Re: Mielosios, įvardinkite trys dalykus, kurie turi puošti vyrą?
zodziu nesigilink kur nereikia gilintis
Gerai pagalvojus pritariu:)
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Apie Vyrus → Mielosios, įvardinkite trys dalykus, kurie turi puošti vyrą?
zodziu nesigilink kur nereikia gilintis
Gerai pagalvojus pritariu:)
na saunu tada o siaip manau tai nieko bendro su tema neturi lt kalbos klaidos, todel reiketu destyti kita dalyka, kas tave traukia bernuose
tikra vyra puosia trys dalykai: zmona, meiluze ir sekretore... :DDD
neblogas variantas ![]()
Ir paraleliai fingalas po akim, sifilis ir skolos...:DDDD
.........,protas....jei jis bus protingas, jis zinos ,ko nori pats ir ko reikia moterims....plius, svarios panages ir geri batai...;))
profesoriux wrote:tikra vyra puosia trys dalykai: zmona, meiluze ir sekretore... :DDD
O prie ko cia tai ka isvardinai? 
Raselė wrote:profesoriux wrote:tikra vyra puosia trys dalykai: zmona, meiluze ir sekretore... :DDD
Jei žmona sužinos apie meilužę- tai vyrukas gaus striuškių, be to ištvirkėlis vyras parneš tai žmonai kalną ligų, o prasta sekretorė individualioje įmonėje= skoloms ir netgi kalėjimu ![]()
Gerietis wrote:Raselė wrote:Ir paraleliai fingalas po akim, sifilis ir skolos...:DDDD
Jei žmona sužinos apie meilužę- tai vyrukas gaus striuškių, be to ištvirkėlis vyras parneš tai žmonai kalną ligų, o prasta sekretorė individualioje įmonėje= skoloms ir netgi kalėjimu
na kad nuo monos gaus striuskiu tai nzn cia kaip sakoma jai zmona valdo namuose o daznai buna priesingai, istvirkres vyras nebutinai parnes ligu jai jis saugosis ligotu mergu
o sekretore kalejimu galetu grasinti tik jai ji protinga ir turi gera alibi ir gali diryka is lempos pasodinti uz isprievartavima tariama ar ne bet cia jau kaip sakoma smegeneliu reikia
o skolu ji negaliu pridaryti nes ji ne vyr buhaltere kuri nesa atsakomybe kaip ir direktorius imoneje uz finansinius procesus ![]()
protingas elgesys, žodžio laikymasis, pagarba savo moteriai
o kas is to kad tai ko norite negausite ![]()
Mano mieloji irgi nori atsakyti.
Trys dalykai, kurie turi puošti vyrą:
'Moteris, darbas ir vaikai'
Mano mieloji irgi nori atsakyti.
Trys dalykai, kurie turi puošti vyrą:
'Moteris, darbas ir vaikai'
va su vaikais cia perlenkiai lazda, o jai zmogai negali tureti vaiku pvz ji nevaisinga arba jo spermiai ne tokie sustri ![]()
Čia ne aš - čia mano mieloji
Tai su moterim irgi mieloji perlenkė, nes vyrą gali puošti ir vyras arba koks nors gyvūnas ![]()
O darbas išvis netiesa - virš šimto tūkstančių bedarbių - tikrai nesąžininga to norėti ![]()
(Gyvą) Vyrą turi puošti kas? Jo kvėpavimas, širdies plakimas, kūno plaukai, gomurys, kraujotakos sistema, limfinė sistema ir kiti panašūs dalykai ![]()
Čia ne aš - čia mano mieloji
![]()
Tai su moterim irgi mieloji perlenkė, nes vyrą gali puošti ir vyras arba koks nors gyvūnas
O darbas išvis netiesa - virš šimto tūkstančių bedarbių - tikrai nesąžininga to norėti
(Gyvą) Vyrą turi puošti kas? Jo kvėpavimas, širdies plakimas, kūno plaukai, gomurys, kraujotakos sistema, limfinė sistema ir kiti panašūs dalykai
kas ta tavo mieloji tada patikslink ![]()
Ji sako, kad norėtų likti kaip graži paslaptis ![]()
Ji sako, kad norėtų likti kaip graži paslaptis
na grazi ar ne grazi man dzin tik idomu kas tai per butybe ![]()
Liaudis sako kad gražu vyra ir snarglys puošia.tai vadinasi turi buti snargliuotas .
Svarbiausia vyrą puošia LAIMINGA moteris šalia
. O tai retai pasitaiko....
Svarbiausia vyrą puošia LAIMINGA moteris šalia
. O tai retai pasitaiko....
Taip retas atvejis, nes lietuvaiciai mazai uzdirba, o ir ta ka gauna prageria, o tokiam nei gerai apmokamo darbo nei moters nereikia svarbiause, kad pachmelui uztektu.
Diskusijų forumas → Apie Vyrus → Mielosios, įvardinkite trys dalykus, kurie turi puošti vyrą?