221

Re: Myliu, nezinau ka daryti????

nu irgi gali buti smile visdelto pagalvojau koks tas vaikinas kiaule smile tiek daug skaudina ir galvoju apie ji kasdien kalbu apie ji kasdien... o jis nieko ....

222

bet jis nezino,kad tu ji myli...

223

jo cia tai irgi tiesa:) bet manau jis tikriausiai tai jau pastebjo net nezinau :?
beja prisimenu vien karta ivyko toks dalikelis.....
vaziavome mes(as,jis,jo ger. drauge) is mokyklos namuo sedejome autobuse ir jis i mane ziurejo gan daznai poto jo ger. drauge paziurejo i ji ir pasake toki vokiska posaki tai negalima isversti nes gaunasi nesamone bet kai kas nors tau patinka ar kanors myli tai jie sako "drugelis pilve big_smile" tai va ji pasake jam tai ir poto pasake nieko praeis ar kazkas panasaus, bet tai jau sieniai buvo o dabar ji stengiasi daug laiko su manim praleisti

224

o kodel ji stengiasi su tavim laiko daugiau praleisti...?:?

225

nu vat irgi nezinau anksciau niekada nebendravome tik jeigu po mokyklos kai namuo vazioti reikedavo tai matemes ir viskas o cia ji mano numeri paprase tai vakar diena kartu praleidom ir rytoj su manim susitiks :?.....hm:?

226

keista kazkaip...gal tie vokieciai keisti tokie...:)

227

kat vokiecei priplauke tai senai aisku big_smile

228

nu nezinau gali buti kad ir keisti. arba tai kai as mano ranku susizeidziau tai jis tai irgi mate ir t.t....
tai as jai norejau tai viska papasakoti tai ji pasake kad jis jai jau viska papasakojo tai man iskart i galva sove kad jie apie mane kalba kalbejo :?

229

Sauliau pritariu tau big_smile

230

bet jam ne mergina,o geriausia drauge...?

231

jo geriausia drauge, manau jeigu jis su savo drauge apie mane kalbetu tai forumas to neislikitu smile
taigi jis su geriausia drauge kalbejo....

232

o jo mergina nepavydi tai jo geriausiai draugei ir kaip jos sutaria...?

233

nu jos tai labai gerai sutaria bet kad pavydi net nezinau ir beja jo ger. drauge ji biski didesne kaip cia pasakyti netokia jau ir liekna, beja ji taip atrodo kad ji tik visu ger. drauge gali buti bet ne mergina nes ji stambesne kaip jau sakiau ir pan. tik vat kad ji labai faina ir t.t.. bet kad del jos pavydas butu nea niekada nepasakiciau

234

o tu negali paklausti patarimo jo geriausios drauges...

235

oi ne nemanau as ja pazystu kaip ilgai bet rimtai su ja kalbejau tai tik pora kartu gal veliau bet dabr tai manau gal ne poto gi dar viska papasakos neutral nes baisoka visdelto jie geriausi draugai

236

bet jai ji jam papasakos jis zinos,kad tu ji myli ir tau paciai nereikes prisipazinti...:)

237

Mano nuomone tokia.....niekas taip greit neisimyli.Jauciu,kad pas tave yra tik laikinas susizavejimas.Patarimas.....lauk savojo,jis tikrai bus.(amziaus patirtis)

238

Tai dar ne meile smile Jei tik 1,5 mem pazistami:-{

239

Danguole, 20 wrote:

bet jai ji jam papasakos jis zinos,kad tu ji myli ir tau paciai nereikes prisipazinti...:)

as irgi apie tai galvojau bet galvojau kad padarysiu taip jeigu manes kasnors paklaus tai pasakysiu tiesa ar pan. bet jai taip iskart papasakoti nesugebesiu gal kai geriau susipazinsime tada pasistengsiu va pvz. pienktadieni ja pakveciau su draugais  gerti gal tada kanors ir pasakysiu :?

240

Gintaras ir Daiva>> jau sesi meniasiai praejo o ne 1,5 menesio si tema jau sena (bet aktuali)