121

Re: Soliariumas:uz ar pries?

as tj pries soliariumus, nes oda tada sensta greiciau sad( o juk mes merginos kuo ilgiau norim islikti jaunos ir grazios big_smile

122

as esu uz,aisku kas per daug tai nesveika,bet reguliariai kas 10 dienu apsilankau.

123

viskas turi buti su saiku :-]

124

... naaa, nubegu pora kartu i menesi....  vat ir shiandien buvau..pasishildziau....achhh gerai...  ir veidukas kiek gyvesnis.... smile

125

Jei su sveiku protu viskas daroma tai uz :]]

126

as tau uz uz uz ir dar karta uz smile

127

beabejo uz

128

pries bet as einu bet veliau rauksliu atsiranda taj patarciau neiti:)

129

O tiu jau pastebejai ta poveiki neigiama?

130

Degintis sauleje yra nesveika..kodel?Aplamai yra trys spinduliai A B ir C.Pastarsis pats pavojingiausias.Soliariume sio spindulio nera,tad daug sveikiau degintis soliariume.Aisku visos priemones kurios yra studijoje turi buti naudojamos,pries soliariuma ir po.Jokiu pigiu is Drogo ar vasitiniu kremu nenaudokite,jie uzkemsa poras,saules kremai visai netinka soliariumai,jie blokuoja idegi.Nenaudokite aliejuku,blogiau nebuna.Kremuku pagalba galima isgauti norima idegi,su bronzantais galima koreaguoti atspalvi,bronzini,auksini,sokoladini tamsu,persikini,ar naturalu.
Ateina saltasis metas-ziema,tad soliariumu studijos jusu laukia;)

131

kodel visi taip varo ant tu soliariumu pacios neeina, bet ir kas eina apvaro... nieko blogo tame soliariume nera, atvirksciai pagrazina pbalusia oda, o kas sako nesveika, tai kas siais laikais sveika... jau geriau i soliariuma nueiti, nei su kiemo draugais susirinkus gerti ar rukyti...

132

nepersikepinkit panos big_smile ir vaikinai

133

man pvz patinka kaip ir vaikinas buna biski pasidegines big_smile

134

na yra saule ir saules idegis grazesnis wink

135

aš tai už soliariumus, man patinka rudas kūnas (nu aišku neperdaug) o kaip kažkas čia minėjo, tai tikrai, šiais laikais viskas nesveika... tai koks skirtumas jau big_smile o kai vaikinai eina į soliariumas tai aš irgi nieko prieš.... man patinka wink

136

Skaistė, 17 wrote:

aš tai už soliariumus, man patinka rudas kūnas (nu aišku neperdaug) o kaip kažkas čia minėjo, tai tikrai, šiais laikais viskas nesveika... tai koks skirtumas jau big_smile o kai vaikinai eina į soliariumas tai aš irgi nieko prieš.... man patinka wink

na kad tu jau ryshkiai apskrudus..

P.S.  narkotikai irgi zalingi..... tai davai visi venas badykimes arba koka niuchinkim :?

137

kad tą gražų saulės įdegį įgauti žymiai daugiau laiko reikia praleisti tysant paplūdimy. O dar su daugumos įsitikinimu, kad apsaugos priemonės tik stabdo įdegį... tai žymiai pavojingiau, negu kartą per savaitę 10min soliariumo karste pagulėt. Saulė irgi sendina. Čia, kaip ir visur galioja taisyklė - kas per daug, tas nesveika. Man vasarą priimtiniau dirbitinė saulė, jei jau rusva noriu būt. Drybsot paplūdimy visą dieną paprasčiausiai užknisa. Na aš už soliariumus. Bet jei jų nebūtų, būtų dar geriau.

138

Linas, 19 wrote:

na yra saule ir saules idegis grazesnis wink

bet saulej degintas galima tik vasara, o ziema ir soliariumas tinka juk big_smile ir tas idegis toks pat tik reik kaip sakoma lazdos neperlenkti smile

139

na dabar soliariumo myletojos/ai mane sutryps,bet vistiek pasisakysiu...mano oda yra sviesi ir prigimties ir as labai ja didziuojuosi,nes balta oda man grazu...o tas rudas ydegis man asocijuojasi su juonugariais kurie visa diena dirba laukuose ir paskui parudave kai nezinau kas...:::034

140

Linas, 19 wrote:
Skaistė, 17 wrote:

aš tai už soliariumus, man patinka rudas kūnas (nu aišku neperdaug) o kaip kažkas čia minėjo, tai tikrai, šiais laikais viskas nesveika... tai koks skirtumas jau big_smile o kai vaikinai eina į soliariumus tai aš irgi nieko prieš.... man patinka wink

na kad tu jau ryshkiai apskrudus..

P.S.  narkotikai irgi zalingi..... tai davai visi venas badykimes arba koka niuchinkim :?

xem, apie narkotikus nebuvo čia kalbama ir ne juos turėjau omeny, aš kalbėjau apie visokias chemijas (kosmetiką)...  kosmetika gal dar labiau kenkia negu tie soliariumai... nori būti graži, tai reikia aukoti kažką.... kaip sakoma: ,,grožis reikalauja aukų", beto, aš neapsivulusi, per foto kitaip atrodo truputį...