Re: Mielosios, įvardinkite trys dalykus, kurie turi puošti vyrą?
zodziu nesigilink kur nereikia gilintis
Gerai pagalvojus pritariu:)
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Apie Vyrus → Mielosios, įvardinkite trys dalykus, kurie turi puošti vyrą?
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
zodziu nesigilink kur nereikia gilintis
Gerai pagalvojus pritariu:)
na saunu tada o siaip manau tai nieko bendro su tema neturi lt kalbos klaidos, todel reiketu destyti kita dalyka, kas tave traukia bernuose
tikra vyra puosia trys dalykai: zmona, meiluze ir sekretore... :DDD
neblogas variantas
Ir paraleliai fingalas po akim, sifilis ir skolos...:DDDD
.........,protas....jei jis bus protingas, jis zinos ,ko nori pats ir ko reikia moterims....plius, svarios panages ir geri batai...;))
profesoriux parašė:tikra vyra puosia trys dalykai: zmona, meiluze ir sekretore... :DDD
O prie ko cia tai ka isvardinai?
Raselė parašė:profesoriux parašė:tikra vyra puosia trys dalykai: zmona, meiluze ir sekretore... :DDD
Jei žmona sužinos apie meilužę- tai vyrukas gaus striuškių, be to ištvirkėlis vyras parneš tai žmonai kalną ligų, o prasta sekretorė individualioje įmonėje= skoloms ir netgi kalėjimu
Gerietis parašė:Raselė parašė:Ir paraleliai fingalas po akim, sifilis ir skolos...:DDDD
Jei žmona sužinos apie meilužę- tai vyrukas gaus striuškių, be to ištvirkėlis vyras parneš tai žmonai kalną ligų, o prasta sekretorė individualioje įmonėje= skoloms ir netgi kalėjimu
na kad nuo monos gaus striuskiu tai nzn cia kaip sakoma jai zmona valdo namuose o daznai buna priesingai, istvirkres vyras nebutinai parnes ligu jai jis saugosis ligotu mergu o sekretore kalejimu galetu grasinti tik jai ji protinga ir turi gera alibi ir gali diryka is lempos pasodinti uz isprievartavima tariama ar ne bet cia jau kaip sakoma smegeneliu reikia o skolu ji negaliu pridaryti nes ji ne vyr buhaltere kuri nesa atsakomybe kaip ir direktorius imoneje uz finansinius procesus
protingas elgesys, žodžio laikymasis, pagarba savo moteriai
o kas is to kad tai ko norite negausite
Mano mieloji irgi nori atsakyti.
Trys dalykai, kurie turi puošti vyrą:
'Moteris, darbas ir vaikai'
Mano mieloji irgi nori atsakyti.
Trys dalykai, kurie turi puošti vyrą:
'Moteris, darbas ir vaikai'
va su vaikais cia perlenkiai lazda, o jai zmogai negali tureti vaiku pvz ji nevaisinga arba jo spermiai ne tokie sustri
Čia ne aš - čia mano mieloji
Tai su moterim irgi mieloji perlenkė, nes vyrą gali puošti ir vyras arba koks nors gyvūnas
O darbas išvis netiesa - virš šimto tūkstančių bedarbių - tikrai nesąžininga to norėti
(Gyvą) Vyrą turi puošti kas? Jo kvėpavimas, širdies plakimas, kūno plaukai, gomurys, kraujotakos sistema, limfinė sistema ir kiti panašūs dalykai
Čia ne aš - čia mano mieloji
Tai su moterim irgi mieloji perlenkė, nes vyrą gali puošti ir vyras arba koks nors gyvūnas
O darbas išvis netiesa - virš šimto tūkstančių bedarbių - tikrai nesąžininga to norėti
(Gyvą) Vyrą turi puošti kas? Jo kvėpavimas, širdies plakimas, kūno plaukai, gomurys, kraujotakos sistema, limfinė sistema ir kiti panašūs dalykai
kas ta tavo mieloji tada patikslink
Ji sako, kad norėtų likti kaip graži paslaptis
Ji sako, kad norėtų likti kaip graži paslaptis
na grazi ar ne grazi man dzin tik idomu kas tai per butybe
Liaudis sako kad gražu vyra ir snarglys puošia.tai vadinasi turi buti snargliuotas .
Svarbiausia vyrą puošia LAIMINGA moteris šalia . O tai retai pasitaiko....
Svarbiausia vyrą puošia LAIMINGA moteris šalia . O tai retai pasitaiko....
Taip retas atvejis, nes lietuvaiciai mazai uzdirba, o ir ta ka gauna prageria, o tokiam nei gerai apmokamo darbo nei moters nereikia svarbiause, kad pachmelui uztektu.
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Apie Vyrus → Mielosios, įvardinkite trys dalykus, kurie turi puošti vyrą?