Re: Myliu, nezinau ka daryti????
vienu zodziu tave suprantu
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Myliu, nezinau ka daryti????
vienu zodziu tave suprantu
aciu uz supratima
bet va rasiau pora zinuciu pries tai ai yra pasakojau o dabar paklausiu ar gali buti taip kad as siam vaikinui patinku tik jis del savo geriausio draugo(nes as jam patikau o gal iki siol patinku) bijo kazka su manim pradeti?
pasisiulyk buti meiluze,tikrai sutiks,o kas zino per laika,gal ir pavyks..
...jei mokesi tuom pasinaudoti...
gali buti...o tu matei kaip jis su savo mergina bendrauja?ar matosi,kad ja myletu?
aciu bet kaip meiluze tikrai nenori nieko pradeti;)
gali buti...o tu matei kaip jis su savo mergina bendrauja?ar matosi,kad ja myletu?
nu beveik jos kartu nemaciau viena kart jau sakiau pikosi del manes. bet ne vien karta maciau jos tai kai jie gere tai rodos buvo laimingi :? ir tai ta diena poto susipiko, o siaip labai jau laimingi kaip kaikurie zmones atrodo jie neatrodo. nes kaskart kai jos maciau jie tik pikosi nors buvo viena kart issiskire bet poto vel viska isnaujo pradejo
tai susirask didesne pagalve ir eik saves gailetis...
..
na jai jau taip pykstasi tai nieko pas juos gero...o kaip jis reaguoja tave pamates?
Arunai butinai taip ir padarysiu
Danguole> ka galiu pasakyti:? kai mes susitinkam tai nuolat praleidziam laika kartu, jokaujam, nuolat buna salia manes, ir ziuri i mane...
tai jus dviese susitinkat...:?
ne bet yra vieta kur mes daznai matomes retkarciais buname ir vieni bet tai retkariciais ir ne todel kad susitariame ar pan. pvz kai vaziojame namuo tai vaziojame nuolat kartu nes sali vienas kito gyvename. arba kai einu namuo tai jis irgi su manim eina. o taip kad susitartume ir susitiktume tai taip ne...
na,bet vistiek nors ir retai,bet pabunate kartu ir tu gali numanyti ka jis tau jaucia pagal zvilgsni,bendravima...
Jusu santykiai vienas prie vieno,kaip meiluzio ir meiluzes...
...tik neaisku kuris is judvieju nugales
..:) naivuole....
Evelina, noreciau tave paguosti, bet tai ne meile ir tu jo nemyli, tai tik susizavejimas, ...laikui begant tu tai suprasi ir atskirsi
Evelina, noreciau tave paguosti, bet tai ne meile ir tu jo nemyli, tai tik susizavejimas, ...laikui begant tu tai suprasi ir atskirsi
klausyk giedres,jei jau taip buvo....
..pasinaudos ir tavim..."jis"
..nors tas nera blogai,kai pradedi gyventi,nebe jausmu valdomas...
niekada pilnai nepasiduok jausmais..
gyvenime tai siek tiek sunku....na ..bet Arunas gerai sako...kaip kitaip pazinsi gyvenima..
Tai ir megaukimes gyvenimu...
..bet pries tai ismokit valdyti savo jausmus...
.ane Giedre...
tiesa Arunai:)
Matosi,kad protinga mergyte...G.
O tu Ewelina,uzmirsk tas pasakas apie jaunikaicius,ant arkliu..:),ir maziau ziurek seirealu..,man net tas zodis persunkus...
..gyvenk realiau mastydama,jei jum bus lemta kazkiek praleisti laiko kartu ,tai taip ir bus,,o nekankink save.Sekmes.
jeigu taip butu viskas lengva tai jau seniai viska padaryciau taip kaip man atrodo geriausiai bet kadangi nera taip lengva tenka man kenteti beja jau 6menesius o tai mano nuomone nemazai
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Myliu, nezinau ka daryti????