Tema: Venus projektas
Ar nebūtu ir antra pusę lengviau susirasti, kai užsiimi veikla tokia kokia nori ir sutinki kitą žmogų kuris irgi mėgsta tą veiklą?
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Venus projektas
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Ar nebūtu ir antra pusę lengviau susirasti, kai užsiimi veikla tokia kokia nori ir sutinki kitą žmogų kuris irgi mėgsta tą veiklą?
Aš nemanau kad būtina mėgti tą pačią veiklą. Pomėgiai gali sutapti, tačiau veikla, kaip darbo veikla - hobis, tai gali skirtis ir antrai pusei gali būti net neįdomi ta veikla, svarbu kad palaikytų.
Aš nemanau kad būtina mėgti tą pačią veiklą. Pomėgiai gali sutapti, tačiau veikla, kaip darbo veikla - hobis, tai gali skirtis ir antrai pusei gali būti net neįdomi ta veikla, svarbu kad palaikytų.
Cia kalba apie susiburima, geras budas ieskoti antros puses tokiu budu, renginiuose, parodose ir seminaruose visokiuose.. cool idea..
Šioje nuorodoje išsamiai paaiškina, koks šio projekto tikslas.
puiki idėja
Siūlau pažiūrėti dokumentinį filmą Rojus Ar Nebūtis / Paradise Or Oblivion.
Geras tas projektas , Fresco man seniai patinka, bet deja siuolaikiniam pasauliui tokie projektai nenaudingi visiskai...
visiska nesamone
Kodėl?
Geras tas projektas , Fresco man seniai patinka, bet deja siuolaikiniam pasauliui tokie projektai nenaudingi visiskai...
Bet kuo daugiau žmonių sužinos apie Venus, tuo labiau supras kiek šis projektas yra naudingas visiems. Pagrindinis problema yra siaura daugumos žmonių pasaulėžiūra.
Gerieti, gal gali pateikti savo supratimą plačiau?
Kad būtų aišku, kas yra visiška nesąmonė.
Utopija kurioj vietoj buna samone?
Taip
Tikintiems utopija būtina Netgi tiek, kad jie jos siekia.
Tam yra juodi ir baltai juodi/juodai balti. Kad būtų balansas
na bet utopija ir lieka utopija nes tai tik teorija o nieko praktisko
Taip
Kaip jausminga moteris ir protingas vyras
Fantazuoti ir tikėti jiems būtina O "vyrai" turi padaryti savo darbą reikiamu metu ir suteikti "moterų" fantazijoms tikrovės formą
Kas ir vyksta
tik va tada pasakas reikai uzdrausti mergaitems skaityti kad neisaugtu tokiso nevykeles kaip dabar
Pasakų "joms" reikia, todėl reikia atrinkti tinkamas pasakas bei taip pat apšviesti jų jausmingus protus apie netinkamų pasakų netinkamumą ar ir jas šalinti Būtina nuolatinė "mergaičių" ir jų išsilavinimo priežiūra
Tai "berniukų" darbas
juk nuo durnumo vaistu neisrado niekas )
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Venus projektas