurti pagal jo atvaizda
plius mano patirtis asmenines tai paliudija dar stipriau
tau paprasti dalykai labai sunkiai kvildenasi, kazkokias per sunkias formules sprendi, genialu tai kas paprasta, o viskas is tiesu ir yra paprasta
Tai, tame - kas do daiktai? Tiesiog kalbi tuščiomis frazėmis, dėl to ir sunku suprasti ką sakai.
Beje, vieni sukurti pagal jo atvaizdą, kiti - pagal Viešpats.
kas tame do daiktai? mano tusti zodziai bent suprantami kitiems, o tu kalbi netik tusciais zodziais bet dar ir nesuprantamais tai turbut, tu sukurtas pagal jo atvaizda ir mokaisi is kitu atvaizdu, o as is viespats, nes vešu pats is savo patirciu
Vytautas wrote:Sargis wrote:mazokas vyksmas?
nelabai supratau ka norejai pasakyt
Tavo veiksmas per mažas, kad kalbėti apie visatą.
Tu per mažas, kad kalbėti apie visatą.
Vytautas wrote:Sargis wrote:taigi lietuvis esi :) visata, jau tau zodis sako kad visata - visa tai :) tame visame tame negali buti nieko ko nera paciam dieve, todel ir pasakyta yra kad mes sukurti pagal jo atvaizda :) plius mano patirtis asmenines tai paliudija dar stipriau :) tau paprasti dalykai labai sunkiai kvildenasi, kazkokias per sunkias formules sprendi, genialu tai kas paprasta, o viskas is tiesu ir yra paprasta :)
Tai, tame - kas do daiktai? Tiesiog kalbi tuščiomis frazėmis, dėl to ir sunku suprasti ką sakai. :)
kas tame do daiktai? mano tusti zodziai bent suprantami kitiems, o tu kalbi netik tusciais zodziais bet dar ir nesuprantamais :D tai turbut, tu sukurtas pagal jo atvaizda ir mokaisi is kitu atvaizdu, o as is viespats, nes vešu pats is savo patirciu :)
Kitiems tai kam? Vėl neaišku ką nusakantys žodžiai.
Iš kokio dar Viešpats mokaisi? Iš biblinio? :D
Sargis wrote:Vytautas wrote:Tavo veiksmas per mažas, kad kalbėti apie visatą.
o raudonasis kraujo kunelis mano kune per mazas kalbeti apie mano kuna? nuo kada dydis tampa samoningumo vienetu?
Sargis wrote:Vytautas wrote:Tai, tame - kas do daiktai? Tiesiog kalbi tuščiomis frazėmis, dėl to ir sunku suprasti ką sakai.
kas tame do daiktai? mano tusti zodziai bent suprantami kitiems, o tu kalbi netik tusciais zodziais bet dar ir nesuprantamais
tai turbut, tu sukurtas pagal jo atvaizda ir mokaisi is kitu atvaizdu, o as is viespats, nes vešu pats is savo patirciu
Kitiems tai kam? Vėl neaišku ką nusakantys žodžiai.
Iš kokio dar Viešpats mokaisi? Iš biblinio?
su visais radau bendra kalba ir niekas nesake kad tusti zodziai, o jeigu kas ir pasako kad sakau neteisingai tai bent parodo kurioj vietoj kalbu neteisingai, o tu tik sakai kad neteisingai bet nepasakai kurioj vietoj
nuo kada dydis tampa samoningumo vienetu?
puikus naujos diskusijos pavadinimas... galėtų būti, jei galėtų taip būti
banali tema butu.buko ir dar bukesnio diskusija.
banali tema butu.buko ir dar bukesnio diskusija.
kodėl? labai gera tema būtų - pvz., kodėl didelio džipo vairuotojas manosi esąs daug protingesnis už golfuko savininką? kodėl JAV ir Rusija mano, kad geriau išmano apie pasaulio valdymą nei kad pvz. Butanas?
kodėl tas, kurio sąskaita didesnė, jaučiasi esąs protingesnis už žmogų su nuline sąskaita?
bet Gedukui, aišku, tai tik mažos moteriškutės klausimai, kuriuose sąmoningumo nedaug
as tai konkreciai visada sneku, o ne galetu buti jei galetu buti jus cia labiau megstat taip diskutuoti
nereikia buko ir bukesniu
gedukas wrote:banali tema butu.buko ir dar bukesnio diskusija.
kodėl? labai gera tema būtų - pvz., kodėl didelio džipo vairuotojas manosi esąs daug protingesnis už golfuko savininką? kodėl JAV ir Rusija mano, kad geriau išmano apie pasaulio valdymą nei kad pvz. Butanas?
kodėl tas, kurio sąskaita didesnė, jaučiasi esąs protingesnis už žmogų su nuline sąskaita?bet Gedukui, aišku, tai tik mažos moteriškutės klausimai, kuriuose sąmoningumo nedaug
cia gyvulinis pradas veikia, todel taip vyksta su dzipu vairuotojais paprasciausias sprendim budas nekreipti demesio
man tai nuli emociju kelia isviso tokie zmones
cia kada avarija padariau su dzipuku, tas pribega aiskint kad as kaltas, nors jis kaltas ir jis tai zino
skambinau iskart mentam ir elgiausi taip lyg jis neegzistuotu, greiciau baigiam sita reikala kur jis kaltas ir skirstomes, sumokesi saibas oficialiais budais, jei nepripazysti to paprastai
taip paprasciausia nekreipi demesio, o jei lenda toliau duodi i galva, kitu sprendimo budu nera, taip juk logiska
o del Rusijos su JAV tai cia paprasta, isivaizduok tu turi galinga valstybe ir nejaugi leisi ja valdyt kazkokiam Butanui, mazytei valstybelei
juk kiekviena valstybe savo interesus turi
sargi, mielasis, kad ir ką konkretaus čia berašytumei, tu man esi nekonkretus žmogus, net nežinau, vyras ar moteris, o gal koks mokinys pirmūnas, o gal pensininkas, tad ir tavo žodžiai, nors kokie gražūs pažiūrėti, tėra žodžiai ne, ne, nesakau, kad tušti, bet vis tiek - virtualumas ir yra virtualumas.
Iš kitos pusės yra ir privalumas - mūsų pačių kiekvieno svarbumas ir originalumas irgi tėra iliuzija
tad ką dar konkretaus pasiūlysi? kur ta konkrečioji riestainio skylė?
sargi, mielasis, kad ir ką konkretaus čia berašytumei, tu man esi nekonkretus žmogus, net nežinau, vyras ar moteris, o gal koks mokinys pirmūnas, o gal pensininkas, tad ir tavo žodžiai, nors kokie gražūs pažiūrėti, tėra žodžiai
ne, ne, nesakau, kad tušti, bet vis tiek - virtualumas ir yra virtualumas.
Iš kitos pusės yra ir privalumas - mūsų pačių kiekvieno svarbumas ir originalumas irgi tėra iliuzijatad ką dar konkretaus pasiūlysi? kur ta konkrečioji riestainio skylė?
tu neziurek i mane kaip i zmogu, tu ziurek ka as sakau, koks skirtumas kas as esu, gi mes kalba ar yra dievas ar ne, o tu mano asmenybe domiesi tipo jei as inteligentas tada gal verta apmastyt ka pasakiau o jeigu bomzas tai net neanalizuosi?
tu cia jau pati pagal ta skale vertini, del kurios cia skundeisi katik
o ka as tau siulint turiu nelabai suprantu
oj oj, Sargi, nereikia susireikšminti. Kadangi atsakiau tau, tai kaip pvz. pateikiau savo požiūrį į tave. ta spats galioja visiems. O tai reiškia, kad į visus žiūriu tik kaip į rašančias iliuzijas
jei tu čia rasi kitą forumo dalyvį, kuris taip gilintųsi į KIEKVIENO parašytus žodžius, kaip kad aš - pasakyk net mrfake'o komentarus visus skaitydavau itin atidžiai, nes ten irgi buvo perliukų
ir nereikia priminti temos pavadinimo, seniai atsakiau, kad "taip, yra". o dabar galima ir šiaip padiskutuoti ar... papokštauti.
gerai, nežiūrėsiu į tave kaip į žmogų tik kaip į videoknygą
oj oj, Sargi, nereikia susireikšminti. Kadangi atsakiau tau, tai kaip pvz. pateikiau savo požiūrį į tave. ta spats galioja visiems. O tai reiškia, kad į visus žiūriu tik kaip į rašančias iliuzijas
jei tu čia rasi kitą forumo dalyvį, kuris taip gilintųsi į KIEKVIENO parašytus žodžius, kaip kad aš - pasakyknet mrfake'o komentarus visus skaitydavau itin atidžiai, nes ten irgi buvo perliukų
ir nereikia priminti temos pavadinimo, seniai atsakiau, kad "taip, yra". o dabar galima ir šiaip padiskutuoti ar... papokštauti.
gerai, nežiūrėsiu į tave kaip į žmogųtik kaip į videoknygą
bet tai turbut nesigilini i mano zodzius, nes as gi ir prasau paskutinese dviejose zinutese kad ziuretum ka kalbu o ne kas esu, as gi ir prasau ziuret kaip i iliuzija, bet ar buna nerealiu iliuziju? tos mintys vistiek realios nezinau kas tas mrfake.
Vytautas wrote:Sargis wrote:kaip jis gali buti per mazas kalbeti apie visata, jeigu jis vyksta visatoje?
o raudonasis kraujo kunelis mano kune per mazas kalbeti apie mano kuna?
Tai kad ne apie kūną kalba. Žinau, bent, kas darosi už sienos, kitame name, mieste, šalyje?
Anna wrote:sargi, mielasis, kad ir ką konkretaus čia berašytumei, tu man esi nekonkretus žmogus, net nežinau, vyras ar moteris, o gal koks mokinys pirmūnas, o gal pensininkas, tad ir tavo žodžiai, nors kokie gražūs pažiūrėti, tėra žodžiai
ne, ne, nesakau, kad tušti, bet vis tiek - virtualumas ir yra virtualumas.
Iš kitos pusės yra ir privalumas - mūsų pačių kiekvieno svarbumas ir originalumas irgi tėra iliuzijatad ką dar konkretaus pasiūlysi? kur ta konkrečioji riestainio skylė?
tu neziurek i mane kaip i zmogu, tu ziurek ka as sakau, koks skirtumas kas as esu, gi mes kalba ar yra dievas ar ne, o tu mano asmenybe domiesi
tipo jei as inteligentas tada gal verta apmastyt ka pasakiau o jeigu bomzas tai net neanalizuosi?
tu cia jau pati pagal ta skale vertini, del kurios cia skundeisi katik
o ka as tau siulint turiu nelabai suprantu
Nesvarbu ką sakai, svarbu ką darai. Tauškalių pilnas internetas, todėl žodis, šiais laikais, mažai ką reiškia.
Iš kur ištraukei, kad esi žmogus? Kūnas panašus?
Sargis wrote:Vytautas wrote:Tu per mažas, kad kalbėti apie visatą.
o raudonasis kraujo kunelis mano kune per mazas kalbeti apie mano kuna?
Tai kad ne apie kūną kalba. Žinau, bent, kas darosi už sienos, kitame name, mieste, šalyje?
kaip danguje taip ir zemeje,amen
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Ar egzistuoja Dievas?