Re: Kas cia istikruju iesko pazinciu? Vaikinai ar merginos?
Sveiki, prisiregistravau neseniai , tačiau jau galiu pareikšti nuomonę ir iš savo pusės, ko ieško vaikinai/vyrai. Aišku temos pavadinimas labai ne konkretus, nes visi žmonės esantys šioje svetainėje ieško pažinčių vienokių ar kitokių (ar tai būtų tiesiog bendravimas, ar susitikinėjimai, ar trumpalaikiai santykiai).
Taigi kokie būtų atsiliepimai apie vaikinus: išties nudžiugino , nes būtent čia vaikinai/vyrai pasirodė kur kas brandesni ir labiau susitupėję nei kitose pažinčių portaluose ,kaip antai hotnot.lt ar draugas.lt . Tačiau dažnas strimgalviais pamatęs gražų snukelį ar subinę puola iškart prašyti tel numerio ar siūlyti susitikti. Na kodėl bent viena protinga moteris ar mergina , suvokianti ,kad ji turi daugiau nei išvaizda turi sutikti ir su visais iš eilės bendrauti taip kaip būtent jiems (vyrams) norisi, na juk mes ne lėlytės turim ir savo nuomonę ir charakterį -nepamirškit !
Pavyzdžiui aš esu toks žmogus ,kuriam yra būtina bent keletą dalykų apie kitą žmogų sužinoti netiesiogiai ,kad bent minimaliai įsivaizduočiau ar žmogus man yra ydomus, vietoj to ,kad susitikus tektų kentėti didelį diskomfortą. Beabejo vaikinas/vyras, kuris nuo pats pirmos žinutės pradės verkšlianti koks jis vargšas ir kaip jam nesiseka net čia susirasti merginos atrodo apgailėtinai, siūlantis iškart trumpalaikius santykius, dėja, taip pat. O juolab gavęs neigiamą atsakymą dar išplūsta visokiais žodziais, tai išvis esu pasibaisėjus.
Žodziu kaip ieškosit, tą ir rasit. Jei jau dominai kažkas rimčiau, turėtumėt jau geriau apgalvoti ką rašot ir kaip bendraujat (galioja visiems ,tiek vaikinams, tiek merginoms)
O man labai keistos tokios merginos kaip tamstele. Pasirasineja, po to blokuoja.