1

Tema: Venus projektas

Ar nebūtu ir antra pusę lengviau susirasti, kai užsiimi veikla tokia kokia nori ir sutinki kitą žmogų kuris irgi mėgsta tą veiklą?

https://www.youtube.com/watch?v=ndeDcUBf0iM

2

Re: Venus projektas

Aš nemanau kad būtina mėgti tą pačią veiklą.  Pomėgiai gali sutapti, tačiau veikla, kaip darbo veikla - hobis, tai gali skirtis ir antrai pusei gali būti net neįdomi ta veikla, svarbu kad palaikytų.

3

Robertas parašė:

Aš nemanau kad būtina mėgti tą pačią veiklą.  Pomėgiai gali sutapti, tačiau veikla, kaip darbo veikla - hobis, tai gali skirtis ir antrai pusei gali būti net neįdomi ta veikla, svarbu kad palaikytų.

Cia kalba apie susiburima, geras budas ieskoti antros puses tokiu budu, renginiuose, parodose ir seminaruose visokiuose.. cool idea..

4

https://www.youtube.com/watch?t=403&v=26QlSdAEkAI

5

Šioje nuorodoje išsamiai paaiškina, koks šio projekto tikslas.

6

puiki idėja

7

Siūlau pažiūrėti dokumentinį filmą Rojus Ar Nebūtis / Paradise Or Oblivion.

8

https://www.youtube.com/watch?v=wQyOcKiuSBE

9

Geras tas projektas , Fresco man seniai patinka, bet deja siuolaikiniam pasauliui tokie projektai nenaudingi visiskai...

10

visiska nesamone

11

Kodėl?

12

GT parašė:

Geras tas projektas , Fresco man seniai patinka, bet deja siuolaikiniam pasauliui tokie projektai nenaudingi visiskai...

Bet kuo daugiau žmonių sužinos apie Venus, tuo labiau supras kiek šis projektas yra naudingas visiems. Pagrindinis problema yra siaura daugumos žmonių pasaulėžiūra.

13 (redagavo Troliaibus 2015-05-04 14:13)

Gerieti, gal gali pateikti savo supratimą plačiau?

Kad būtų aišku, kas yra visiška nesąmonė.

14

Utopija kurioj vietoj buna samone? big_smile

15 (redagavo Troliaibus 2015-05-04 14:23)

Taip smile

Tikintiems utopija būtina smile Netgi tiek, kad jie jos siekia.

Tam yra juodi ir baltai juodi/juodai balti. Kad būtų balansas smile

16

na bet utopija ir lieka utopija nes tai tik teorija o nieko praktisko big_smile

17 (redagavo Troliaibus 2015-05-04 14:31)

Taip smile

Kaip jausminga moteris ir protingas vyras smile

Fantazuoti ir tikėti jiems būtina smile O "vyrai" turi padaryti savo darbą reikiamu metu ir suteikti "moterų" fantazijoms tikrovės formą smile

Kas ir vyksta smile

18

tik va tada pasakas reikai uzdrausti mergaitems skaityti big_smile kad neisaugtu tokiso nevykeles kaip dabar big_smile

19 (redagavo Troliaibus 2015-05-04 15:25)

Pasakų "joms" reikia, todėl reikia atrinkti tinkamas pasakas bei taip pat apšviesti jų jausmingus protus apie netinkamų pasakų netinkamumą ar ir jas šalinti smile Būtina nuolatinė "mergaičių" ir jų išsilavinimo priežiūra smile Tai "berniukų" darbas smile

20

juk nuo durnumo vaistu neisrado niekas smile)