Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Aktyvios temos Neatsakytos temos
→
10 praktiškų patarimų, kurie Jums gali praversti naudojantis ieskok.lt ←
→ Susipažinkite su atsinaujinusiomis
ieskok.lt forumo taisyklėmis ←
Puslapiai 1 2 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Temos RSS srautas
Žinutės: nuo 1 iki 20 iš 24
- Arturas
- Forumo Vanagas
- Neprisijungęs
Tema: pagalvokim žmonės
Ar nepagalvojat, kad tokių žmonių kaip mes nebebus ir einate klaidingu keliu, o paskui kenčiat, rimtai susimastykite. nebebus tokių kaip tu ir kaip aš, kiekvienas esam skirtingi, bet ypatingi savo gyvenimu. negalit rast panašaus žmogaus per toli einat, klausykit savo širdies. aš galvoju apie gyvenimą kuris nėra toks sėkmingas, nes žmonės per daug nori, viskas pinigais paremta, o ne žmogiškumu.. bendraukim laisvai nesvarbu koks žmogus, o iš išvaizdos nespręsti, nes nieko tai neduos.. tobulų, idealiu nėra, tik pasakose, jauskit žemę, realybė, tikrovė..
- Tadas
- Forumo Naujokas
- Neprisijungęs
- Arturas
- Forumo Vanagas
- Neprisijungęs
- Ponaitissss
- Forumo Liūtas
- Neprisijungęs
Re: pagalvokim žmonės
Sauguma nuo ko? Kad butu islaikytine? Tai ka tada mergina apart savo buvimo salia ir kuno gali duoti? Vat tame ir beda, kad vyras turi arti ir zemintis del moters ir visada priimti kalte ant saves nebunant prasikaltusiu.
- Sergio
- Užblokuotas
- Neprisijungęs
As pasakyciau: pagalvokit: tokiu kaip mes nebebus, nauja karta degraduoja, devi rubus klounishkus, batus, kerpas kaip daunai. 60% britu- galvoja kad perka kiaulienos sparnelius. Tad dauginkites, ir isauklekit vaikus tinkamai. Neduokit jiem degraduot debilizme.
6 Atsakymas nuo Privatus psichiatras 2015-04-22 09:11
- Privatus psichiatras
- Forumo Naujokas
- Neprisijungęs
Kur cia dauginsis kai internete iesko puse impotentu ir busimu,o kas kita lyti liecia,depresines ir jau gandru nesulauks,išmirsim ir tegu nelieka tos Lietuvos ,bent pasaulio nejuokins
7 Atsakymas nuo Privatus psichiatras 2015-04-22 09:15
- Privatus psichiatras
- Forumo Naujokas
- Neprisijungęs
Arturas parašė:Ar nepagalvojat, kad tokių žmonių kaip mes nebebus ir einate klaidingu keliu, o paskui kenčiat, rimtai susimastykite. nebebus tokių kaip tu ir kaip aš, kiekvienas esam skirtingi, bet ypatingi savo gyvenimu. negalit rast panašaus žmogaus per toli einat, klausykit savo širdies. aš galvoju apie gyvenimą kuris nėra toks sėkmingas, nes žmonės per daug nori, viskas pinigais paremta, o ne žmogiškumu.. bendraukim laisvai nesvarbu koks žmogus, o iš išvaizdos nespręsti, nes nieko tai neduos.. tobulų, idealiu nėra, tik pasakose, jauskit žemę, realybė, tikrovė..
Geriau nebutu tokiu kaip tu ! panasus i gryna p*******
- Raselė
- Forumo Aktyvistas
- Neprisijungęs
Ponaitissss parašė:Sauguma nuo ko? Kad butu islaikytine? Tai ka tada mergina apart savo buvimo salia ir kuno gali duoti? Vat tame ir beda, kad vyras turi arti ir zemintis del moters ir visada priimti kalte ant saves nebunant prasikaltusiu.
Kiek jau išlaikytinių turėjai, žeminaisi ir arei dėl jų, įdomu? Garantuoju, net elgetai nė cento nesi davęs...
- ally lorel
- Forumo Vanagas
- Neprisijungęs
- Tadas
- Forumo Naujokas
- Neprisijungęs
- Modestas
- Forumo Vanagas
- Neprisijungęs
tai gal jis merginos ieško, o ne moters-bobos? pažiūrėk kiek merginų nedirbančių ir ieškančios tos turtingos kišenės, paskui nosis iki dangaus, "visi aplink šūdai, o aš plaukiu per juos" ir dar klausimas, čia pasigirt norėjai, pasireklamuot ar kaip, dėl savo atlyginimo? kiekvienas ieško savo idealo pagal galimybes ištikrųju manęs nebestebina merginos, gal dėlto jas ir pyzdavoju, nes tai greičiau kažkokios šiukšlės nei merginos. Pamojuoji važiuojant per langą, tai ****'ais apšeria ir dar daug visokiausių istorijų:DD
o grįžtant prie temos, Sergio teisingai pasakė, auga debilų karta ir jie dauginasi taip greit, kaip tobulėja pasaulyje technologijos...
- Tadas
- Forumo Naujokas
- Neprisijungęs
Modestas parašė:tai gal jis merginos ieško, o ne moters-bobos? pažiūrėk kiek merginų nedirbančių ir ieškančios tos turtingos kišenės, paskui nosis iki dangaus, "visi aplink šūdai, o aš plaukiu per juos" ir dar klausimas, čia pasigirt norėjai, pasireklamuot ar kaip, dėl savo atlyginimo? kiekvienas ieško savo idealo pagal galimybes ištikrųju manęs nebestebina merginos, gal dėlto jas ir pyzdavoju, nes tai greičiau kažkokios šiukšlės nei merginos. Pamojuoji važiuojant per langą, tai ****'ais apšeria ir dar daug visokiausių istorijų:DD
o grįžtant prie temos, Sergio teisingai pasakė, auga debilų karta ir jie dauginasi taip greit, kaip tobulėja pasaulyje technologijos...
ten buvo pavyzdys atlyginimo o ne reklama
- Ponaitissss
- Forumo Liūtas
- Neprisijungęs
Raselė parašė:Ponaitissss parašė:Sauguma nuo ko? Kad butu islaikytine? Tai ka tada mergina apart savo buvimo salia ir kuno gali duoti? Vat tame ir beda, kad vyras turi arti ir zemintis del moters ir visada priimti kalte ant saves nebunant prasikaltusiu.
Kiek jau išlaikytinių turėjai, žeminaisi ir arei dėl jų, įdomu? Garantuoju, net elgetai nė cento nesi davęs...
Garantuoju, kad tau, ypac tau ir tokioms personoms kaip tu net ir puses cento neduociau.
- Raselė
- Forumo Aktyvistas
- Neprisijungęs
Ponaitissss parašė:Raselė parašė:Ponaitissss parašė:Sauguma nuo ko? Kad butu islaikytine? Tai ka tada mergina apart savo buvimo salia ir kuno gali duoti? Vat tame ir beda, kad vyras turi arti ir zemintis del moters ir visada priimti kalte ant saves nebunant prasikaltusiu.
Garantuoju, kad tau, ypac tau ir tokioms personoms kaip tu net ir puses cento neduociau.
O man tau, ir būtent tau net ir viso euro negaila sušelpt gyvenimo pradžiai, nes nuo mažens auklėjo kad bėdžiams reik padėt
- Arturas
- Forumo Vanagas
- Neprisijungęs
esu davęs net dviem žmonėms kurie neturi ką nusipirkti , vakar dienos metu.. kelių centu negaila. imsiu ir dirbsiu jei tik rasiu darbą.. kiek bandžiau niekaip nepavyksta, kur ta sėkmė? o kuom aš prastas, jei esu unikalus tokio žmogaus niekur nėra plono.. tikro keliautojo kuris domisi Lietuva . buvau nuvažiavęs į Vilnių gal kas ir matė. O išlaikytinių neturėjau per trumpos draugystės buvo, aišku degraduoja, net matosi.. jėga traukiniai kita karta važiuosiu iki Trakų.
- ally lorel
- Forumo Vanagas
- Neprisijungęs
nebesedekit tam ieskoke, nes nudurnet baigiat.. cia Arturui tai jau psichiatro reikia, manau...
- Rudenė
- Forumo Liūtas
- Neprisijungęs
Arturas parašė:Ar nepagalvojat, kad tokių žmonių kaip mes nebebus ir einate klaidingu keliu, o paskui kenčiat, rimtai susimastykite. nebebus tokių kaip tu ir kaip aš, kiekvienas esam skirtingi, bet ypatingi savo gyvenimu. negalit rast panašaus žmogaus per toli einat, klausykit savo širdies. aš galvoju apie gyvenimą kuris nėra toks sėkmingas, nes žmonės per daug nori, viskas pinigais paremta, o ne žmogiškumu.. bendraukim laisvai nesvarbu koks žmogus, o iš išvaizdos nespręsti, nes nieko tai neduos.. tobulų, idealiu nėra, tik pasakose, jauskit žemę, realybė, tikrovė..
Įdomu, koks šito vaikinuko likimas ...
20 Atsakymas nuo Renaldas 2018-05-27 07:45 (redagavo Renaldas 2018-05-27 07:46)
- Renaldas
- Forumo Vijurkas
- Neprisijungęs
Pilnai su tavimi sutinku. Bet kaip sakoma išminties per užpakali neikrėsi. Taip ir čia taškytis savo išmintimi neverta. Sakau iš savo patirties. Nes moteris pamačiusi koks esi protingas tau pasakys kad nėra taves verta. Taip netiesiogei tau pasakys: kad tu jai netinki, nes negali tavimi manipuliuoti. O moterims manipuliacijos kitais yra tiesiog įauge į kraują nuo vaikystės. Todėl žmonės turi patis susivokti. O tam reikia laiko ir kančių. Aišku kad tie, kurie įprate dėl to kaltinti tik kitus, negalės susivokti ir pažengti į aukštesne evoliucijos pakopą.
Žinutės: nuo 1 iki 20 iš 24
Puslapiai 1 2 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Sukurta PunBB, palaikoma Informer Technologies, Inc.
The pun_bbcode official extension is installed. Copyright © 2003–2009 PunBB.