Jei situacija : santuoka-šeima-vaikai-skyrybos, tai "valio"!. Nu gavosi kaip gavosi,abu kalti. Šiuo atveju tikrai negalima nurašyt,ar dar kažkaip moterį keikt. Reiškiasi buvo noras,tikslas sukurti,turėt kažką neklaidingo,be savanaudiškų ar dar kažkokiu tai paskatų. Tokia moteris tikrai verta kito šanso,galimybės. Tokia sutikęs, nuo jos ir jos vaiko joks vyras tikrai nenusisuks.
Bet..., yra ir dar viena merginų kategorija. Šių laikų dažna tendencija kažkokia tai iškreipta. Iš serijos: noriu vaiko,vyro man nereikia. Lyg vaikas koks daiktas būtų. Čiut ne ant pirmo pasitaikiusio užlipa,kad tik šis įpūstų. O po to vienos augina ir mato kad šikna gaunasi, nes pasirodo sunkus gyvenimas. Ir tada jau atsipeikėja ieško sau vyro ir vaikui tėtuko. Eina per visus iš eilės,ieško kažkokios tai meilės,jausmų, kad paramą morališką ir finansinę turėtu. Kai pačios nieko negali pasiūlyti, juk nei jausmo,nei atsakomybės ar pareigos nėra. Nulis. Tokios manau nė vienas protingas vyras nenorės turėt (nebent paturėt kartą kitą... ). Juk faktas,kad tokia moteris neturi jokios atsakomybės,įsipareigojimo jausmo, tik kažkokį savanaudiškumą. Kaip kitaip galima paaiškint jei sako : vaikas mano ir tik mano,aš jo labai norėjau. Blyn, kaip kokiu kalgotkių ar naujos suknelės. Visai jai ****,kad "tėtukų" bele kiek per ja praeina, ir kad vaikas tai mato,tai užsifiksuos jo atminty... Kad nežinos kas, ir net per atstumą neturės tėvo. Klausimas kyla,kokį žmogų tokia gali užauginti?. Va čia tai jau moteris su vaiku-blogybė. Galima pabendraut,padraugaut, "padulkint", bet nieko daugiau... Nuo tokiu tai tikrai bėgt reikia :-D .
Va čia tai "ATSAKOMYBĖ"...